Велике катання

Автор Romchick, 09.01.2012 21:37:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Romchick

Як шановне панство дивиться на пропозицію великою компанією поїхати в Карпати покататися на лижах/бордах/санках чи просто кульках BOSS. Як говорилось колись в політичній рекламі: "Багаті допоможуть бідним" так само ті хто вміє кататись допоможе тим, хто ще не вміє. Пропоную їхати в сторону Славська на цих вихідних при умові сприятливої погоди і снігу. 
Думаю найкращими місцями для катання будуть
1) Тростян. Найскладніша гора. Для початківців підходить слабо. Висока, траси в поганому стані - не трачені, з горбами. Зате підйомники швидкі і нема великих черг. Ціна - 15 грн. за витяг або 200 грн за денний абонемент.
2) Захар Беркут. Траси різної складності і доглянуті. Ціна - 180 грн за денний абонемент. Але підйомники дуже повільні через що є черги до витягів.
3) Плай. Мажорний комплекс. Гора маленька і полога, ідеальна для новачків. Працюють снігові гармати і ратрак. Правда досить дорого. 20 грн за витяг і денних абонементів немає. Щоб накататись треба з 500-700 гривень викласти. І трохи проблематично з добиранням.

Політехніку, Погар поки що не розглядаємо, бо ймовірність того, що там сніг буде дуже мала. Тисовець, Подобовець, Красію також не розглядаємо, бо топікстартер там ще не був.
Буковель відпадає тому, що дорого і далеко. Тим, хто не вміє добре їздити буде дуже невигідно їхати в таку даль. Яблуниця і Драгобрат відпадають по тих же причинах.

Бажаючі зголошуйтесь і вказуйте горб, на якому хотіли б покататись.

Roy

Хороша ідея. Тільки там можна побачити нормальний сніг.  ;)

Я за, єдине що не зможу цього тижня. Захар Беркут сі нра найбільше.
Meine Ehre heißt Treue

505 Гості, 0 Користувачів