Колізею.- БУТИ!

Автор RedShift, 05.03.2012 14:22:25

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

RedShift

Мужики, 7-10 березня вихідні. Запрошую Вас, щоб заперечити тверждення, що індастріал "вбиває" людей.
Мене просто обурюють останні події в місті. Давайте "вдаримо по бездоріжжю".

http://vk.com/club35709962
Darts matters!

Bottlehunter

Ти маєш на увазі, що Колізей не потрібно зносити, хай собі і далі п'яні діти з вікон стрибають?

До речі, в тій групі Вконтактє, автор змонтував відео з моїх фоток. Написав йому в приват, щоб додав посилання на Експлорер.
Най жиє Гуцулія!

Lesyk

Як на мене - Колізею таки бути. І я так думаю не через свою велику любоф до даної споруди.

Насправді, якщо хочеш кинутися - наявність/відсутність однієї з багатьох високих споруд у Червонограді мало що змінить. Хочеш покинуте місце - іди в покинутий гуртожиток, як ні - сумніваюсь що у вас не знайдеться ще декількох варіантів. Плювати на місце - валися з найближчої високоповерхівки.

Тратити гроші на знесення споруди, яка насправді нічого дуже не вирішує - якось брєдовенько. Якщо справді хочуть боротися з "малолітніми хуліганами" - то  хай зроблять охорону. Якраз 3-4 робочі державні місця. Можливо, рентабельніше було б таки знести, адже охорона зараз дорога, і тому кошти, які були б виділені одразу на знесення за стопяцот років окупили гроші на охорону.


Bottlehunter

Я думаю, що Колізей треба знести, однозначно. І не згадувати тут гроші, які мали б піти на гуртки і зайняти дітей. Просто зробити все, щоб це паскудне місце перестало існувати.
Най жиє Гуцулія!

Caesar

А чим тобі так ця будівля не вгодила?
Та сама Нова Брюховицька школа - 2 калік бо висота виявилась замаленька, один поламав ногу. Тут не вгадаєш могли всі троє і на смерть.
Тут палка з двома кінцями. Має бути порядок, але має бути хоть щось в голові.
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

Bottlehunter

Мені особисто вона вгодила, я там був і мені сподобалося. Але там постійно постійно тусуються наркумани, обдолбана молодьож і те де. Але й це не найгірше. Найгірше - те, що кожного року - свіжий труп. Завжди молодь, переважно самогубства, деколи вбивства. Думаю, в даному конкретному випадку знесення будівлі поправить ситуацію.
Най жиє Гуцулія!

Lesyk

ЦитуватиНайгірше - те, що кожного року - свіжий труп. Завжди молодь, переважно самогубства, деколи вбивства. Думаю, в даному конкретному випадку знесення будівлі поправить ситуацію.

І при чому тут споруда?
Guns don't kill people, people kill people.

linuxoid

Смерті на колізеї трапляються частіше ніж на рядовій багатоповерхівці. Попасти на дах багатоповерхівки куди складніше, а інколи і майже неможливо через домофони, замки на люках і тому подібного. Та це все суб'єктивні речі, котрі вимірюються лише статистикою, але щось від цієї статистики мороз по шкірі...

Давайте подивимось на іншу сторону колізею, а саме його користь. За час простою будівля стала непридатною чи малопридатною для добудови і використання. Колізей не є пам'ткою архітектури, як і не є естетично, хоч якось, цінним. Вилазки для індастріалу і пейнтбол, ну то смішно.
А шкода: величезний монстр в межах міста, котрий має дурну славу і потихеньку стає аварійним... Через років 10, як думаю, він почне валитись і може забрати з десяток молодих життів за раз. Така махіна коло школи з сотнями малолітніх "героїв" то не є добре.

Знести колізей неможливо, бо об'єкт має власника (Фонд Держмайна), а поставити охорону і замурувати входи то вже реальні речі і це необхідно зробити


RedShift

Цар Кір II напевно покарав Колізей і дав би йому 300 пліток
Darts matters!

432 Гості, 0 Користувачів