Вкрали ровер!!!

Автор Drusja, 08.02.2012 15:22:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Stinger

Цитата: Hel_2 від 17.02.2012 23:49:36
Цитата: Drusja від 17.02.2012 23:21:23

Ну чому ж, якби наші "доблесні" міліціянти належно виконували свою роботу, то їм б дозволили, та й сусідів вони б давно вже опитали. А так простому смертному хрін хтось щось скаже чи покаже.
Я згідний з тобою.
Во що яб порадив піти в райвідділ миліції до якогось майора чи полковника і когось типо того переговорити з ним і він можли би наказав патрульним щоб вони перевіряли велосипеди,але йому прийдеться заплатити! Не багато десь в районі трьохсот гривень.

Майора... Полковника. 300 грн. Шо за брєд п'яного Опанаса Свиридовича???  Менти в житті не будуть займатися краденими велами, не будуть бігати, шось шукати, а за взятку ще і стаття є... ви як тіки народились, в якій країні живете? Вели крали все життя, циганва всяка, шпана, гопніки, не перший випадок, скоріш за все через бариг спихнуть комусь, шукати в районі привокзального ринку, скоріш за все  там є якісь майстерні, наврядчи велосипедні, або тупо барахольщікам зі всяким старим крамом вздовж дороги по дешевці, або на торпедо відженуть, там постійно купу старих і нових крадених велів продають, але то після морозів, коли тепло буде. На дорогах сезон для пошуків настане через місяць - як тепло стане і велосипедна братія повилазить на вулицю, раніше скоріш за все ні хто їздити на ньому не буде, не сезон. Розбирати на запчастини теж не будуть, просто не вигідно, і деталі не підберуть подібні, а будуть продавати як є... от такі думки по темі... Будем шукати...

Tinian

Коли був у п"ятому класі, в мене стиряли вєлік. Франківський райвідділ знайшов його, і того малого гандона на четвертий день. Тільки цссс.

то я до того щоб ти надзвонював раз в 2-3 дня слідчому чи хто там веде ту справу і цікавився які є успіхи, а раптом вони зарухаються

406 Гості, 0 Користувачів