Гуляння від Підзамча до ТЕЦу-2 (обговорення)

Автор Lesyk, 25.07.2011 14:13:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Lesyk


Drusja

Гарний об'єкт.

Тільки чомусь половина фото від дядька Смайла кудись пропало (ті що після "ролика")
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Roy

Казав же вдома доробить.

Плюсую. Радує черговий оригінальний звіт by :) style.
Meine Ehre heißt Treue

Drusja

Цитата: Roy від 25.07.2011 16:25:15
Казав же вдома доробить.
Я не про нові а про фото які були до продовження звіту а потім пропали.
Ну і звичайно +
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Alter

   Всім по жирному плюсу. Даний звіт можна брати за приклад при написанні інших коли ставиться умова "просто і со вкусом" розказати про епічні пригоди напівбога-титана-коллоса, ну і по сумісництву заступника всіх Рембо та Джеймсів Бондів на окраїнах Львова :). Звіт прикольний, об'єкт класний, а на текст треба взагалі копірайт ставити  ;)

  На рахунок металоконструкцій всередині - по фоткам воно там якось все накупу виглядає. А в реалі там впорядкованіше? (Хоча що я питаю, треба піти і подивитись)))
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Lesyk

ЦитуватиНа рахунок металоконструкцій всередині - по фоткам воно там якось все накупу виглядає. А в реалі там впорядкованіше? (Хоча що я питаю, треба піти і подивитись)))
Усе гарно і органічно. І пилючно (що і не дивно). По ідеї там мусить бути охорона, і якась ненапростіша - але нами вона не була помічена - тому прошу дуже. Бажано ше й з гарним хвотоапаратом.

:-)

Дороблятиму або сьогодні на роботі ябо якось так. У мене там новт слабенький, ібо старенький, а наразі я втрапив під мєго-зливу тому бажання інші троха.
Декольтем своїм мене манила.

Hulihanka

кумедні)
гарний звіт, хто тепер не знає Лесика?:))))
А щодо відновлення...тре туди студентів політехніки водити на практику:)
Дошки опори дуже гнилі?

Lesyk

Цитата: Hulihanka від 26.07.2011 12:12:00
Дошки опори дуже гнилі?
Ну, я взагалі володію левітацією - тому торкався ногами дошок лише для фоток, а :-) цілком вони витримували  :)

:-)

Цитата: Hulihanka від 26.07.2011 12:12:00
кумедні)
гарний звіт, хто тепер не знає Лесика?:))))
А щодо відновлення...тре туди студентів політехніки водити на практику:)
Дошки опори дуже гнилі?
Відновлення, а вірніше добудова і реконструкція, це річ яка обгрунтовується Техніко-економічними рохрахунками. Споживачів вже немає. ТЕЦ це така річ, що має бути потрібна передовсім споживачеві, а електроенергія це "побічий ефект". Тобто для підвищення ККД. От відновиться виробництво довкола + заборона на встановлення котелень персональних для багатоповерхівок, тоді все буде чудово. А так то безглуздо майже. Якби працювало, то багато яких проблем можна вирішити попутньо, наприклад переробка ТПВ, тих же "страшних" гудронів, очистки стічних вод тощо. Хоча про останнє лише чув.

Щоб все було із мінімальною шкодою для екології потрібно багато грошей, багато мозків і багато совісті як у проектантів, монтажників, наладчиків так і експлуатаційного персоналу і його керівництва, аж до рівня міністерств та відомств.
Останніх 2-х ресурсів у нас катастрофічно бракує. Бо гроші, як показує досвід - таки не проблема.


А студентів водять на ТЕЦ-1. Толку, якщо лише підписують щоденники практики. Я таки влаштовувався на роботу на тих підприємствах де практику проходив. І так мені це стало в пригоді раніше, зараз і потім згодиться. І так згодилося б кожному. Але батьки зазвичай кажуть "навіщо це тобі, давай кращ десь поїдемо відпочинемо". Або влаштовують своїх чад на високооплачувані місця роботи, часто навіть не в галузі тій.
Та й мотивації немає в студента, він знає що прийде на станцію, де батько його чи мати, дадуть йому якесь тепле місце, можливо не відразу але все ж. І буде він влаштований, і не треба "напрягатися" і життя вдалося. Хоча є такі які все ж рухаються. На них все і тримається, всі інші - інертна біомаса, яка зазвичай перешкоджає оптимізації, раціоналізації. Бо тоді вони стануть непотрібними - все чудово працюватиме і без них.


Дошки в стані цілком задоільному, наче не змочуються, хіба де є нещільності даху-стінок. Але все ж обережно треба ступати.
Декольтем своїм мене манила.

505 Гості, 0 Користувачів