Зміна до правил та соціальні стосунки

Автор Golem, 21.12.2011 17:55:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Нові пункти:

1.7 Правила форуму на соціальні стосунки між учасниками форуму не поширюються

5.6 адміністрація залишає за собою право забороняти користувачам видаляти чи змінювати свої повідомлення, а також відновлювати змінені повідомлення

5.7 Соціальні стосунки з адміністрацією та іншими учасниками форуму вирішуються в приватному порядку поза межами форуму

Слід зрозуміти що форум це публічне місце і вияснення особистих стосунків з іншими користувачами чи адміністратором поза межами приватних повідомлень тут недоречно.  Запевняю всіх учасників форуму, що жодне цінне та конструктивне повідомлення не буде видалене, а акаун забанений, через особисту неприязнь когось із адміністрації.

В нас регулярно архівується весь форум включаючи базу даних. Вернути видалені повідомлення - справа техніки. Будь-ласка, не додавайте зайвої роботи ні в чому не винним людям.
Дігери всіх країн єднайтеся!

explorer

Редагування власних повідомлень відтепер дозволено одну годину з часу написання повідомлення. Для редагування старших повідомлень, будь ласка, звертайтесь до адміністраторів або модератора форуму.

Смайлу пропоную наступного разу подумати про зміну ніку з ":-)" на ":-(", замість створення необхідності мені знайомитись з mysql довгими зимовими ночами :)

231 Гості, 0 Користувачів