Ніж мисливський (Зона)

Автор centurion, 22.10.2011 02:37:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

centurion

Пропоную вашій увазі ніж тюремного виробництва  гострий ( як то кажуть бувалі мисливці  :  "Має їдь")  ножну робив сам бо купити під таку нестандартну форму неможливо, а замовити, то мені в мисливському магазині сказали , в умільців десь від 200грн.  Ножни в середині із шкіри бика, а зовні із оленячої (дуже надійний, не проріжеться!!!)  Я думаю такі ножни також не мало вартують!?  Складаю на зеркалку гроші і продаю все що можу! :)     Ціна ножа 550грн.(без торгу) бо він вартує ( то не сувенірні з гравіровками в магазині)  Нафото він вийшов не погано але в живу він дивиться супер (враження знайомих які його бачили)!!   Отже ціна :550грн.

Alter

Ніж класний, спору нема. І ціна для нього нормальна. Сам теж займаюсь виготовленням саморобок, тож зацінив. Хотілось би уточнити матеріал та товщину леза.
П.С. Така річ зацікавить скоріше не туристів-екстрималів, а все більше поціновувачів холодної зброї, адже особисто в мене тоже є файний ножака, але на вилазки брати його не ризикую. Документів на нього нема, виробляти дорого, а на неприємну розмову з "поліціянтами" можна нарватись на ура. А, і ще одне. Якщо кому треба чохли під замовлення із натуральної шкіри, особливо під складну геометрію або по своїх есккізах, можу скинути номер в ОП людини, яка тим займається. Ціна питання - до 100 грн. Якщо домовитись, то і з його ж матеріалу.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

centurion

Товщина леза зверху від рукоятки  посередині і на кінці  3,5мм   3мм,  1мм,    !!   Що за метал не знаю!   Електрополіровка!    Брав на  охоту, різав салати,   не ржавіє!

centurion

Актуально!!  Ціну знижено  500грн!!

centurion

І досі актуально!   Можливий обмін на новий снігокат(  " чук і гек") !  Якщо  Б\У то із вашою доплатою!   В санки з малим разом не влазимось!! ;D

inkognito

мож, доста та варто тему закрити? з 22 жовтня так і ніхто не "спокусився" на тру-ніж із Зони  :)
Resistance is futile

centurion

Давай ше на 10 днів продовжемо і ящо ніц то закривай!!

inkognito

Цитата: centurion від 26.12.2011 20:57:36
Давай ше на 10 днів продовжемо і ящо ніц то закривай!!

напиши в приват мені коли вважатимеш, що тему варто закрити. Хоч  через 10 днів, хоч через 20 чи більше - головне сам пильнуй за нею! Вдачі!
Resistance is futile

inkognito

Тема закрита за бажанням топікстартера
Resistance is futile

140 Гості, 0 Користувачів