Вчимо Англійську

Автор Korgyk, 13.02.2012 23:08:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Korgyk

є цікавий ресурс, поки шо дозволяє безкоштовно вчити англійську.
Як на мене то досить ефективно в них виходить.
Я займаюся прибл 2  год в тиждень.

Rufus

Хороший сайт. Я там від літа сиджу. Дійсно допомагає, якщо займатися.  :) 
Be friendly to bats!

Bottlehunter

Ресурс непоганий, але заннятя мовою не повинні цим обмежуватися. Мені дуже допомогли фільми з субтитрами, спеціальні навчальні програми (типу mr. Dunkan in England) і радіопрограми VOA Special English, де тексти на різну тематику читаються у 1,5 рази повільніше для кращого розуміння.  На сайті VOA або на торентах можна скачати аудіо, відео і тексти.

Є також спеціальні групи Вконтактє ( наприклад оця, з цілою купою різноманітного матеріалу,  було б тільки бажання займатися).

Читати тексти на компі з браузерів, текстових редакторів і навіть PDF дуже допоможе програмка TranslateIt. Вона видає переклад при наведенні миші на слово і може працювати не тільки з англійською мовою. В настройках можна виставити переклад при натиснутому Ctrl, щоб не перекладалося все, що під руку підпаде.

Але найголовніше і найбільш корисне - спілкуватися з носіями мови, або з людьми, хто англійською більш-менш добре шпрехає. До речі, колись читав статтю, де згадувалося, що у Львові є така собі спільнота - люди раз чи два в тиждень збираються десь за пивом або в парку і спілкуються виключно іноземною мовою. Може хто підкине їхні контакти, буду вельми вдячен.

Нижче даю містер Данкана для ознайомлення. То вельми веселий і помічний в плані англійської мови чувак.

Най жиє Гуцулія!

Bottlehunter

Вивчення іноземних мов завжди актуальне. Поділюся посиланнями на ресурси, якими користуюся зараз.

Lingualeo.com - нереально багато матеріалу, інтерактивних граматичних курсів тощо. Там же можна скачати і зручний додаток для Хрома, з яким можна перекладати незнайомі слова, просто клікнувши по них. Є також зручні додатки для мобільших пристроїв.

Коли потрібно зайняти з користю свої вуха по дорозі на роботу, можна скачати собі в плеєр подкасти англійською мовою. Мені дуже подобається цей блог. Люк, вчитель англійської мови в Англії, записує аудіоролики, де цікаво та доступно розповідає про тонкощі мови, звичаї і культуру Великобританії, бере інтерв'ю в людей на вулиці та пабах тощо.

Britishcouncil - великий англомовний ресурс з різноманітними навчальними матеріалами.

Engvid.com - тут зібрані відеоуроки з поясненням граматичних правил, правильним вживанням слів і т.д.

Проте якщо з читанням чи сприйняттям мови на слух можна допомогти собі самому, знайшовши матеріали в інтернеті, то навчитися говорити іноземною трохи складніше. Можна, звичайно, взяти друга, піти з ним на пиво і домовитися говорити тільки англійською. Але, швидше за все, діалог у стилі "Май нейм із Вова" продовжиться між вами до ранку і користі особливої не принесе. Знаю, що у Львові є досить багато місць, куди ввечері після роботи можна піти і поговорити з носіями мови, проте жодного разу на схожих заходах не був. Якщо хтось має схожий досвід, то поділіться, будь ласка.
Най жиє Гуцулія!

:-)

http://www.busuu.com - обмежений донатом функціонал, але можна потриндіти із носіями і із такими як ти. Але ітерфейс треба таки російський обирати, інакше воно каже англійські слова і аглійський же переклад.

Ну і Петров на рутрекері мені дещо допомогло зрозуміти в мові, і ще раз підтвердило що російська культура - дно.
Декольтем своїм мене манила.

pavich

http://www.lcc.lt/summer-language-institute-teaching
Погано тільки, що на них їхати потрібно.

Bottlehunter

Рускі вчать англійської мови. Не пожалкуйте, витратьте півтори хвилини свого життя  :)

Най жиє Гуцулія!

ІНТРОВЕРТ 997

Тут могла бути ваша реклама...

285 Гості, 0 Користувачів