Активність

Автор inkognito, 06.05.2009 20:40:43

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 2 Гості дивляться цю тему.

inkognito

  Так сьогодні кепсько було - дивлюсь "останні повідомлення" та "докладну статистику" на форумі - за сьогодні тілько два пости від Зелі...Шановне панство шо гостями сюди ходит - не стидайтесь, тутка не кусають і москалів не нищат...(серйозно).

  Пропоную створити топік для анонімів - куди право писати матиме кожен, навіть не зареєстрований користувач форуму - комусь реєструватись впадло, комусь си не хоче із тих чи інших причин - але ІМХО то буде для форуму гуд(може якась добра інфа випливе чи після цього зареєструється активний користувач). А на ботів я би просто забив - підчистити можна (готовий допомогати у благородній справі)

  Ваша думка дописувачі?
Resistance is futile

zelja

Цитата: inkognito від 06.05.2009 20:40:43
Пропоную створити топік для анонімів
Я непроти такої ідеї можна на перший час подивитися що будуть писати люди ! А якщо шось піде не по плану , то можна вернути все назад  :)
Цитата: inkognito від 06.05.2009 20:40:43
 (готовий допомогати у благородній справі)
Я також Двома руками за ! ;)

Ростислав

to zelja, inkognito

Люди, які щось толкове мають написати, то можуть і зареєструватися, а таких що пишуть всяку фігню, нам не потрібно. Невже ви забули ситуацію з форумом 2 роки тому? - коли усякі "діти" набридали своїми недоречними запитаннями та іншими нецікавими постами.
Я не бачу нічого поганого в тому, що мало нових постів за день. Ресурс взагалі планується як інформаційний сайт, який вже скоро почне працювати. А форум в основному залишиться для обговорення, пошуку нових об'єктів, планування вилазок і т.п.

cdromchyk

Цитата: inkognito від 06.05.2009 20:40:43
  Пропоную створити топік для анонімів - куди право писати матиме кожен, навіть не зареєстрований користувач форуму
Я не згідний! Тут і з реєстрацією якось на днях було декілька постів з порно-рекламою. А якщо відкрити вільний доспут - то буде не форум, а дошка оголошень!!!
діггер "любитель" - cdromchyk

inkognito

 Два роки назад мене тут небуло, тому і не пригадую. Я думаю жодних проблем не буде, якщо вчасно витирати ліві пости та лівих користувачів - я ж не пропонував вільний доступ на форум, але тільки в одну тему - ось і все. І вазаглі, то адмінам видніше...  :)
Resistance is futile

zelja

Як я вже писав якщо буде багато флудерів то ту тєму можна закрити, тимбільше є вже два добровольці підчищати галімих флудерів! :)

Golem

Та ладно, в нас ресурс більш інформаційний. Тому контент може обновлюватися не надто часто. То нормальне явище. набагато важливіше шоб одна людина з тисячі, якій то дійсно цікаво, знайшла для себе те, шо їй потрібно.
Дігери всіх країн єднайтеся!

219 Гості, 0 Користувачів