Тунель кохання (обговорення)

Автор Lesyk, 29.07.2011 23:51:39

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Lesyk

Обговорюємо от цю тему, що раніше вже згадувалася от тут.

:-)

Лесик, маршрутки там ходять із того перону, проводиш від середини напису із маршруткою нормаль і там стоїть маршрутка. Самого трохи дратує така система. Зате думаю зацінив сміттєвий бак із пралки.

Раніше із Рівного була нічна електрина в 0,21 чи 01,21, якось так, хз вже,Ю але тепер вона в районі 03,30, тому Луганський наше всьо. ;)
Ти Лесик таки мєга крутий. ;D
Декольтем своїм мене манила.

Lesyk

ЦитуватиЛесик, маршрутки там ходять із того перону, проводиш від середини напису із маршруткою нормаль і там стоїть маршрутка.
Моя дитяча психіка не в стані це прийняти.

ЦитуватиРаніше із Рівного була нічна електрина в 0,21 чи 01,21, якось так, хз вже,Ю але тепер вона в районі 03,30, тому Луганський наше всьо.
Так, знаю. Але то пізно і страшно...тому луганцкій рішає!!!11!1

Dima_Bear

Класно з'їздили.
А в яку ж тоді категорію віднести даний об'єкт? Інженерні споруди?! тоже трохи ні, ажде в даному випадку бачимо симбіоз природи і техніки, тунель як такий утворили дерева, от я й відніс його до приодних об'єктів.
До речі там відносно недалеко ( за "Рівнеазотом") є фосфогіпсовий відвал, що в народі називається "біла гора" планую побувати, фото будуть...

Lesyk

Ну я б таки відніс (що, власне і зробив) до Інженерних споруд, ібо ПАААРРООООВВВООООЗЗЄЄЄГГ!!!!!11!!1 там досі повзає... а якби не повзав - то в Краєзнавство та Історію (ну то так, лише ІМХО).

Білу гору бачив  :)
Я думав шо то може якісь вапняки, але б це було дивно - насип вапняку (принаймі я не розумію для чого потрібна б була подібна споруда). Вже товариш одногрупника сказав шо то терикон "Азоту".

231 Гості, 0 Користувачів