Івано-Франківськ з висоти пташиного польоту

Автор Mike, 27.03.2012 20:33:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Mike

На початку березня побував на вишці освітлення Івано-Франківського стадіону "Рух". Погода якраз спортилась після кількох теплих днів, дув сильний вітер(а на висоті, де вітру нема всіляких перешкод як то будинки чи дерева, вітер ще сильніший), йшов сніг, вишку дуже хитало. Проте й задум був залізти туди власне в таку погоду :)

Відео:


В принципі, це найвища точка Франківська. Самі будинки в Франківську невисокі, навіть в Ужгороді є 16-поверхівка, а тут нема жодної. Телевишка, що велично видніється - вища і краєвид там кращий, так як знаходиться ближче до центру. Але її рахувати не можна, так як підніматися на включену телевишку дуже шкідливо для здоров'я.

Загальний вид в сторону центру: зліва міське озеро, воно замерзже(на початку березня там можна було кататись на коньках), внизу міський парк, в якому й розташований стадіон.


Вид в сторону стадіону:

Під стадіоном зустрів отаку банду:

Ще фото:









Тут окрім озера видно місцевий парк атракціонів в парку(знизу зліва).


З нижчого ракурсу:



Сам стадіон:




Не зрозуміло що тут забула ця машина:


З чортового колеса(з половини його висоти). Воно не годиться в жодне порівняння з львівським. З львівського видовищність просто зашкалює, а тут окрім верхівок дерев нічого не побачиш, хоча така ситуація в більшості українських парків розваг.


В парку:



А на одне з місцевих озерець вже прилетіли качки! Їх тут дуже багато, кілька днів перед цим походом половина озерця була замерзша і вони ходили прямо по льоді.

282 Гості, 0 Користувачів