Ремонт замків на наметі

Автор everlast, 14.07.2011 17:34:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

everlast

Привіт всім!

Можливо хтось може мені допомогти. Вже тиждень шукаю хто може у Львові замінити замки на наметі, ті майстерні що знаходив чи хтось радив - вже не працюють.
Буду вдячний за будь - яку допомогу!

Golem

В команчеро питався? Колись мені поремонтували дугу.Інше місце - на початку Дорошенка, двічі там пришивав замок до рюкзаків.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

Цитата: Golem від 14.07.2011 18:07:55
В команчеро питався? Колись мені поремонтували дугу.Інше місце - на початку Дорошенка, двічі там пришивав замок до рюкзаків.

   Підтверджую, дуже гарно роблять - мені два наплічника пофіксили якісно. Проте, у них дуже багацько замовлень, тому виконання можна чекати навіть тиждень. Це цікаве місце називається "Айболить"  :), знаходиться на Дорошенка перед поворотом на Банківську, по ліву руку якщо їхати з центру по Дорошенка в сторону Політехніки.  Таорж добра майстерня є далі по Дорошенка, з того ж боку, троха далі повороту на митницю.

   До-речі, на Банківській по праву руку якщо пересуватись із Дорошенка на Коперніка є також гарна майстерня, де латають шкари. Замовлень у них стільки, що часом бачу, що починають працювати о 05-30 ранку. Рекомендую.
Resistance is futile

22 Гості, 0 Користувачів