Сільмаш

Автор Alter, 08.11.2011 20:14:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Alter

Субота. Старі корпуси заводу. Деталі ближче до вихідних.
Осьо воно на карті, щоб відрізнити від Сільмашу на Рясному.
http://wikimapia.org/#lat=49.8314915&lon=23.9865929&z=18&l=0&m=b
П.С. Сумарно не більше 4 чоловік. Причини, думаю, зрозумілі.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Romchick

Можна трохи конкретніше про "Старі корпуси заводу"? Точніше, що мається на увазі. Наскільки я знаю, там ще все працює, або здано в оренду і добре охороняється.  Хоча виглядає дуже старим.

ZED

+ 0,5  :D

UPD: робота не відпустила - 0 :(

Alter

Маються на увазі корпуси зі сторони стадіону. Там є автозлом, але він ближче до Городоцької. Деякі приміщення здаються під гуртівні т склади, але вони відокремлені від тих старих будов парканом а-ля рафа. Попередня розвідка, якщо то так можна назвати, каже, що по тому старому райончику ніхто особо не шастає, тобто охорона ходить лише по території своїх складів, а на задвірки не пхається. Автозлом та стоянка також звідти відносно на великій відстані і ті місця звідти не проглядаються.

Зеленими хрестиками позначені більш-менш придатні місця інсталу, чорна лінія - "рафа", да яку охорона не ходить (по крайній мірі за пів години туди так ніхто не зайшов). По території ніхто не шастає. Правда там бетонний заборчик низенький, так що то врахувати тра.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Romchick

Колись пробував туда залізти і наткнувся на велику компанію робітників. Це було в тому районі, що позначено як "склади". І воно там добре охороняється, особливо після воєн на Сільмаші. Залазив там, де позначено меншим хрестиком. Паркан низький і з цегли, ще й колючки не було. А там де хрестик з сторони стадіону лізти не рекомендую. Там так би мовити працює бетонний заводик шаленої потужності, але деколи помічав, як відкривалися гнилі ворота і звідтам виїжджали машини. Але варто спробувати.. Так що поки що я теж +0,5.

Sunkatalano


Alter

Ну що ж, на фоні останніх подій, які описані ось тут http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,4925.msg29270/topicseen.html#msg29270, прошу заокруглювати свої 0.5-бутлики в сторону 0 або 1. Бажано з плюсом.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Romchick

На жаль, я мушу заокруглитись до 0.

Alter

Ну що ж, раз такі справи ,то переносим тоє діло на більш сприятливі періоди. В разі як хто надумається - пишіть сюди.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Roy

Склад ффтопку, давайте дослідимо адмінку + бомбосховища.

Там є два бомбіка, один окремо стоячий, другий вбудований.
Meine Ehre heißt Treue

Alter

Рой, там половина заводу робоча (тіпа, но факт), а половина половини здається під оренду. Та адмінка, де я був, немає ні найменшого натяку на бомбік. Вони скоріш за все що на території тих новіших будівель, що до Жиріку ближче. А туди зась. Хіба би хтось дозволив з керівництва. Но то з області фантазії. Ось. Ну хоча можна і пошукати. Хоча особисто мене запер сам отой пейзажний дестрой цехів.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Roy

Alter, бомбарі є і це перевірено  ;)

ЦитуватиА туди зась
А оце не по нашому якось,  тобто не в нашому дусі якось.  :)
Пропоную дослідити вищезгадані об'єкти, але деталі в ОП та через МЗ.

Meine Ehre heißt Treue

ZED

Я би підлючивсі, тіль заради Бога, не на 7 ранку!

Sunkatalano

Теж не проти злазити)

Alter

ЦитуватиА оце не по нашому якось,  тобто не в нашому дусі якось. 

Ні, я звичайно також за те щоб свою дупу запхати в максимум місць, але на ту локацію можна потрапити лиш через дві прохідні, або через центральну алею, що йде від старих корпусів до новиих. Криші відпадають, бо не всі будівлі з'єднані між собою, та і перепад висот між ними трохи є, плюс проглядається все як на долоні. Хіба би тими розваленими цехами втіхаря пробиратись. Там, доречі, багато з них, хоч і розбиті в корінь, все ж позакривані, а вікна загратовані. В принципі не проблема, але лишня трата часу на лице. То тра серйозно обдумати перш ніж туда пхатись.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

294 Гості, 0 Користувачів