Теплотраса Топольна-ТЕЦ2

Автор YserL, 21.05.2009 14:10:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

22 квітня нас потягнуло на екстрім, і ми вирішили пройтися по теплотрасі від кільця на Липинського-Хмельницького до ТЕЦ-2 (Меалехів). Вітер дув в іншу сторону, отже запах Полтви, котра у деяких місцях протікає під трубами, вдалося почути лише декілька разів. 2 труби діаметром 1.5  метра ідуть паралельно, у декількох місцях піднімаючись на декілька метрів над переїздами. Найбільш цікавий є перехід над колією. Особливо коли проїжає поїзд, вся конструкція трясеться. Ми йшли по зворотній трубі, її температура на градусів 15 була нижчої ніж прямої. У деяких місцях треба бути обережним, бо з обшивки стирчать стальні дроти, за які можна зачепитися. Також не варто торкатися обшивки руками, бо скловату дуже важко виймати зі шкіри. Протяжність труб десь 4 кілометри. У одному місці за 2 метри від труб розміщена підстанція, за якою тянется покинута колія до ТЕЦ, у деяких місцях вона сховалася під землею. Біля самої ТЕЦ можна побавитися ручними перемикачами колій.

inkognito

Супер і красота, а ще фото якісь маєш?
Resistance is futile

Romchick

А труби під землю не заходять?

YserL

Під Б.Хмельницького вони йдуть під землею. У деяких місцях заходять у квадратні блоки, десь метрів 40, зимою там зимують бомжі - температура вище ніж літом.

Golem

Гарно. ше б саму ТЕЦ перефоткали. До речі. аналогічні труби йдуть під ТЕЦ-1, але під землею. Тудою можна навіть пролізти, див фото з Полярону місцями їх навіть позрізали

Дігери всіх країн єднайтеся!

zelja


inkognito

 не бачу проблем, йдемо! може хто на ТЕС-ках має знайомих/друзів/родичів?
Resistance is futile

Romchick

На ТЕЦ-1 можна пролізти з вулички біля трансформаторної підстанції напроти станції Персенківка. Там стежка через кущі веде до практично безпалівного залазу. В ночі взагалі проблем не має бути.
Пі.Сі. За трансформаторною будкою (на якій написано "пожежна частина") є хороша дірка в паркані на Полярон.

:-)

Цитата: Romchick від 21.05.2009 20:00:22
На ТЕЦ-1 можна пролізти з вулички біля трансформаторної підстанції напроти станції Персенківка. Там стежка через кущі веде до практично безпалівного залазу. В ночі взагалі проблем не має бути.
Від вересня 2009р. на ТЕЦ-1 як і на інших крупних об'єктах "Львівтеплоенерго" покращено охорону. Тепер там не погуляєш.
Дозвіл на відвідини ТЕЦ-1 отримується безпосередньо в головного інженера, але навряд чи він дасть його "людям з вулиці". Хіба якийсь великий начальник ЛТЕ попросить, або хоча б з ТЕЦ.
Начохорони злий і недобрий. >:(
Декольтем своїм мене манила.

inkognito

ЦитуватиНачохорони злий і недобрий.  >:(

такий він має бути як добрий господар. Бачу маєш якийсь стосунок то ЛьвівТеплоЕнерго - судячи із коментів. Якщо моя думка не є хибною, то можливо підкажи кращий спосіб туди попасти не порушуючи закону та спокою дрімаючих на КПП сторожів. Наперед дякую гарно!
Resistance is futile

:-)

Цитата: inkognito від 25.01.2010 20:37:50
Якщо моя думка не є хибною, то можливо підкажи кращий спосіб туди попасти не порушуючи закону та спокою дрімаючих на КПП сторожів. Наперед дякую гарно!
Як все буде добре, то влітку зорганізую невелику екскурсію на кілька об'єктів.
Декольтем своїм мене манила.

STALKER

Дещо доповню по темі. Після дослідження коробу Полтви ми дійшли до теплотраси. Ось кілька фото.
В районі зупинки на Липинського-Хмельницького:




Стики труб:


Зі стиків вода крапає:




Наступні фото зроблені десь в лютому цього року. Вентшахта на кільці Липинського-Хмельницького, через яку теплотраса виходить з-під землі:






В вентшахті сміття:

Памятаю десь чи в 2011 чи в 2012 році в цій вентшахті вода стояла.

231 Гості, 0 Користувачів