Топографічні карти Австро-Угорської Імперії, 1910

Автор inkognito, 27.05.2009 11:23:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

    Знайшов на закутках одного угорського сайту. Карта клікабельна, розмір кожного сектору по 2,5-3 Мбайти, загалом усі карти важать 935 Мбайт.
Resistance is futile

inkognito

   Для завантаження рекомендую скористати із старого-доброго ТeleportPRO, сказавши йому Сreate a browsable copy of a website on my hard drive і стандарну глибину сканування (3 лінки) - у такому разі софт сам поправить лінки на локальній сторінці--> себто у вас залишиться локально стартова сторінка і не буде потребу вручну лазити по підкаталогах та "всліпу" шукати необхідну карту.

  P.S. Половина карт уже скачана, можу згодом із кимось поділитись (якщо кому влом качати чи не може стянути такий об`єм).
Resistance is futile

Vika

Добрий вечір! Ви можити вислати мені карту "Топографічні карти Австро-Угорської Імперії, 1910" (Тернопільську обл).

inkognito

 Навіщо ж щось висилати? У шапці теми я дав посилання на сайт (виділено ЗЕЛЕНИМ кольором), йдеш туди, тицяєш на ту ділянку мапи, що тебе цікавить та забираєш скан мапи. Продублюю посилання http://lazarus.elte.hu/hun/digkonyv/topo/3felmeres.htm
Resistance is futile

MycjOW

Я досить давно заходив на той мадярський сайт, там в картах був зашитий досить серйозний (як на 2004 - 2005 рік) бабай-вірус, який вбивав антивірус досить цікавим методом - як ніби антивірус і працює, і файно обновлюється, і буцім всьо чотко, а направду антивірус так собі ковбасився і своєї роботи не робив. Як зараз не знаю - хтів би-м аби-сьте провірили свої антивіруси.

Student


АндрійП

Доброго дня. Чи може хтось допомогти з розшифруваннями умовних похначень? Please


82 Гості, 1 Користувач