Як у Росіїї по гриби ходять

Автор Dima_Bear, 06.10.2011 21:40:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Dima_Bear

Хоч і копіпаста, але челюсть відпала, вирішив поділитись, жаль у нас нема де так по гриби сходити :) :(
ось кілька фото:












































Цікавий та детальний опис збирання грибів та більше фото
можна подивитись на сайті автора

Alter

Ааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!! Я сьогодні не засну! Ну як так!? Ну де ж так?!?!. Блін!!!!!.. Аааааааааааа!!!!!! Їдем на москалі!


Так, все, вроді віддихався, емоції стримуються. Вроді.

Питання номер раз - як "на москалях" стільки добра - і нічого не покрадено? Ну не може воно просто так посеред звичайного лісу стояти! То певно якийсь спецліс зі спецгрибами та спецдеревами. Інакше ідей нема.

П.С. ТА ТАМ ЖЕ Ж ЕКСПЛОРЕР-МОБІЛЬ НА КОЖНОМУ КРОЦІ СТОЇТЬ! Пару тижнів роботи - і як мінімум щось одне, але поїхало би звідти своїм ходом. Зуб даю!

Все, сон знов відбило :'( :'( :'( :'( :'(
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

GreenLION

В мене емоції як в Альтера. Це щось занадто нереальне.
По-перше: я би думав, що "це" би давно розкрали на металолом, особливо в Росії, особливо не в "столицях" бо там найбільше в світі "любителів побухати".
По-друге: я би думав що "таке" би не лишали посеред лісу, в нас на озброєнні 80% такого ще досі. На Яворівському полігоні "таке" стоїть тільки в нормальному стані і ходове. Щось нове і гарне підганяють під навчання НАТО.
По-третє:  і в Расєї є ентузіасти-любителі які цікавляться даною темою. Вони не знають що з ним робити?
По-четверте: та там ж навіть ходова вся збереглась, з них ще можна такого наскладати. 

Але все виглядає реально + гарні фотодокази! Загадка :-\
"Де ліси старі стоять, де панує морок, - там живе душа моя, у високих горах..."

Roy

Так, дивно. Складаються враження що в цій країні таки щось не так.
Перше. В нас б до прикладу це б все розібрали на брухт, навіть при відносній охороні місцевості.
Друге. Росія велика, простори величезні. Не встигли.
Третє. А чи є кому? Згадаймо, скільки наших земляків трудиться на просторах Росії та на будовах Москви і її околиць.
Meine Ehre heißt Treue

linuxoid

Там весь ЖЖ повний повний подібного!!! Авторці (!!!) великий респект. Жаба давить, захлинаюсь  слиною і б'юсь головом об стіну стараючись повернути очі на місце, що повилазили з орбіт. Треба фрахтувати "Ан-225 Мрія" і дути в московію Росію, щоб хабар забрати. Я все життя мрію про УРАЛа з КУНГом... в мене в дитинстві було 14 іграшкових моделей УРАЛа.. А БТРи і УРАГАНи.. йошкін коцур обісцяв взуття... Мені вибило пробки і поплавило клєми.. Радію думкою, що я не один не засну.

:-)

У мене є недоклеєний урал з кунгом, ЗіЛ також віддати можу. І там ще БТР-60 навіть кажися. Пофарбоване вже. Пеши - мо що придумаємо. ;D

Дівчинка мила.

Що треба було то познімали.
І відзнаки на дверцятах, які дівчинка намагалася позамальовувати говорять нам, що техніка на початку 90-х приїхала із Європи, оскільки юзалася групою РА в НДР. Ібо як на авган то воно і кольору не того і ціле занадто все. А там і їхня Незалежність, всім не до того було, хоча як видно із кінця звіту, утилізувати наче починали.

Колись класі в 6-7 заліз на танковий, якось стрьомно серед тих всіх танків покинутих було, ібо сам, можливо тому. Кароч страшні вони, і думав собі, що добре б їх було б всіх на мирний трактор переплавити.
Зараз теж за мирний трактор, великий-великий, щоб виорював всіх супротивників. :)
Декольтем своїм мене манила.

Alter

А мож те все проходило через випробування ядерної (хімічної, бактеріологічної) зброї? А відсутність відзнак та бортових номерів пояснюється тим, що воно взагалі позаштатне та неучотне при якомусь полігоні.

ЦитуватиІ відзнаки на дверцятах, які дівчинка намагалася позамальовувати говорять нам, що техніка на початку 90-х приїхала із Європи, оскільки юзалася групою РА в НДР.
А звідки власне такі висновки? Чому не тупо російські? І чому те все гниє , а не продане (потирине) кимось?
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

:-)

Подивився ще фото дєвушки, нє, ненравицця.

Цитата: Alter від 07.10.2011 00:07:50
А мож те все проходило через випробування ядерної (хімічної, бактеріологічної) зброї? А відсутність відзнак та бортових номерів пояснюється тим, що воно взагалі позаштатне та неучотне при якомусь полігоні.
Може бути, але навряд чи його везли під Москву після того. Ну і розбирали б промислово навряд.
І відзнаки є, але вони зафотошоплені, як і номерні знаки. Тобто група РА в НДР таки, думаю так.
Декольтем своїм мене манила.

linuxoid

А в першій частині цілі ракети і балон з Хладон-12 в ящику і з інструкцією.

Alter

Враховуючи що більшість УРАЛів та ЗІЛів везли радіообладнання, а все те валяється під Москвою, то робим висновок, що то може бути списаний бойовий склад обслуговування радіорозвідки. А-ля Кольчуги. Туто про неї.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%87%D1%83%D0%B3%D0%B0_(%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%BA%D0%B8)

А антени, доречі, один в один! Нє, то точно кольчуги. Ті, самі перші.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

ZED

Чорт, я в неї (в дівчинку) вже влюбився :-* Окрім цінного металу на дорозі вона ще у добрих кількох десятках таких об'єктів побувала, що я ледь не к..чив! Блін, хоооочу туди!!!

Alter

Ех, Dima_ber, і нащо ти то кинув? Скільки народу тепер жити спокійно не зможе!... Ні, такі речі є ЗЛО і нагла провокація. Ех...
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

yaroslav21

То всьо х-ня,поїли ми з кумом раз грибів.. ;D

Dima_Bear

Добре, надалі і впрєть, не буду.

Зло, так зло.

Alter

ЦитуватиДобре, надалі і впрєть, не буду.

Та ладно, то ж сарказм, ти чого?
П.С. Снились уралотанки.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Caesar

Знахідка була зроблена в декількох кілометрах від станції Єланської, де розквартирована військова частина біля села Калінінське.

Люки бойових машин відкриті, і забратися всередину може будь-хто. "Ми спочатку здивувалися, звичайно, що в лісі стоять танки, але подумали, їх переганяють на які-небудь навчання. Але потім дивимося: все снігом засипано, жодних слідів. Явно тут давно ніхто не з'являвся. І, головне, жодної охорони! Ми були шоковані. Це ж - сідай, заводь і виїжджай – ніхто і не помітить!", - розповів один з місцевих селян.

Мешканці розташованих неподалік селищ розповіли, що танки стоять в лісі з листопада минулого року. Їх протягом тижня привозили на потягу, потім вивантажили і так і залишили в лісі.

"Поки вивантажували цю махину, всі дороги нам перепсували, зараз ні пройти ні проїхати. Коли танки заїжджали в ліс, через кіптяву нічим було дихати. Під час розвантаження стався нещасний випадок: танком задавило прапорщика! Його поховали тут же, на кладовищі", - пригадала мешканка Калінінського Ніна Єлізарова.

Утім, військові заявили, що техніка стоїть в лісі з середини січня і ніхто її напризволяще не кинув – танки передислокуватимуться на нову базу.

"Покинутими вони не є. Відбулася планова передислокація бойової техніки з іншого гарнізону. До середини березня вони своїм ходом будуть переміщені на базу зберігання. Більш я нічого сказати не можу, оскільки інформація про бойові машини потрапляє під закон про державну таємницю", - прокоментував співробітник прес-служби Приволзько-Уральського військового округу Дмитро Бурдаков.

І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

YserL

В росії цілий острів навіть є, ден випробовула бах і хім зброю, десь помоєму в нас на фйорумі писалося.

Dima_Bear

То ЮсерЛ: То я на ніч більше не буду такого писати:-)
в обід як мінимум:-D
А острів де росіяни в хіміків і бактеріологів бавились зветься Аральськ-7. Але то вже не острів;-(

Alter

ЦитуватиЗнахідка була зроблена в декількох кілометрах від станції Єланської, де розквартирована військова частина біля села Калінінське.

То не то. Там танка ні одного не видно. І стоїть то вже роки там. І не тупо в лісі, а десь коло якоїсь частини. Це не про ту техніку історія.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

405 Гості, 0 Користувачів