2 Mike: Направду, нікого не цікавить те, у що віриш чи не віриш ти. А от подібним чином висловлюватись - це неповага до дописувачів нашого форуму у прямій та відкритій формі. Питання релігії, теологія, тощо - не наше. Проте, головне тут не це. Своїм дописом, властиво лише одним словом ти образив (причому серйозно) багатьох користувачів цього ресурсу. Не важливо, якого саме віросповідання людина (чи атеїст - але, погодьтесь, атеїзм - також свого роду віра) - її погляди треба поважати, хоч ти католик, православний, мусульманин, єврей чи москаль. Образа таких цінностей - це просто "брудно", мені неприємно дописувати тобі після усього, що написано вище. Хто "кручє" Будда чи Ісус? - глупе та дебільне питання, навть для людини котра не вірить ні у що. Більше поваги та толерантності.
Йно хотів заслужено забанити Майка на три доби - але чомусь подумав, можливо він має щось дописати у відповідь, важливого - тому екзекуція наразі відкладається.
To Mike: я працював з такою людиною як ти, тепер мені зрозумілий хід твоїх думок. Тобі щось доказувати - собі дорожче. А дискутувати по схемі: "я найрозумніший, а всі хто не зі мною не погоджується - ідіоти" я не люблю...
Мабуть, багато хто мав подібний досвід. Впевнений, подібного тут не повториться - у нас інформаційний ресурс, а не Теревені-шось-там-UA. Особисто подбаю про це.
Я дуже вибачаюсь за цей злісний "off", але ми не говоримо про священників, церкву і т.д. Тема про Статуї Матері Божої. Це раз. Два: звідки ти знаєш моє відношення до священників, церкви і т.д.? Вірувати & ходити в церкву = дві різні речі. Мені абсолютно по барабану хто з священників на чому їздить, де живе і т.д. Так, забув додати, священники різні бувають (це з особистого досвіду), тому не треба всіх "під одну копірку"... Не потрібно сюди приписувати Матір Божу. Не вона хоче спорудити собі пам'ятник... Підморгую
Як кажуть наші східні сусіди: "Кому война, а кому мать родна"...
Треба дописувати не "
я дуже вибачаюсь", а я "
щиро прошу пробачення". У першому випадку - одноосібна дія, у другому - запит на пробачення. Все інше - цілком згоден, щиро вірую, що
true-ксьондзів більше чим тих, що
untrue. Мій колишній шеф казав, що "
церква - найбільш успішний бізнес-проект" - а то каже про наявність бубла. А бубло - це корупція, як мінімум через те, що хтось бажає їздити на кращій машині, ніж його колєга. Воно було та буде.