Давно, дуже давно я вже хотів спуститися і проексплорити центральну частину міста (оскільки всі попередні інстали були або в новому колекторі, або коротесенькі по часу, або й взагалі не зовсім в Полтві). Та все ж звершилось!

Отож, з прологом завершив, але ше кілька вступних слів:
1) нажаль я не створив теми в планах ...(причинав в тому, що можливість, а отже й думка інсталюватись з*явились в мене іно пізно вечором.)
2) ВЕЛИЧЕЗНА подяка Інкогніто, за надану матеріально-технічну допомогу ;)щирий+
3) Великий зачот Jorfe*ю, за те, шо вродився він таким же шальоним вар*ятом і зміг вирватися на вилазку зі мов (+

)
Отож. Здибалися ми з Джорфеєм десь так о 21.30 і після незначного диспуту на тему, а куди ж все таки інсталитись (ібо як варіант ше розглядали Вулецький потік під Сахарова), однак вирішили в Полтву)) Далі, ми вирішили перестрахуватися, а тому завітали до Інкогніто, який у свою чергу накинув нам сві тру-діггерський девайс

Прийшовши на місце інсталу і вичекавши потрібний момент взалися за люк (хм..тяжкий троха..)..відсунули і.почалась феєрія!

Цегляний бортик давав моживість зручно переодягнутись, чим ми з успіхом і скористались. А далі - рушили)
Перші кілька хвилин писок в мене не закривався ібо такого великого і (воістину) гарного/цікавого колектора ше мені не доводилось бачити!
Дуже великою проблемою виявилась димка.вона була такою сильною, що не те що фоткати, але й просто банально дивитись було окремими моментами тяжкувато!

Хідник доста матрацний, йти легко...шпацеруєш собі, тішишся

Далі побачили шнурок-прив*язку (був білий)...Ше шо замітили - на протилежному хіднику не було жодного входу, зате купа приток, а от з нашого (себто лівого, якшо йти в сторону до Оперного) входи траплялися регулярно, аце = же там доста безпечно)) Усього нам нарахувалося аж 4 входи. Інша справа, шо вони можут виходити на проїжджу частину (принаймі два з них).
Перша велика притока зорієнтувала нас на те, що ми є під пам*ятником Грушевському (якшо не помиляюся, то вона йде із Погулянки).Дуже сподобалась дялянка, виконана з червоної австрійської цегли.

Час від часу зустрічались нам рататуї

Подолавши приблизно 70% нашого шляху хідник став доста паскудним..ширина не більше сантиметрів 30-35...і, до того ж, він слизький! :oднак ми йі його пройшли, а далі - КрСоТище!

Вистота хідника стає десь так зо два метри, але керез вечичезну притоку і обрив хідника далі йти нереально..Тим не менше позитиву і емоцій наїлись ми з Джорфеєм по повній

П.С. Маю ше певні ідеї і задумки..в майбутньому викладу в планах

Ось кілька благеньких фото.. )звеняйте майн фототехніка простенька

Обговорення во
ТУТКО