Велопрогулянка Щирець - МиколаївЦемент

Автор Drusja, 29.08.2011 23:18:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Drusja

Вчора 28.08.2011 Я, Женя, Цезар і Саша вирішили з'їздити поматрацити на Задорожнє. До Щирця їхали електриною а звідти велосипедами. Поївши ковбасок з пивком і вдосталь накупавшись вирішили повертатись, але трішки з гаком, щоб подивитись на Щирецький кар'єр. Вирушили прямою грунтовою дорогою з задньої сторони озера і проїхавши близько 4км. втикнулися прямісінько в один з заводів Миколаївцементу. Двері в один з цехів були відкритими і ми не могли не скористатись такою нагодою, тим більше, що він працюючий і робітників з секюріті десь не було.
Фото заводу ззовні:
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Drusja

>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Drusja

Ще трохи.

Дві останні це з іншої сторони заводу.
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Drusja

Далі попрямували попри будинок з контейнерів на гіпсовий кар'єр.

Трохи інфи про про підприємство, взято звідси:
ВАТ "Миколаївцемент" створене в процесі приватизації майна Миколаївського цементно-гірничого комбінату згідно з рішенням Фонду державного майна України від 19 квітня 1995 року за №13-АТ відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 7 грудня 1992 року №686 "Про затвердження порядку перетворення в процесі приватизації державних підприємств у відкриті акціонерні товариства". Засновиком товариства є ФДМУ.

ВАТ "Миколаївцемент" - підприємство з виробництва цементу у місті Миколаєві Львівської області. Основною сировинною базою є поклади вапняку, що знаходяться неподалік від села Добряни Миколаївського району.

Підприємство працює з 1950 року. Поточна виробнича потужність становить 1 млн. 450 тис. тонн цементу. Випускає цемент трьох марок, в т.ч. марка "ПЦ І 500", тарований по 50 кг і навальний. Надає послуги сертифікованої бетонної лабораторії. Займає близько 10% національного ринку. Натуральний ринок складають Західні області України (в т.ч. Закарпаття) та частково Київський регіон.

1999 року ВАТ « Миколаївцемент», перебуває у складі Групи "Лафарж", якій належить 99,3% акцій, яка є світовим лідером у виробництві будівельних матеріалів, зокрема, цементу, гіпсу, бетону й наповнювачів.

ВАТ «Миколаївцемент» займається:
видобутком, виробництвом, переробкою та реалізацією цементної сировини;
виробництвом та реалізацією цементу, клінкеру, будівельної продукції;
виробництвом іншої власної продукції.

Підприємство розташоване в 38 км від Львова при автомобільній трасі Чоп-Львів. До складу підприємства входять:
Демне-Добрянський кар'єр вапняку. Площа карєру 135.0 га, товщина шару вапняку до 22м, розкривних порід 5-10м, віддаленість від заводу 12км.
Кагуєвський кар'єр глини - його площа становить 56 га, запаси глини - 89млн.тон.
Щирецький кар'єр гіпсового каменю - площа становить 60 га.
Рава-Руський кар'єр поки не експлуатується, знаходиться в стадії закриття.
Головна промплощадка заводу займає площу 70 га, включає в себе цех виробництва цементу, залізнично-пакувальний цех і допоміжні цехи.
Кількість працівників - ВАТ «Миколаївцемент» 650 осіб.

Остання фотка зразок гіпсу.

P.S. Чекаєм фото ПоліБетону від Цезара. І надіюсь зїздимо безпосередньо на Демне-Добрянський кар'єр вапняку, бо цтого разу навіть не здогадувались про його існування
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Caesar

На вікі позначена якраз частина яка є на фото, основний ж масив заводу лівіше.
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

Drusja

Цитата: Цезар від 30.08.2011 09:11:12
На вікі позначена якраз частина яка є на фото, основний ж масив заводу лівіше.
На Вікі поправив, бо коли позначав вночі чомусь не додивився.
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Golem

Недавно там проїжджали з Лесиком. Понавісили камер і заварили більшість дверей. Але толкового паркана немає. На території було присутні аж три сторожа. Вони нам пояснили що з 2014 року це все не працює і зараз шукають кому продати. Камери робочі, за ними слідкує спеціальний оператор в Миколаєві. Дзвонить якшо шо не так.




Дігери всіх країн єднайтеся!

266 Гості, 0 Користувачів