Зара-зара.
Вихідні вдались на славу.
В пятницю купив собі нові кеди
Оскільки цієї суботи в нас було велотренування ( в нас кантора платить , орендує ровери в команчеро, щоб ми катались ). То я планував бути десь поближче до Нового Львова. Та й захотілося чогось нового, то й вирішив заїхати в гості до Golem-а. Але як виявилося, його номер не так легко було дістати. На мобільному в мен евін з історії дзвінків зник, дзвонив до Експлорера, той теж не знайшов, потім до Смайла, потім шукав в інтернеті , кароче ціла історія.

Потім Смайл, через Інкогніто чи Роя, скинув номер, а потім і Експлорер скинув. І ось одинядцята година вечора, а я кручу педалі по Шевченка

. Не з першого разу, але знайшов таки гараж Golem-а. Ггг, кароче подивився я на кропиву, на ті ябка , і вирішив спати на гаражі

. Ровер прикував до тих перил, де бабки лахи вішають, виліж на кришу гаражу, постелив каремат і в спальник

. Кароче всьо, лежу як партизан в засаді, готуюсь до сну і тут як ба-бах шось по криші

. Я блін, шозафігня, йопте, а то на кришу ябка з дерева падають

Кароче спав я і стрьомався трохи шоб на мене ябко десь на голову не впало

Проснувся десь я півшостої ранку, зібрався, і тихенько звідти виїхав. Думаю сусіди мене не помітили.
Потім в суботу була велопоїздка в Крехівських монастир. Туди і назад напиляли десь 90 км. А потім пиво... Як в суху землю... Далі не памятаю

якось заїхав там на Знесіння і там відрубався))) Знайшов нове місце. Досить прикольне