Старі ялинкові прикраси

Автор Bottlehunter, 01.01.2012 14:44:33

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Оце вирішив відкрити святкову тему. Думаю, у всіх вдома збереглися старі радянські (чи може навіть ще старші австрійські, польські або російські) іграшки, гірлянди тощо. Завдячуючи хіба тільки чуду, ці крихкі та тендітні речі дожили до наших часів. І безумовно достойні того, щоб їх зафоткати та викласти на Експлорер  :)

Наразі кілька фотографій, з того, що ми знайшли, прибираючи ялинку на квартирі. Вдома теж мали б зберегтися пару цікавих екземплярів, вже по Різдві їх викладу.

Різнокольорові гірлянди, зроблені у вигляді свічечки і мають знизу прищепку до носа до гілки.



Новорічний представник братніх народів з Близького Сходу.



І ще одна, тру-комуністична.

Най жиє Гуцулія!

Bottlehunter

Кілька свіжих фоток.

Набір ялинкових прикрас виробництва НДР, середина 80-х років. В коробці кульки чотирьох різновидів, дуже гарно і делікатно зробрені. В окремій коробочці зберігаються гачки для кульок.









Совіцька морква, що не є рідкісною аж ніяк і гірлянди виробництва Львівської Іскри. На зворотній стороні коробки надано Тактико-технічні характеристики і User's Manual. Зокрема, виробник чесно признається, що працювати все буде 100 годин.









Най жиє Гуцулія!

Golem

За іскру дякую. Виріс з такими гірляндами :) Доволі короткі, не мигають. Але світили і не горіли на відміну від китайських. Ше досі певно парцюють
Дігери всіх країн єднайтеся!

289 Гості, 0 Користувачів