Тустань

Автор Drusja, 15.08.2011 20:08:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Drusja

5-7 серпня з'їздили все ж таки в с. Урич. Добирання зразу скажу не з найкращих, і маршрутки перелічені на оф. сайті мабуть курсують в залежності від фаз місяця :) Їхали спочатку електриною до Стрия потім маршруткою до Сколе тоді знову маршруткою до с. Дубина (прийшлось повертатись бо прогавили зупинку і дядечко водій люб'язно погодився підвезти нас каваль дороги назад) в дубині по розкладу за пів години мала бути маршрутка Сколе-Сопіт та за годину Стрий-Ямельниця. На жаль крім попуток які підбирали місцевих жителів там нічого так і не їхало. Сколєгувавшись з двома хлопаками, які везли на фестиваль різного роду фірмові алко-напої, домовились з одним місцевим, який саме на подвір'ї навпроти зупинки чіпляв колонки до вого АвтоВАЗ шостої моделі, і скинувшись по пару гривень, під звуки "МЕГО популярної там - російської попси", з нових динаміків, заледво доїхали до Урича. Далі вже піднялись на гору до руїн наскельної фортеці і розмістились в маленькому наметовому містечку.



В той же ж день піднялись по схилу нагору до дерев'яних конструкцій і при найменшій спробі полазити по каменюках за огорожою були культурно запрошені назад на цивілізовані доріжки. Обдивившись звідти вечірні краєвиди спустились до печери.







Хід в якій виявився завалений


По дорозі назад в печеру хотіли залізти якісь діти але почувши наші кроки всередині з жахом чкурнули звідти


По дорозі зайшли до криниці


Решітка щоб ніхто туди не звалився


На другий день сходили до "Крайнього каменя" і пішли дивитись на видовища


Колодязь на дальніх скелях




Хороший звідти крєвид


Ну і сама тусовка  :)


P.S.
Трушний смітник з баку від старенької пралки аля "Нащо добру пропадати"


І непрошений гість.


Всі фото на Пікасі
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

boduk333

Народ, що хто знає про криницю в Тустані? Десь зустрічав інформацію, що вона могла бути висічена задовго до появи фортеці. Мене особисто дивує її точність і цікавить чи дійсно вона висічена в моноліті?

Drusja

Дійсно висічена в скелі.
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Roy

Meine Ehre heißt Treue

228 Гості, 0 Користувачів