Законопроект 4585

Автор falkoner, 08.09.2011 15:42:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Stitch

ЦитуватиАвтор: Drusja
« : 08.09.2011 22:56:16 » Цитата
Народ тут так браво забакланив нашу камку, а от я особисто і ще кілька знайомих постійно її тягаємо і нічо. Коли йдеш у гори на фест чи на вилазку, рибалку чи полювання - це саме те, зручно, легко і саме головне - не шкода. А на рахунок бундесівської чи якої іншої це звичайно круто, комфортно і надійно, але мені було б шкода її тупо вбивати.
Тому коли починають прикривати доступні і потрібні речі - це вже якось занадто. Хай би собі заборонили на майбахах розшивати...
Як на мене тупізм наших законів починає наближатися до штатьських "заборонено сушити кота у мікрохвильовці" і тому подібних.

Повністю підтримую!

До Інкогніто - так, це не є життєво важливе питання, але все ж, таким чином притискаються наші конституційне право - на самовираження

inkognito

Ось почитайте си, що про цей "законопроект" думають страйкболісти. Читати від показаного повідомлення та нижче.
Resistance is futile

Alter

Ну от все і сказали. Тепер лишається чекати на випадки, коли почнуть штормити нашого брата по тій тема. І аж тоді народ заворушиться. Грім не гряне - мужик не перехреститься.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Bottlehunter

Не міг стриматися, щоб не перепостити фотку. ;D ;D ;D

А щодо закону: то всьо пусте, головне аби всі здорові були. Ніхто за флектарнові штани в буцегарню кидати не буде. Якщо є ще бажаючі, давайте зберемся та проведемо камуфляжний флеш-моб, для власного задоволення та веселого проведення часу.

Хто за - ставте плюса, дайте знати своїм знайомим та їх знайомим. Якщо збереться достатня кількість народу - визначимо конкретну дату.
Най жиє Гуцулія!

Alter

Bottlehunter жжош! :)   Якщо флешмоби та інші акції - я плюс , бо то вже реально достає.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Roy

Meine Ehre heißt Treue

Stitch


falkoner


Drusja

>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Roy

Meine Ehre heißt Treue

Sunkatalano

Цитата: linuxoid від 08.09.2011 22:35:18
Вчитався в цей законопроект і дійсно мова йде лише про форменний одяг, шеврони, погони та інші знаки розрізнення України, про форму інших держав мова, ніби, не йде. А хто використовує нашу форму?..
Всі наші закони чомусь завжди складають так, що ними можна крутити як завгодно...
Я більш ніж впевнений, що зараз наші любі міліціянти почнуть пресувати за все, що подібне на камуфляж...


gribkoff777

http://zik.ua/ua/news/2011/09/09/308132
ЦитуватиТак депутат від НУНС прокоментував ухвалення в першому читанні проекту закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо носіння форменого одягу, використання знаків розрізнення та символіки».

«Документ на друге читання піде тільки тоді, коли під ним стоятиме підпис голови комітету – Анатолія Гриценка. Мого підпису там не з'явиться, якщо там буде хоча б маленька можливість використати це з розширювальним тлумаченням», – сказав Анатолій Гриценко.

За його словами, обмеження стосуватимуться лише тих, хто незаконно використовує знаки розрізнення та символіку.

«Люди, які люблять камуфляж, – ходитимуть у камуфляжі. Хто любить військову форму, – будь ласка, немає жодних питань. Але – без зірок, без погонів, без лампасів, без кокард», – зауважив голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко.

Він вважає обґрунтованим рішення Верховної Ради про заборону носіння військової форми та знаків розрізнення і відзнак особами, які не мають на це законних прав.

«Давайте відділимо мух від котлет. Ті, хто має право носити військову форму, які це заслужили, присвятили себе службі державі – хай залишаться у формі. Решта – від лукавого, має бути заборонено», – заявив Анатолій Гриценко.

«Наведу приклад із власного життя. Під час виборчої кампанії в районному з центрів виступаю перед людьми. Бачу – в першому ряду сидить генерал-полковник. Як колишній військовий та міністр оборони, я знаю всіх генерал-полковників в обличчя. А цього – не знаю. Після завершення зустрічі підходжу познайомитися, а він каже, що не є генерал-полковником – він прапорщик запасу, але йому козацька організація присвоїла звання генерал-полковника. Ми з ним ідемо вулицею – йому всі офіцери честь віддають», – розповів депутат.

Нагадаємо, Верховна Рада України в четвер ухвалила в першому читанні проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо носіння форменого одягу, використання знаків розрізнення та символіки».
"Peace is that brief glorious moment in history when everybody stands around reloading." T. Jefferson

289 Гості, 0 Користувачів