Шкір-завод Івано-Франківськ

Автор mitncik, 22.06.2011 23:29:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

mitncik

Нарешті знайшов форум з тематикою діггерства/сталкерства на західній Україні. Для першої теми я хотів би вибрати звіт по одному об'єкту в якому я побував. Це місце, як вже відомо з назви теми - Шкір-завод. Одразу ж вибачаюсь за якість фотографій - в основному фотографувалося на телефон.

В цілому територія завода складається з двох частин:

Перша - це досить великий пустир на території якого знаходяться декілька будівель. Перша будівля виходить на вулицю, в ній іноді грають в пейнтбол. На поверхах можна знайти розбиті шарики з фарбою. Всередині все розвалено, і весь метал зпилений(останнім часом часто було чутно як його зрізали) Дещо цікаве звідти:



Друга будівля знаходиться біля ще однієї площадки для гри в пейнтбол. Цей будинок одноповерховий, але є досить просторе горище і підвал. На жаль полазити в підвалі ми не змогли через те, що не було підходящого одягу для цього. На вікнах при вході є досить цікавого виду скло, наприклад ось:



Ще одне цікаве місце - це водонапірна башта, з якої відкривається краєвид на Івано-Франківськ:



Підійматися вгору по цій башті досить небезпечно, так як сходи в деяких місцях проржавіли і легко можно впасти з такої висоти:



Ну і нарешті те, що знаходиться на самій території завода. Побувати змогли тільки в невеликій кількості будівель, через те що охорона там є і обходи роблять часто.

Перший з будинків де ми побували, це хімічна лабораторія:









Друге і останнє - один з цехів заводу:







На цьому все. Ще скажу те, що на одному з цехів ми знайшли табличку "сховище - 100 м". Але по цьому можливому напряму нічого не було знайдено. Пошуки ще будуть продовжуватися по мірі можливостей ;)

inkognito

Дякую автору, нагадую що обговорення тут. Ну а нижче прошу дописувати змістовні дописи щодо сабжу.
Resistance is futile

Roboxlop

Привіт
А чи є зображення мозаїки на стіні корпусу по вул. Ленкавського?
Або ж емблема заводу.

220 Гості, 0 Користувачів