Янукович доручив створити резиденцію в замку у Львовскій області

Автор RedShift, 28.09.2011 22:22:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

RedShift

Darts matters!

Drusja

Це він типу вирішив похизуватись перед "кєнтами" у кого резиденція крутіша буде.
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

inkognito

   Панство, здається забуває тему форуму. Шкода, не варто направду - йно політики нам тут і бракувало. Рекомендую вгамуватись, а власні політичні вподобання викладати на більш профільні місця - на Теревені чи шо?
Resistance is futile

Golem

Бачу в цьому купу позитиву. Насамперед - замок таки відновлять і приведуть до ладу. Бо, направду, шкода жеби така краса пропадала. Зроблять це, звісно, за державні гроші під прикриттям резиденції - нехай. Відновлення памяток історії та архітектури далеко не найгірше використання бюджетних коштів.

Правда якось дивною виглядає державна резиденція за 70 км від Львова, Рівного і Тернополя. І за 400км від столиці. Хто бачив замок думаю зі мною погодиться - ідеальне місце для хорошого ресторану-готелю, вміли, курча, тоді поляки будувати. Тож держава його відбудує, для галочки проведе кілька саммітів і потім здасть в довготермінову оренду приватним особам.  Які робитимуть на цьому бізнес, не вклавши нічого в реставрацію. Зате належатимуть правильним бізнес-групам. Хоча може я і помиляюся. Влади приходять і відходять, а замок Україні лишиться.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Yuriy

В Адміністрації Президента України не планували і не планують створення державної резиденції в Підгорецькому замку у Львівській області.
http://zik.ua/ua/news/2011/09/29/311567
Історія мого життя складає частину історії моєї Батьківщини

ADVENTURE

268 Гості, 0 Користувачів