Кінескоп-Сільмаш-5-ий парк

Автор inkognito, 10.05.2009 14:38:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 2 Гості дивляться цю тему.

inkognito

    Дня доброго шановне Панство, було значить так: зустрілись ми із Зелею коло головного входу в дурку, а потому ще Негативний_Кріп (negative_creep) підтянувся. Поки чекали Чугайстра (на жаль не зміг прийти, буває) бачили як машинку із нашими поліцаями пару хвилин на дурку не пускали (невезе хлопакам, додому не дають заїхати :) ).

    { фото будуть у наступних постах, а загалом усі будуть викладені у вівторок на пікасу --> тарийфний план МТС-Конекту та мої поточні доходи не дозволяють зробити це зараз }

    Пішли ми через центральний вхід на дурку і направо проти годинникової стрілки її обходити. Попутно робили знимки. Ніц цікавого за 20 хв. не надибали, потому стало цікавіше - здибали білочок, 2 штуки - якраз по одній на мене та Зелю, бо negative_creep мав смілість відлучитись, "пішли на дурочку - зловили білочок". Зосталось пару гарних знимок...

   Потому знайшли кухню дурки та її котельню, як одне так і друге справляло незабутнє враження. На кухню не йшли, смерділо кепсько.Зато у котельню нас добрий чоловік пустив і дозволив зробити досхочу знимок. Справляє враження я вам скажу. Також по наших прикидках знайшли підземне водосховище та бомбік дурки, все акуратно закрите і на видному місці = шансів попасти без знайомств нуль, місце запальне і купу народу вештається кругом.

   Потому підійшли до водонапірної вежі, якась прикра скотина обірвала увесь плющ (чи виноград) котрим башта до самого верху заросла...До середини не попали, оскільки чергового не було на місці, змогли тілько у вікно заглянути - є великі гвинтові сходи у ній наверх, там само і вниз, як думаю до комунікацій та локального водопроводу.

   Далі було невелике коло, зокрема із ким корпусом, що колючкою затянутий, де тримають тих хто хоче закосити від правосуддя про причині ускладнень в голові(ми си із Зелею подумали, що тут навіть коти якісь дурнуваті, бо такого власне і здибали). За тим корпусом був ще один де голосно співали " я Вова із Львова" і паркан до джелізобетонного заводу.  Перед парканом (за корпусом у котрому зараз ремонт, шансів попасти небуло  = усе якісно заварено) у ліску знайшли дві будочки, усі засрані у прямому смислі цього слова. Одна була завалена гнилими матрацами, друга гівном, причому гівном не смерділо, а скоріш тяжкою хімією. У другій будці було щось схоже на вхід під землю, але знову ж тому гувні не хотілось копатись. Як на мене, то друга будка використовувалась яко місце для збереження отрутохімікатів. Ми тікали відти як ракета із Зелею.

   Через розбитий паркан продерлись на територію джелізобетонного заводу, зразу знайшли купу пустих хімаптечок, фільтр від протигазу та звісно бомбік, що виявся якісно закритим. Ймовірно навть знайшли вхід у нього із другого боку, але він виявся заваленим ( збоку будують чергову нову споруду джелізобетонного комбінату). Що найли оркім пустих хімаптечок, так це стару електронну лямпу (буде на фото) та покоцаний велосипед "Гномик". Тру USSR.

   Погуляли  територією заводу, ніхто не гнав нас, знайшли елктричну підстанцію. Словами це не описати - наприклад у мене коли фоткав волосся на руці дибом стало (електризувалось), відчував явний дискомфорт та легке пощипування в руках (було сиро, вже збиралось на дощ). Оркім двох величезних трансформаторів (уявіть собі, вони на колі на кулках стоять - я такі давно тілько в Москві бачив на ВДНХ), а  є ще купа меньших і розв'язки між ними.

   Полазили ще по території джелізобетонного заводу, знимки є - більш ніц цікавого не знайшли. Вирішили рушати на Кінескоп на Садовій. Тутка ніц вже не знайшли, уже все так комерціалізовано, що навіть у будівді локальної ТЕЦ зара жалюзі продають...Зеля знайшов пару ВШ, проте всі вони були заблокаовані джелізними джалюзями, що відкриваються із середини - по його словах такими самими, як на будівлі укртелекомівської АТС, що коло Нового ЦУМу...

   На останній завод, що коло Кінескопу нас просто не пустили (тра було лізти через стінку із боку колій мабуть -  ми вломились через цетральний вхід). 

    Погода паскудилась, була субота (на Сільмаш тілько через паркан попасти мона було, запал і недобре), у 5-ий парк йти під дощ із зеркалкою не хтілось, тому власне і розбіглись. Було супер, але мало (срана погода, вибачте).
   


   
Resistance is futile

inkognito

Resistance is futile

inkognito

Resistance is futile

inkognito

Кухня дурки - направо, котельня - лівіше
Resistance is futile

inkognito

Resistance is futile

inkognito

Resistance is futile

inkognito

"Гола" водонапірна вежа
Resistance is futile

inkognito

Джелізобетониий завод від місця де вилізли через паркан дурки
Resistance is futile

inkognito

там заливають бетон у форми
Resistance is futile

inkognito

призначення незрозуміле, але ймовірно там мішають бетон
Resistance is futile

inkognito

Трансхформатори, тутка у мене вже почались проблеми із збудженим волоссям на руках  :)
Resistance is futile

inkognito

Сталкер ІМНО..Сюдов світло подається на трансфхорматори
Resistance is futile

inkognito

Стара "Волга", а за нею підстанція
Resistance is futile

inkognito

Зеля пробує покататись за старому ЗІЛі
Resistance is futile

inkognito

маю надію, що Зеля доповнить своїми фотками цю тему, бо я не раніше як позавтра зможу залити свої фото на веб...
Resistance is futile

inkognito

а ось водосховище і бомбік...хоча це тільки водосховище на мою думку, а правіше просто якийсь поверхневий вхід у нього...
Resistance is futile

inkognito

коло бомбіка на джелізобетоні
Resistance is futile

inkognito

жарувка та її паспорт
Resistance is futile

inkognito

Негативний_Кріп на фоні трактора
Resistance is futile

zelja


263 Гості, 0 Користувачів