Ексклюзивний Полтва-Travel

Автор Alter, 06.12.2011 08:24:06

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Driver

Від ідеї до її втілення потрібне тільки бажання - Driver.  Ну що ж, можу сказати що сплав відбувся! Задумка була така, щоб як для річки (звичайної) так і для Полтви (підземної) плаваючий засіб мав відповідати таким параметрам: максимальна плавучість і не потопельність, помірковані розміри, легкість, дешевизна і шоб не шкода було залишити. Для цього купляєм чим побільшу бігову доріжку



викидаєм із середини все непотрібне крім самої коробки  ;D
заповнюєм її пінопластом (гарно буде листами пінопласту, але через наближення дати сплаву докидував зверху кусками, головне щільніше шоб менше просідав)



дуже спішив з такими плотами і щоб не збільшувати бюджет, друзі підкинули ідею



третій повністю так



далі обмотуєм скотчем потім шар стрейч плівки і знов скотч. під плівку давав фанеру, або старий ламінат і в один дав кусок дсп.
За бажанням тюнінгуєм для зручності і функціоналу  ;)



Далі по плану - загружаєм челенджер і вйо по стрийській трасі, зупинка для знимки біля Хоросно (Голему привіт) і на Дністер.



На місці спуску додаємо потрібні елементи і все готово. З трьох плотів мій був найбільшим ще й із вигодами тому мав другу назву "Імператор"  8)



Камера R-13 як рятівне коло  :o



Маленька передісторія: так як команда була з чотирьох чоловік а плотів 3 двоє чуваків відправились на Дністер на день скоріше з вудками, палаткою деякою їжею і двоспальним надувним матрасом. Хильнувши для настрою вирішили нас не чекати, закинули все на матрас і поплили по течії. Наступного дня ми прибули на точку відправлення і мусіли їх доганяти. Тому на третій пліт, той шо тільки з баклашок загрузили весь провіант, ше палатку, одяг, спальники і карімати. Сплав мав бути дводенним. Тай поплили (ЕВРІКА).



Починали сплавлятися від мосту що йде на Новороздільську Сірку.



З початку маршруту на телефоні включив Геотрекер і до точки зустрічі з рештою команди ми проплили 4,67 км. за 1 год. 45 хв. з середньою швидкістю 2,7 км/год.



Там допили їхню вогняну воду, розприділили речі по плотах  і поплили (Володя на матрасі). Цього дня фотки закінчились через Жоріка, пса який плив з ними,
він хотів продовжити маршрут і пробігши сотню метрів по суші скочив в воду і пробував до мене підплисти, а я неакуратно його діставав і сі перекинув. Телефон в рюкзаку в кульку підмок, спінінг загубив, флагшток недав перекинутись плоту повністю глибина була по пояс. Жора вернувся на берег, погавкав і зник за повором річки, ми поплили далі. В кінці дня ми досягли точки де Дністер зливається з Стриєм, там і заночували.



Загалом проплили ми за день 12,5 км. На карті наш маршрут, Р точка зустрічі. Після нічного дощу і незначного виснаження продовжувати плисти ми не стали, та й за день у воді плоти підмокли хоча зберігали повну плавучість. Залишили ми їх там, ідею спалювати відкинули через неекологічність, і місцеві плавали там на різних забавках, може і наші плавзасоби взяли до розваги.





Пес: Для Полтви в сам раз, взяти вужчу коробку на яку можна лягти і вперед. Подальша модернізація вітається!

Відео з телефону:
Одінь окуляри з фіолєтовим шклом так легше стіну пробивати чолом.

Roy

Ну ви хлопаки даєте!  Молодці.

Ідея з кріслом зачотна.;D

Meine Ehre heißt Treue

Driver

Добавлю до звіту бо знайшов на телефоні друга, ех приємно згадати.





Одінь окуляри з фіолєтовим шклом так легше стіну пробивати чолом.

Машиніст

Шановне панство, доброго дня :)

Маю честь доповісти - на 21/22 лютого нами запланована третя, вже традиційна, вилазка до Полтви зі сплавом на човнах, можливо і через перепад. Запрошуються всі бажаючі, координати участників не змінилися.
Jedem das seine

Машиніст

Ще раз нагадаю, що вже завтра сплав по антирічці :)
Jedem das seine

Машиніст

Ну ось, власне кажучи, Полтва знову судноплавна. Перепад підкорено двома човнами, перший сплав - тут:

https://vk.com/video7060878_172310795

Все вийшло цілком добре і без ускладнень :)
Jedem das seine

Golem

Скажу чесно. Читаючи цю тему в нас аж очі сльозилися. Ми навіть скрінили і кидали один одному найцікавіші куски.

Ми таки сплавилися! На звичайному побутовому човні. І шляк нас не трафив :) а завдяки сучасним камерам і хорошому світлу маємо годний відос і фото.

Викладу ще тут крос лінк на наш звіт зі сплаву по Полтві.

Старт


Проспект Шевченка


Фініш, очисні


І відео зі сплаву.



Сам водоспад нормально відзняти не вийшло. Камеру я тримав в руках тому прийшлося її сховати та взятися за човен. На відео було чути тільки крики та матюки, ми це вирізали.

Може вартує цю тему перенести з "Всяке-Різне" в "Гумор"?
Дігери всіх країн єднайтеся!

Bottlehunter

Ви молодці, що не побоялися і сплавилися на гумовому човнику. Але з того старого, дерев'яного, не варто сміятися. То одна з легенд форуму. Навіть якщо він в Полтві так і не був, ми всі непогано розважилися і провели час разом, коли його робили.
Цікаво чи він і досі стоїть в ZED'а в підвалі)
Най жиє Гуцулія!

44 Гості, 0 Користувачів