Львівське телебачення зсередини (обговорення)

Автор Roy, 12.01.2012 02:21:16

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

Meine Ehre heißt Treue

Stinger

Фіга сє!!! :o Рой, ти вразив мене по саме нєбалуйся!!! звіт просто суперський!! завжди було цікаво що там і як там в тій будівлі на горі, а тут так розгорнуто :) Щє згадалася моя робота освітлювачем в театрі, всі ті ліхтарі, пульти, фільтри, гори апаратури... ностальгія ::)  + однозначно!!!

inkognito

Resistance is futile

YserL


Stitch

Гарно :)
До чого ж вже техніка додумалася...(я про камери :) )

linuxoid


YserL

Цитата: Stitch від 12.01.2012 13:11:36
Гарно :)
До чого ж вже техніка додумалася...(я про камери :) )
Коли бюджет дуже обрізаний (читати відсутній) і не до такого додумуються. Камери надійні і досить чутливі, плюс вандалозахищені)

Golem

А мені навпаки сумно якось стало. Величезний і дуже гарний будинок в самому центрі Львова. Без нормального ремонту, все совком віддає, техніка 30-и річної давності. Повна безгосподарність характерна для держструктур. Ні щоб здати частину будівлі в оренду іншим телекомпаніям а за ті гроші розвивати власну телестудію. Залучали талановитих людей, знімали фільми чи рекламу, чи шось в тому роді. Одним словом рухатися вперед. А ні, все лишити як є, на самоплив. І парцюють там або віддані справі фанати або студенти аби чогось навчитися і піти працювати в іншу компанію.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Ritmas

Повністю погоджуюсь з Големом. Там не все так райдужно... Техніка в жахливому стані. Нормальний телевізійний продукт відзняти вже не можуть - бо нікому... Вся біда у фінансуванні... От і виходить замкнене коло - немає грошей, бо немає рейтингу (і, відповідно, рекламних замовлень) і немає рейтингу, бо немає грошей на розвиток, модернізацію і запуск нових та цікавих проектів...
В тому ж приміщенні ще й "ЗІК" працює. В них немає таких апаратних засобів і павільонів, але продукт вони випускають достойний. Хоча і більшість матеріалу робиться "на колінцях".
Сумно на це все дивитись. Говорю, бо знаю. Сам колись був "в лавах" ЛТБ-шників. Таланти повтікали. Оператори, які змогли себе знайти в якості "весільних відео-клепак", заробляють по весіллях, знімають "корпоративні" рекламні ролики, а на ЛТБ приходять "на роботу" за 1800 грн. Знаю мінімум 3-ох таких. Але на фанатизмі все не втримаєш...
Я розумію розумом...

YserL

Чікаво куди ідуть гроші за концерт вітання, напевно одна із прибуткових програм. Вартість привітання коштує 300 грн (+ проценти банку). В одній програмі 20-30 привітань. Ітого маємо: 6000-9000 грн, або 24000-36000 грн на місяць. Кліпи огого коли були зняті, часто за часів території А.

Khimik

то ті камерки замість таких старезних здорових?
А втора, втора серія буде? Про антену, передатчики і лямпи розміром з бідон? ходять чутки, шо той басейник на подвір"ю - то ставок-охолоджувач...

409 Гості, 0 Користувачів