Покинуте селище міського типу Орбіта

Автор SANECKA, 25.07.2011 12:51:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

SANECKA

Пропоную 28 липня у четверг сісти на поїзд до Черкас, який відправляється з головного вокзалу в 12:10 і прибуває у Черкаси в 4:50 ранку. Звідти будем добиратися до Чигирина або до найближччого села Вітове. Саме селище по фото нагадує невеличку копію Чорнобиля. В ньому проживає декілька сімей,неподалік є недобудована Чигиринська АЕС.Вартість білету до Черкас складає десь 9.. короче 100 гривень,тобто на дорогу треба мати з собою грубо кажучи 250-300 гривень.
Селище Орбіта опустіло після замороження будівництва Чигиринської АЕС. Планується оглянути:1)Недобудований домобудівний комбінат для запроектованого під Чигиринську АЕС міста-супутника Енергетик , 2)Колишню пожежну частину, 3)Підстанцію Орбіта, 4) Колишній фельдшерсько-акушерський пункт, 5) Колишню школу, 6) Універсам і бувший дім культури, який включав в себе кінотеатр і бібліотеку, 7) Два гуртожитка,два 9-ти поверхові будинки, колишній дитячий садочок Світлячок,8)Ну і звичайно саму АЕС.
Прошу зголошуватись до середи,так як будем брати білети в цей день.Попередньо зголосився їхати Roy
Плануємо їхати з ночівлею на один день.

Місце на вікімапії

Roy

Додай ще посилання з фото.
+ на wiki
Meine Ehre heißt Treue

Lesyk

Я +1. Повідомиш коли будете купувати білети - я зі студаком підскочу  :)

SANECKA

Ось посилання на сайт де можна дуже багато прочитати процей обєкт,внизу звіту також є багато посилань на фото.

для ознайомлення

фото взято з сайту www.llevchenko.wordpress.com






linuxoid

Нажаль, є час і велетенське бажання, але -1, фінансова криза.. Еех, ото місце..

zelja

Я за тяпниццо ібо робота есть  ::)

Alter

Коли у Львові будем по поверненню? Неділя?
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Alter

Короч я їду. Но є один нюанс - я завтра додому мушу їхати. Будете брати білети - візьміть і на мене. Гроші потім закину. В Тернополі до вас підсяду. Мусите там тоді хтось вибігти з вагона з білетом)

З.С. Назад напевно треба буде в п'ятницю ж і вертатись якщо їхати цим же ж поїздом, бо він ходить тільки по непарних числах, хоча там ще якась муть мені неясна написана-
ЦитуватиЧеркаси - Львів   397П ("Тясмин" )   Цілий Рік По Непарних, При Двох Непарних 29,1,3

http://poezda.uz.ua/poizd/p23074
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

SANECKA

Завтра якраз йду в каси взнати про потяг яким будем вертатись назад.

ЦитуватиЯ за тяпниццо ібо робота есть

Вибачай поїзд тільки по парним числам так шо в пятницю не вийде.

Dexter

Розбито серце і печінку.немає грошей на дорогу ібо тільки недавно приїхав з Карпат=)))
Але постараюся дістати до четверга.скажіть будь ласка ТОЧНУ ціну білетів туди і назад(повний і студенський=))

P.S.
Чим таким місце Чорнобиль нагадує???

SANECKA

Значить був я у касах, справи не дуже втішні. Отож все по порядку.

Їдем поїздом Львів-Черкаси 28 числа до Черкас. Ціна плацкарту становить 98 гривень, студенський 66. З Черкас на маршрутці або можливо електричкою їдем до Чигирина, вартість проїзду у маршрутці десь 24-26 гривень.Є маршрутки і до самої Орбіти але вони їдуть десь в 11:00 , а ми будем в Черкасах десь в 5 ранку так шо нам цей варіант не підходить. Від самого Чигирина до Орбіти десь 7-10 км. Тобто 29 липня ми десь думаю в 10-11 ранку будем в Орбіті.Там проводим один день досліджень з ночівлею.
От дорога назад зовсім не виходить.В звязку з тим що попадаються два непарних числах поїзд Черкаси-Львів 31 числа не їде а тільки 1 серпня це нам не підходить. Був хороший варіант 30 числа добратись до Кременчука і сісти там на поїзд Кременчук-Львів ціна плацкарти 120 гривень, студенський 77 гривень.Проте в касі сказали що остались тільки 8 верхніх місць на цілий поїзд і то майже всі бокові.Тобто якщо цей варіант буде остаточний то я би радив вже завтра зранку взяти квитки.
Ще касир мені радила добиратись назад з станції ім.Т.Г.Шевченка, але подивившись по компютеру на 30 число нема ні одного місця ні на один поїзд(шо то курва за ажіотаж).
Тобто треба до вечора все вирішити.Які будуть пропозиції?

SANECKA

ЦитуватиКоли у Львові будем по поверненню? Неділя?
Планувалось в неділю десь в 10:00 ранку.

ЦитуватиКороч я їду. Но є один нюанс - я завтра додому мушу їхати. Будете брати білети - візьміть і на мене. Гроші потім закину. В Тернополі до вас підсяду. Мусите там тоді хтось вибігти з вагона з білетом)

Незнаю як там буде бо сам гроші знімаю з кредитною карти і їх обмаль щоб купити ще білети.Повідомлю тебе перед тим як будем брати квитки.Кинь номер мобіли в приват.

ЦитуватиЧим таким місце Чорнобиль нагадує???

Історія місця трохи похожа, правда добре що не було радіаційного вибуху. Є недобудований реактор.Також якщо показати ці фото то багато хто скаже що це Чорнобиль.

:-)

Цитата: SANECKA від 26.07.2011 10:28:55
Є маршрутки і до самої Орбіти але вони їдуть десь в 11:00 , а ми будем в Черкасах десь в 5 ранку так шо нам цей варіант не підходить.
В Черкасах співробітники кажуть гарно і дівчат багато разних красівих-незайнятих. А так коли машиною проєжджав, то таки кумедне місто із однією головною вулицею чи то пак бульваром, не пригадую вже. Там є АЗОТ, підприємство велике ну і Черкаська ТЕЦ як наслідок. ::)

І зручніше добиратися до Києва і з Києва туди, пересадки і трохи дорожче, але все ж зручніше. Але маршрутка кажуть грн. із 60 буде.


О, щойно підказали, їхати до станції Шевченко, а потім маршрутка до Черкас, кажуть десь 10грн.
По Шевченко багато поїздів ходить зі Львова і до Львова, проїжджав там часто.

А щодо недобудованого реактора сумніваюся, після 1986-го її перепрофільовувати почали на ТЕС, чи газомазутну чи пиловугільну того вже не скажу, але труба таки є. Але потім ще раз подумали і кинулися тої ідеї.
Декольтем своїм мене манила.

SANECKA

Ну так хто там точно їде?
Ось список так я зрозумів?
1)Lesyk- я так зрозумів може піти завтра зі мною купляти квиток.
2)Roy-незрозуміло,прошу підтвердити
3)Alter-якщо купим йому квиток.
4)Dexter-незрозуміло.
Прошу всіх підвердити поїздку.

Roy

Meine Ehre heißt Treue

Dexter


zelja

Давайте переносимо вилазку на наступні вихідні. більше народу підпишеться і буде більше часу для устаканювання проблем з доїздом  ;)

SANECKA

На наступних вихідних починається в мене Краківський базар FOREVER. І звісно після відпустки мені відгулів ніхто не дасть тим більше в сезон продажу канцелярії >:( >:( >:(
Одна надія на Лесика може і вдвох поїдем і Alteru білет купим якщо він не передумає.

inkognito

Пробачте, за бакланення теми, але - скільки я не передивлявся фото із ОРБІТИ, ніц не побачив схожого навіть на  залишки Кримської АЕС, далі копіпасти і текст внизу:

Раз

Два

Три

Штири



Звісно, дух експлорера тяне - але пертись в таку далечінь, тратити купу грошей - щоб зовидіти декілька багатоповерхівок, магазинів, розвалену ТЕЦ - хіба воно того варте? Махніть в F*ck Park та у New Розділ - отримаєте значно більше сатисфакції. Такий об'єкт варто дослідити у комплексі якоїсь поїздки, а спеціально їхати туди - економічно не вигідно. Нагадую, що це лише моє ІМХО.
Resistance is futile

linuxoid

Як на мене місцина таки варта: дух покинутого жилого містечка нічим не зімінити. Така собі лайт-версія Прип’яті. Мав би як поїхав)

306 Гості, 0 Користувачів