Курси дайвінгістів зі знижкою ?50%

Автор ZIPPO, 13.01.2012 13:37:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ZIPPO

Всім привіт. Хотів би поділитись з форумчанами жирною акцією від Львівського дайв-клубу «Nemo». Рівно місяць, в період з 09.01.12 по 09.02.12 у Львівському аквапарку Пляж, «Nemo» буде проводити безприцидентну акцію ?50% на курс PADI OWD. Для тих хто в танку, курс PADI Open Water Diver — це перший серйозний дайверський сертифікат, який дозволить вам занурюватись без інструктора на глибину до 18 метрів. Якщо ви ще ніколи не пірнали і не знаєте чи вам це потрібно, ви можете скористатись «пробним зануренням» і вже тоді прийняти рішення. Після того як ви пройдете навчання, весною для закріплення навиків на о. Задорожнє ви пірнете до затонулого автобуса та легенданого автомобіля — «Запорожець». Кілька фото з попередніх дайвів а також два відео — «Дайвінг в акваріумі» та «Фан-дайвінг в аквапарку».

P.S. Мопед не мій, але якщо будуть якісь питання, спробую відповісти.
Our projects: extreme, ropejumping, diving. "Do not squander time. That is the stuff life is made of".

linuxoid

Якось слово "дайвінгіст" звучить як "ковальщийк". Думаю, "дайвер" красивіше буде, як і "коваль". Перепрошую за недоречне зауваження і ще недоречніше порівняння, невтримав.

swordlord

як то кажуть "How much is the fish?",  або скільки треба гривень, щоб стати Іхтіандром?
Si vis pacem, para bellum.

Golem

Доволі цікава і приємна штука. рекомендую спробувати всім бодай раз пірнути з аквалангом, цікавий досвід.

Я колись був взяв пробний урок, сподобалося. Правда дайвінг не моє троха, тим не менше було класно!
Дігери всіх країн єднайтеся!

ZIPPO

Цитата: linuxoid від 13.01.2012 13:41:22Якось слово "дайвінгіст" звучить як "ковальщийк". Думаю, "дайвер" красивіше буде, як і "коваль".
Старина, суті воно не міняє ;) Міша (інструктор) нас взагалі називає — лоходайверами ;D бо сертифікат OWD є лише першим кроком на фоні всієї схеми курсів PADI, але в порівнянні з DSD (Discover Scuba Diving — відкрий для себе дайвінг), який практикують на морях є просто величезним кроком.

Цитата: swordlord від 13.01.2012 13:42:59як то кажуть "How much is the fish?",  або скільки треба гривень, щоб стати Іхтіандром?
Сам курс 1750 грн + ~ 250 грн піде на 5 білетів у аквапарк (в залежності в який час ходити на заняття).

Цитата: Golem від 13.01.2012 13:59:20Доволі цікава і приємна штука. рекомендую спробувати всім бодай раз пірнути з аквалангом, цікавий досвід.

Я колись був взяв пробний урок, сподобалося. Правда дайвінг не моє троха, тим не менше було класно!
Я ж кажу, що полюбе тре пробувати поки халява, бо потім буде 200-250 грн.

Мало того, ми живем у Львові, що говорити про Франківськ, Тернопіль чи Лутськ, які немають таких давклубів і вчаться у нас...
Our projects: extreme, ropejumping, diving. "Do not squander time. That is the stuff life is made of".

412 Гості, 0 Користувачів