Завод ЗБВ в Пустомитах

Автор SOC, 30.05.2009 13:22:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

SOC

Власне споруда частково робоча, частково закинута, знаходиться прямо біля залізниці.
Охорона є, 1 дід і 2 собаки- якраз така, з якою можна тягатись непідготовленому, тобто маскуватись, а то деякі подумають рукопашку -  про всяк випадок я їм нічого не казав 8).
Кілька транспортерів, галереї різного ступеню розваленості, одна йде паралельно землі для завантаження машин, інша в бетонну споруду чи для поділу на фракції чи що- обладнання майже не збереглось. Через неї ми і зайшли.Вид звідти досить кошерний, особливо з даху, де ми пересувались повзком щоб не спалитись. Внизу споруди вхідні двері закриті зовні висячим замком але для буйних є варіант стрибати або лазити на руках по металевим балкам.

Я не тормоз- я повільний газ

inkognito

   :) Гарно, а більше фото буде? На джелізобетонному заводі на Кульпарківській (де ми із Зелею та Negative_Creep`ом лазили) перед мостом все практично аналогічне. Догори не лізли, бо було із 4-5 (різних) охоронців, правда псів не виявили...
Resistance is futile

Golem

дякую, часто його бачив ззовні, тепер знатиму як він всередині. Але давай більше фоток!
Дігери всіх країн єднайтеся!

SOC

Фото викладаю звичайно в альбомах soc.io.ua, протупив просто що вставив сюди самы файли, на наступне буду вставляти тегами на фото там.
На Кульпарківській був давно(планував шляхи евакуації з дурки :D), зараз там вишка мобільного зв"язку і тд. Собаки ніби є, але хаотичні.
Я не тормоз- я повільний газ

Golem

Був в тих районах вчора. Грунтово-камяниста дорога від Пустомит аж до станції Наварія йде попри джалізницю. По обох боках - індастріал. Впізнав фото Сока. Частково робочий, частково ні. Дороги кілька км. Закінчується тупиком. Фтрафити на неї можна якшо їдучи в Сторону Львова повернути направо на 1 поворот раніше ніж треба, перед мостом. Фото не робив бо була темна ніч, але потенційно район я си запримітиу. Для фотосесій фсяких чи автоквестерів якраз гуд. Глухо, темно, відносно далеко, купи місця де сховати маркер.
Дігери всіх країн єднайтеся!

269 Гості, 0 Користувачів