Кіно про EXPLORER

Автор maptywa, 29.12.2011 15:47:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

Супер! А тепер починаємо PR!

Drusja

Чудово!!!
Я вже думав, що про фільм всі забули чи забили, а виявляється - весь цей час кипіла робота, результати якої, мене дуже приємно вразили.

Молодці       +
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Golem

Мені також дуже сподобалося :) Старі вставки в тему, фотки теж гуд. Правда якби замість фоток 2-3 секундні відео такої ж якості - було б просто шикарно. Але розумію шо то технічно складно.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Lesyk

за роботу +

Але пару питань - а на яку аудиторію розраховане це відео? На ютубі воно і так не засвітиться.
Який має бути результат після перегляду відео?
І чи максимум 1000 переглядів - це достатня плата за таку кількість потраченого часу і сил?

Можливо я чогось і не розумію у режисурі, монтажі - але щоденні зависання на ютубі мінімум по годині часу дали таки уявлення того що хочуть бачити люди  :-\

Ritmas

Цитата: Golem від 22.01.2013 17:18:04
Мені також дуже сподобалося :) Старі вставки в тему, фотки теж гуд. Правда якби замість фоток 2-3 секундні відео такої ж якості - було б просто шикарно. Але розумію шо то технічно складно.
На нинішньому етапі розвитку техніки - це вже не складно :) А за красивий, лаконічний і цікавий кліп - однозначно "+++" :)
Я розумію розумом...

STALKER


maptywa

модератори,займіться!
проморолик - для розміщення на головній сторінці сайту, а не для збирання переглядів на ютюбі.то тобі не me gusta :/
з чого дали.)))) успіхів.

Bottlehunter

Справді гарно вийшло. То вже все, більше кіна не буде, тільки коротенький ролик?
Най жиє Гуцулія!

Caesar

Бобік здох , кіна не буде!
Але відео класне)
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

maptywa


linuxoid

А я думав в ролику будуть угруповання, мутанти, аномалії, багато зброї і війни з охоронцями, а в Лощині знайдуть новий рівень і в кінці натраплять в Сільмаші на виконувач бажань.. ;D

mitncik

Ролік офігенний!

Roy

Дякую Марті за роботу. Хоч ролики я назнімав кепські, та й усе ясна річ не дотягувало в мене до бажаного рівня, але старався, як міг.
Наразі це промо ролик, не більше, ПЕРШИЙ, за нашу експлорерну незалежність.

maptywі велика подяка, за тещо викроїла свій робочий час і зробила гарну роботу.
А хто має претензії безспосередньо до ролика, то нехай їх заверне в папірець і кудись засуне. Або зробить краще.  ;)

Я думаю, що кіно буде. Для початку почнемо з такого явища, як відеозвіти. Бажання в мене є до того, буду старатись і удосконалюватись.



Meine Ehre heißt Treue

inkognito

Жестокій зачод! Слів не є, і звісно маю надію, шо це іно початок. А мегаПОПУлярному Дзідзьо копец, теперка в нас МЕГАпопулярний Лесик! Viva Панство, похрестив!


З.І. То тілько я зауважив, що коли відео з YouTube'a довго вантажиться --> то у процесі зовантаження можна побавитись у Змійку (Nokia Snake style) курсорними кніпками? У мну Гугль Хрон
Resistance is futile

Roy

Відео перезалию, поставлю нормальну назву і теги.
Єдине, треба подумати де його на сайті в нас розмістити.
Meine Ehre heißt Treue

Alter

Супер! Додавати більше нема чого) Хоча таки погоджуюсь з Лінуксоїдом - сом піс оф екшн ніхорєри би не помішав, але то таке. Ако презентація - навіть дуже і дуже.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

YserL

Цитата: Roy від 22.01.2013 22:43:20
Відео перезалию, поставлю нормальну назву і теги.
Єдине, треба подумати де його на сайті в нас розмістити.
Поставити в шапці, зробити типу http://planeta-kino.com.ua/movies/movie-43/

Lesyk

Такво. Коли вже є перший досвід у "відеомейкерстві" і навіть готове відео - можна вже робити висновки і будувати плани на майбутнє.
Ну насамперед те відео є на кшталт презентації. Це звичайно класно, але я не бачу великих можливостей як це відео використовувати в цілях нашої популяризації і так далі. Потрібне ютубівське відео, яке збиратиме багато переглядів, яке буде класною рекламою.

Для подальшого пояснення що і як я бачу наведу приклад:



Це просто компіляція найпопулярніших відео. Більшість з них - саме аматорські. Я спеціально навів приклад з автомобілями - тому що з ними дуже важко цікаво зняти, особливо в русі (як власне і з нами).

А тепер розбір відео по пунктам:
1. Відео коротке. Сотню разів пересвідчувався в тому що людині більше подобається тричі переглянути півторихвилинне відео тричі ніж один раз повністю подивитись відео на чотири з половиною хвилини.
2. Яскрава музика. Без тексту, але динамічна і захоплююча. Взагалі музика вибудовує весь настрій відео. (Особисто мені після перегляду нашого першого відео ніяких емоцій не виникло. Після цього відео мені одразу ж хочеться рухатися і так далі). Відео при чому має монтуватися чітко в біт треку. Гарним прикладом є якраз відео, наведене мною вище. Якщо прислухатися - кожен перехід відбувається в біт музиці, коли трек стає повільнішим ідуть спокійніші сцени, коли прискорюється - навпаки. В плані монтажу відеоряду на музику це дуже класний приклад.
3. Показати авто в русі - важко, а щоб ще й вийшов пристойний результат потрібна дорога апаратура і купа сил. Тому аматорські відео з авто в основному знімаються так: авто стоїть в якомусь гарному ракурсі і з класним фоном, а камера рухається. Саме такий метод як на мене і нам потрібно використовувати, тому що показати щось цікаве в русі з нами - дуже важко (навіть коли я ліз на дах 8 корпусу по драбині - це зовсім не виглядало якось ризиково і так далі). Немає нічого гарного шо хтось іде на камеру, відходить від камери і тому подібне. Єдина рухома сцена, що мені сподобалася в нашому відео - де я іду по даху і зйомка ведеться з великої відстані  8). Нам потрібно знімати сцени так: класний фон чого-небудь, пачка нас стоїть (мінімально рухається) і наїзд камерою якоюсь цікавою траекторією на цю сцену.

Мб потім ще щось згадаю. І як людина з великим досвідом залипання годинами на ютубі відповім на будь-які питання максимально компетентно. А покищо варто висказати свої думки на рахунок цього і подати ідеї яким чином можна реалізовувати наїзди (з рук знімати не серйозно - картинку ковбаситиме) - якісь саморобні довгі штативи, по яких може рухатися камера, тощо.


226 Гості, 0 Користувачів