Лісові ягоди

Автор Mike, 29.06.2011 03:59:25

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Mike

Хотілося б поїхати кудись просто на ягоди(ну і відповідно шашлики і т.д., але це вже можна майже у будь-якому лісі).

Особливо цікавить малина. Проте також чорниця, ожина т.д.

Теоретична місцевість: мабуть передгір'я десь в сторону Сколого чи Турки. Не сильна глуш, щоб можна було нормально доїхати, проте не густонаселені місця, щоб ягоди не були визбираними! Також менш важливе, проте якщо там немає комарів то це великий плюс.

Може хто знає такі місця?  ::)

Roy

Я думаю goom міг тобі б підсказати по таких місцях, особливо в Сколівськомму районі. А так, памятаю в районі Комарницьких гір бачив ожинники, що біля Межибродів.
Meine Ehre heißt Treue

goom

В горах чорниці тільки починаються, пік припаде приблизно на число десяте другого місяця літа, хоча все залежить від погоди.

gribkoff777

28/06/11 на Руні не було жодної ягідки чорниці, а кущів - повно. Зате дорогою від люка до входу у бункер (йшли верхом, ліньки було спускатися назад у підземелля) у Грабівниці натрапив на велику кількість суниць.
"Peace is that brief glorious moment in history when everybody stands around reloading." T. Jefferson

Theslavik

років 5 тому чорниці на Тросцяні збирали ще і на 24 серпня, і якщо її хочеш назбирати реальну кількість а не "подзьобати" то слід придбати спеціальний совочок

Dima_Bear

щоб збирати отим "спеціальним совочком" тобто гребінкою, теж вміння треба, краще спочатку навчитись нормально збирати руками, потім переходити на новий рівень. Ну і звісно від ягід залежить,  якщо великі ягоди і їх багато то гребінка в самий раз.

:-)

Гарні великі ягоди були в середині-кінці липня 2006-го в районі Школи Оленів. Правда там ведмежа тоді ходило, тому вважийте. Ну і дики. ;)

Цитата: Theslavik від 29.06.2011 10:00:07
якщо її хочеш назбирати реальну кількість а не "подзьобати" то слід придбати спеціальний совочок
Збирання совком є браконьєрством, пошкоджується кущ.
Декольтем своїм мене манила.

Mike

Всім дякую і по плюсу.

Цитата: :-) від 29.06.2011 11:10:27
Гарні великі ягоди були в середині-кінці липня 2006-го в районі Школи Оленів. Правда там ведмежа тоді ходило, тому вважийте. Ну і дики. ;)
Якої ягоди? "Школа Оленів" це де? Зустріч з ведмежам - це тільки великий плюс, а от якщо перестрінем його розлючену маму ;D ;D ;D

:-)

Які-які, чорні.

Ведмежа з того року підросло і хз чи ще мамою не стало.
Я б ще і на кабанів вважив.
Школа оленів, то був центр підготовки старшин УПА. По ту сторону хребта від Тухлі на схід. Але із Тухлі йти не раджу, можна блуданути, а там кажуть мінні поля були.
Краще із Козаківки.
Декольтем своїм мене манила.

GreenLION

Не знаю як зараз, але непогані ягоди були в Розтоцьких лісах. Бував там частенько в минулих роках і на ягодах і на грибах. Найпродуктивніше, з точки зору ваги назбираних ягод, місце завжди було на полігоні Яворівському.
"Де ліси старі стоять, де панує морок, - там живе душа моя, у високих горах..."

289 Гості, 1 Користувач