може хто знає (бачив)?

Автор Alter, 10.09.2011 16:51:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Dima_Bear

маю вдома Дыскавурі, зачотний канал, там донедавна ішла передача про двох братів що робили НА ЗАМОВЛЕННЯ ЮС АРМІ самохідні машини для спец операцій.
Скачай подивись може побачиш щось цікаве.
http://teleprostir.com/gallery/show-10691-na-discovery-startue-nova-proghrama-brati-po-zbroyi-foto

Dima_Bear

ось такі шасі, дивився польові випробування - БОМБА!



Alter

Спасибі. Обов'язково подивлюсь. Але сумніваюсь що вони розкриють необхідні технічні нюанси та аспекти роботи. Але всерівно дякую.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Alter

    Сьогодні мав приємну та вельми інформативну розмову з людиною, яка дуже добре розбирається в гідравліці та її аспектах. Про це говорить науковий ступінь та власна контора по продажу даного виду товарів. Так от, в нюансах розібрався, все досить таки просто.
    Тепер на черзі обрахунки, побудова тримірних матмоделей, а потім, (якщо доживусь до того), буду шаманити експериментальне шассі із самими мінімальними вузлами та агрегатами. Керування дросселями спочатку буде механічним (система важелів та напрямних), адже сервомотори мені поки що не світять. Так що є ймовірність, що розділ "Незвичні транспортні засоби" буде мати поповнення у вигляді новго авторського "монстрика" 8). Всім ВЕЛИКЕ спасибі за допомогу! Реально лиш в критиці народжується істина.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

121 Гості, 0 Користувачів