Запуск дирижаблю v2.0

Автор ZED, 18.09.2011 20:53:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ZED

Анонсуємо запуск дирижаблю версії 2.0, із збільшеною підйомною силою. Із датою поки не визначилися, десь на вихідних як вийде з погодою :) 

Підйомну силу збільшили приблизно до 1 кг, тому не буде потреби знімати корпус з камери. У зв`язку із цим, запрошуємо до співпраці власників відео/фото камер, що знімають в HD (на дирижаблі буде встановлено стандартне кріплення для фотокамер із змінним кутом нахилу). А також потрібні люди, які прийматимуть участь у запуску та відганятимуть гопніків  ;D Ще чекаємо пропозицій щодо об'єктів для зйомки (для початку, Цитадель).

І окремо, хочемо причепити до нашого дирижаблю банер "Explorer.lviv.ua", який був на річниці форуму в Пивничці, тому маємо питання до адміністрації на рахунок того, в кого він знаходиться.


Dima_Bear

класний апарат, а з чого зробили цього разу?

Stinger

на цей раз робили з поліетилену, він більш пружний та гарно паяється :)

Dima_Bear

уконкретнюйте дату, я б пішов, але не на ці вихідні, хіба аж на наступні.

Fenriz

гм) красіва сосіска. я +1 в допомогу запуску!

Golem

Банер до останнього часу висів в Пивничці, поки там не почавсі ремонт. Думаю Ярослав го просто зняв і він в нього. Але той банер був зроблений на доволі товстій основі і сам важив під кілограм. Думаю є сенс роздрукувати його на чомусь тоншому і потім наклеяти. Тут вже питання до Роя, де шо і як. Чув шо можна зробити подвійну плоттерну порізку. Типу клеєш прямокутну основу з буквами на дирижабль, потім здираєш основу і на дирижаблі лишаються тіко букви. В аткому разі воно і виглядає класно, і вага мінімальна.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Alter

А трафаретний варіант нанесення не підходить?
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Romchick

Я +1 на запуск і відганяння гопоти.

YserL

Можна трафаретом червоним що у зелі фарбою нанести, або оракал порізати. Оракал ващий буде.

YserL

Коментар від Лесика:
можеш дописати на форумі в темі про дирижабль апдейт від мене "трафарєт - або вийде лайняно - або заіпетеся робити. надто багато роботи. вішати банер - змінить центр ваги. зе бест - злеїти букви...ну або прозадротити 5 годинок над трафаретом"

Коментар від мене:
Трафарет є гнотовий у Зелі. Вирізка на оракалі замовляю і за 30 хв є

Romchick

А фарба з балончика  покрутить і може продирявити поліетилен. В випадку з трафаретом потрібна фарба не на нітрооснові.

YserL

Плотерна порізка:
15 грн м2 порізка + 2,8 євро за м2 плівки

ZED

Ніякі фарби, емалі, смоли та т.п. не чіпляються на поліетилен, навіть грунти. Щоб до нього щось чіплялося, треба поліетилен коронувати високою напругою, або активувати якоюсь хімією, що я навіть не вимовлю назву. А головне те, що обидва способи змінюють структуру молекул не на нашу користь  :( Як на мене, непоганий варіант розмалювати по трафарету різнокольоровими перманентними маркерами в кілька слоїв.

Roy

Щоб виглядало ефектно = найкраще порізати букви на плотері. В даному випадку, чим лого буде більше, тим буде краще, але і ціна висока.
Хіба, якщо знатиму розміри точні, розміщу  максимально компактно букви на плівці, тоді буде відома остаточна ціна.
Ще можна вручну букви порізати, я так колись робив. Маю навіть оракал. Робиться просто,збільшуються в маштабі букви, видруковуються та обмальовуються і аж тоді вирізаються. Але то час, якого в мене  зараз нажаль обмаль.
Meine Ehre heißt Treue

yaroslav21

А напустити червоний дим ????

ZED

Максимальні поля для напису: 50 х 450 см з обох боків. Також можна використати два поля знизу: 50 х 120 та 50 х 160 (між ними буде гондола із фотоапаратурою), ну і на трьох стабілізаторах щось можна придумати (приблизно 50х50 см), наприклад знаки "вибухонебезпечно!", "не користуватись відкритим вогнем!" та "не курити!"  ;D
Димову шашку у балон із метаном?! Ок, тільки я відійду подалі ;)

YserL

50 х 450 =2,25м2=70 грн + 34 грн порізк =104 грн одним кольором, трохи дорого.

Lesyk

Я +1 до запускання.

До речі - продаються різнокольорові скотчі. ними можна цілком адекватно виклеїти будь-які букви будь-якої форми. Плювати що воно буде не гладке і не дуже рівне та красиве знизу - з відстані воно усе здаватиметься ніби однакове. Можу допомогти у виклеюванні.

ZED

Кольоровий скотч розглядається як план "б", якщо з маркерами фігня вийде.

Ще таке питання, може хто знає, де можна дістати кілька метрів застібки Zip-lock як на пакетах, або хоча б 3 пакети із сабжем шириною 60-70 см?

Lesyk

імхо скотч буде кращим варіантом - так як маркер має дурнувату звичку не лягати рівномірно. А також при роботі зі скотчем легше поправляються косяки.

Щодо зіп-локів - здається десь бачив такі велі пакети.напевне в Ашані, не впевнений. Як тільки побачу - повідомлю. А для чого вони?

251 Гості, 0 Користувачів