Пригоди італійців в Україні

Автор Bottlehunter, 12.08.2011 22:24:54

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Най жиє Гуцулія!

zaq

Класна фотосесія! +
Шкода, що нема знимків - "доста файна молода дівчина, на ходу засуваючи цицьки під светр"

inkognito

я м соррі, що не приперся у ПивНичку - були на це певні обставини. Йопт, невже ви не сходили на виробництво H2SO4 та міндобрив?
Resistance is futile

Lesyk

Цитата: inkognito від 13.08.2011 23:07:44
я м соррі, що не приперся у ПивНичку - були на це певні обставини. Йопт, невже ви не сходили на виробництво H2SO4 та міндобрив?
Були, бачили, зацінили (©STALKER  ;D). Думаю вечоріше опишемо ше частину подорожі.

:-)

Цитата: linuxoid від 23.08.2011 09:41:57
Один охоронець дуже довго нам розказував наскільки класна наша Західна Україна, Львівська область і Львів зокрема та наша соло'їна мова (не можу не погодитись, таки ми кращі!) та те що на Сході живуть одні бандити та москалі. Цей охоронець справив на італійців, і на мене, дуже приємне враження.
На Сході таке ж саме бидло, і так само вважає що тут одні "бандери", палять червоні прапори, вбивають російськомвних і ходять зі свастикою. Якщо мозок дозволяє хоча б трохи абстрагуватися від термінів "москаль" і "бендера", тоді можна побачити, що о диво!!! - думки маргіналів однакові, за ознаками подібності бачимо що всі однакові невдахи, правіше, чи лівіше Дніпра, це таки значення немає. Але там речі як правило називають своїми іменами, на відміну від тут.
Декольтем своїм мене манила.

inkognito

ЦитуватиНа Сході таке ж саме бидло, і так само вважає що тут одні "бандери", палять червоні прапори, вбивають російськомвних і ходять зі свастикою. Якщо мозок дозволяє хоча б трохи абстрагуватися від термінів "москаль" і "бендера", тоді можна побачити, що о диво!!! - думки маргіналів однакові, за ознаками подібності бачимо що всі однакові невдахи, правіше, чи лівіше Дніпра, це таки значення немає. Але там речі як правило називають своїми іменами, на відміну від тут.
Капітане це Ви?
ЦитуватиАле там речі як правило називають своїми іменами, на відміну від тут
Думку колєги поважаю, проте я так не думаю. Тому пропоную не повертатись до обговорення цього неподобства принаймні тутко. Дякую!
Resistance is futile

190 Гості, 0 Користувачів