Чим би ви зайнялись за кілька годин до кінця світу??

Автор Dima_Bear, 31.03.2012 16:45:13

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Dima_Bear


Кілька варіантів  :) пропонується в цій статті.
а чи би зайнялись Ви??


Я напевно б провів би час з рідними, ХЗ.

inkognito

Алгоритм такий:

1) Телефоную Брюсу Уіллісу та Чаку Норрісу (послідовність не важлива), кажу же є невеликі трабли, розяснюю ситуацію;
2) Бекаплю eXporer (хоча після пункту №1 то вже не так важливо);
3) Роблю вигляд, що пускаю соплі із рідними у стилі кінохфільму Агмагедон(див. пункт 1 - я вже знаю, що все буде чотко);

З.І. А взагалі-то ХЗ, що буду робити - не дай Бог із таким стикнутись. Але знаю точно: сидіти на місці не буду, соплі пускати також - не мій стиль. Мабуть буду шукати рішення, ібо ситуацій без виходу не буває. Все-єдно, раніше чи пізніше всі там зустрінемось

Во так
Resistance is futile

Bottlehunter

А я собі завжди підмічаю підходячі для схованки підвали і бомбіки. І записую на папірчик ;D

Так що коли на землю почне летіти астероїд, то я - в Лощину. Там прохолодно і водичка є :D
Най жиє Гуцулія!

Caesar

2 Bottlehunter
В арсен, по дорозі візьми шашлик , а я захоплю картоплю, хліб і сало... Хто бігтиме повз пивничку візьмете Яра і все пиво та медівку , що зможете донести)
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

linuxoid

Буду відповідати на телефоні абонентам:
- А чого в мене Інтернет не працює?
- Бо через декілька годин буде кінець світу!
- Що за контора в вас! За що я гроші плачу? Я гроші втрачаю (важлива зустріч в однокласниках чи вконтакті, може хто де лайк поставив чи комент лишив).
- В вас стоїть маршрутизатор?
- А шо то таке?
- ВіФі!
- Нє, нема нічого.
- Вам ІР дає?
- Нічого не дає, нема інтернету.
- Тицніть сюди і туди, а потім там...
- 192.168...
- Цей ІР не з нашого діапазону, ви ввели його вручну?
- Ну мені туво настроїли...
- Зробіть тето тицнувши там ... поставне присвоєно DHCP

Тим часом я стараюсь дописати скрипт, і тут на телефон дзвонить диспетчер, котрий не може розібратись в новому білінгу, іду до нього, пояснюю де тицьнути треба, повертаюсь на своє робоче місце, допиваю каву, думаю про те, що за нах.. і повретаюсь до скрипта.. Тут знову телефон, я злий беру трубку, диспетчер на мене перенаправляє абонента зі словами: "на говори, бо він мене дістав":

- Що в вас сталось, яка ваша абреса?
- Я тільки шо казав, чим ви там займаєтесь?!!
- Ви говорили з диспетчером, я техпідтримка, ми в різних преміщеннях..
- Вулиця ...  буд. Х кв. Х. В мене не працює скайп!
- Ми скайпа не робили, заертайтесь до їх техпідтримки.
- В мене ще сторінки не відкриваються!
- Через годину кінець світу, сходіть до рідних попрощайтесь, а коли коли повернетесь все буде працювати.
- Мені вже треба. Я від вас відключусь, напевно.
- Вже пізно, на конкурентів попадали метеорити, тільки ми ще працюємо
- Добре, я почекаю.

Я злий, забиваю на скрипт, бо дістали, і його вже не буде нікому використовувати, бо кінець світу, але совість мучить, думаю вдома після роботи допишу, бо тут не дадуть...

Ну чимось отаким)))


inkognito

Цитата: Цезар від 01.04.2012 12:43:06
2 Bottlehunter
В арсен, по дорозі візьми шашлик , а я захоплю картоплю, хліб і сало... Хто бігтиме повз пивничку візьмете Яра і все пиво та медівку , що зможете донести)

Фе...В Арсені шашлика не не роблять. там лише продають легкомариновані відходи. Шашлик на кінець світу робиться лише власноруч із свіжозабитою свині (мєсо має пару днів "вистоятись", тому будьте обачні, плануйте свій кінець світу правильно - гарантую, ніколи не забудете  :) ) або на крайняк у Володі на БогданоХмельницькій Рогатці.  :) 

З.І. Про Володю і Рогатку то я без приколу, направду
Resistance is futile

Alter

ЦитуватиШашлик на кінець світу робиться лише власноруч із свіжозабитою свині

Дайош Лощині свиноматку? ;D

Думаю з великою ймовірністю більшість народу буде бідкатись щось типу "вай, а я ж такий молодий, а мене ж попереджали, чого ж я не підготувався раніше, бо зара вже пізно". Ну і таке.

Так що за кілька годин до кінця світу мають закінчуватись підготування до нього по повній програмі (мануал по тому або скласти самому на основі 9000+ книжок на сію тему або так придумати). Тріндєц буде всерівно, як не фізичний і зразу, так психологічний і потім, а так хоча б можна використати всі можливі шанси. Якось так.

Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Caesar

Картина маслом: Експлорер сидить в Лощині з накритими столами, з Шампанським в руках, слухає новорчіні фінальну промову Інкогніто і всі дружно ведуть зворотній відлік) Згодом, через 3 днів , як зазвичай вилазять на світ божий , та й спокійно йдуть по хатах)
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

Roy

Незнаю, щоб я  робив. Сумно це якось. І взагалі, кажуть перед смертю не ненадихаєшся  ;D

Мабуть в колі близьких людей. І моя алкомінімалістична колекція пішла б в розхід точно  :)
Meine Ehre heißt Treue

Golem

Нууу, тут багато варіацій. З чого ми взяли що кінець світу повинен статися в один день? Чи навіть протягом місяця? Раптом він почався ще в часи першої світової війни і потроху триває..

Або ще інакше: кінець світу вже відбувся ще в 18 столітті під час багатьох епідемій і ми всі зараз живемо після нього. Якшо порівняти життя людини тоді: відсутність нормального житла, комунальних послуг, хорошого одягу, весь рік одна і та ж їжа, тяжка
фізична праця невідомо на що, голод кожного року, а деколи кілька років поспіль, повна беззахисність перед хворобами, панами і рабовласниками, які могли Вам відрубати члена просто бо їм так захотілося. Не кажучи про повну відсутність будь-якої перспективи і вражень у житті. Ну і  40-50 років життя(виживання) як наслідок. Хто не вірить: спробуйте прожити бодай тиждень в горах в колибі без дров (власність пана). А босому по снігу в школу бо чоботи одні на сімю? Ну і тепер, коли навіть бомжі від голоду не помирають, а замерзають лише коли напються. В порівнянні з тими часами сучасне життя - рай, в якому Ми всі і живемо. І почався він в епоху індустріальної революції.

Ну або це вже енний кінець світу, попередніх мешканців землі давно звідси забрали. Також вони помістили недалеко Сатурн і Юпітер, аби ті притягували всякий бруд і дали спокійно розвиватися нам, людям. Яких, потім, використають для побудови бойових машин. А наша галактика всього лише фабрика по виробництву хмари мікроробитів-вбивць для війн хазяїв галактик. :)

Ок, шось мене понесло. Напевно ніц би не робив. Просто сидів і чекав.
Дігери всіх країн єднайтеся!

GreenLION

А на яке число кінець світу планується? ;D
"Де ліси старі стоять, де панує морок, - там живе душа моя, у високих горах..."

yar-79

 Я би попросив вибачення у всіх кого образив, купив дохольєри попкорну, взяв би гарного пива і сидів би на ту всю х...ню дивив)))

Sunkatalano

ЦитуватиА на яке число кінець світу планується? ;D
Ця катастрофа  спочатку передбачалась у травні 2003 року, але, коли нічого не сталося, дата кінця світу була перенесена вперед на грудень 2012 року. Потім ці дві байки були пов'язані із закінченням одного з циклів в календарі стародавніх Майя під час зимового сонцестояння в 2012 році - звідси і маємо передбачання про кінець світу  21.12.2012.
P.S. Прогнозую глобальний приріст демографічного потенціалу наприкінці вересня 2013. ;D

Hel_2

Ну я навіть незнаю. Напевне би пішов зі Цезаром, в Лощину півасю попивати але півася має бути хфайною тому вибираю Опілля! І шеб МЕДІВКИ не помішало б взяти. Би нахлялись в дупло, і би зранку проснулись як після нового року і пішли спокійно похмилятисі. ;)
Ну жарти жартами, а так би сидів вдома з рідними як всі.
Немає страшнішого видовища, ніж
знак "У" на склі БЕЛАЗу ... ;)

Stinger

Провів би останні години з коханою дівчиною ;) На все інше і так пофіг ;D

Zaval

Не все так просто.
Кінець Світу не наступить в один момент. Все буде відбуватись і вже відбувається поступово і майже непомітно.
Людей відволікають від основних подій технічним прогресом видовищами і т.п.

Взято звідси: http://za.zubr.in.ua/2011/04/13/11351/

Проект N.A.S.A. «Blue Beam» як основоположна частина плану по захопленню нашої планети.
Опубліковано Postal Dude, Мар 29th, 2011 / / 127 Comments
Проект Blue Beam створений для управління свідомістю мас в планетарних масштабах. Його призначення може бути локально - для створення масових заворушень в певних регіонах, воздействовія на війська противника, з метою викликати у них неконтрольовану паніку, або навпаки - викликати у людей, масово присутніх з якогось приводу в одному місці, почуття радості, що межує з ейфорією. Є підстави вважати, що Blue Beam був задіяний у м. Вашингтоні, під час інавгурації Барака Обами, так як присутні там люди розповідали про небувалу ейфорії, що охопила всіх присутніх, у тому числі і тих, хто в силу своїх політичних переконань не міг радіти приходу Обами в Білий Дім. У глобальних масштабах підключення можливостей системи HAARP може бути використано для містифікації планетарних катаклізмів, «навали інопланетян», моделювання пришестя Месії, якого новий світовий порядок висуне у світові правителі.
«У нас є світовий уряд Подобається вам це чи ні. Питання лише в тому, чи буде такий уряд встановлено згодою або завдяки завоюванню », - Поль Варбург, член Ради з міжнародних відносин (CFR), зробив цю заяву в сенаті США в лютому 1950 року.
«Ми знаходимося на зорі глобальних перетворень. Нам потрібен добре керований велику кризу, і народи приймуть новий світовий порядок », - заявив у вересні 1994 Девід Rockeffeler, почесний президент Ради з міжнародних відносин (CFR), почесний голова Тристоронньої комісії, член Більдербергського клубу.

Серж Монастир
У 1994 році незалежний журналіст Серж Монастир (Serge Monast) презентував в Квебекський Центрі Вільної преси, доповідь, який він назвав Проект NASA's Blue Beam в цій доповіді Серж повідомив про існування змови, за яким стоїть NASA і Уряд США в цілому, мета якого - обдурити суспільство, змусивши його повірити в небесні Знаки і «чудеса» як свідчень, що підривають їх власні релігійні переконання, або відсутність оних, для того, щоб можна було насадити релігію Нью Ейдж. Ту саму, яка буде необхідна для того, щоб можна було б проголосити Месію і встановити Новий Світовий Порядок. Незабаром після цього Серж, ще один журналіст, який допомагав йому в роботі над доповіддю, їх сім'ї стали отримувати погрози, а також стали зазнавати переслідувань з боку держави. І досить швидко загинули при досить дивних обставинах. Монастир стверджував, що кінцева мета проекту «Блю Бім» - це організація гігантської планетарної містифікації, яка буде імітувати голографічні проекції пришестя Ісуса і використовувати низькочастотні хвилі для контролю над розумом. Все це частина плану по будівництву нової сатанинської релігії Нью Ейдж нового світу. Монастир стверджував, що має незаперечні підтвердження своїх заяв. А також документи, які йому передали особи, що брали участь в розробці проекту. Монастир помер при підозрілих обставинах. Уже в 1994 році він сказав в інтерв'ю, що йому неодноразово погрожували прем'єр-міністр Канади та представники Ватикану. Коли Серж, який ніколи не страждав проблемами з серцем, повернувся додому, з ним стався серцевий напад, від якого він помер. Незабаром загинув ще один журналіст, який допомагав Сержу. В ході розслідування було з'ясовано, що журналіст загинув також після серцевого нападу.

Як Блю Бім впливає на мозок. Схема була розроблена ще в 70-і роки!.
У своєму викритті проекту «Blue Beam» Серж Монастир використовував справжні документи, що побічно підтверджується випадковими інфарктами журналістів, зайнятих розслідуваннями в цій галузі. У 1994 році Серж Монастир писав наступне:
«International Free Press Network не є релігійною групою або політичною організацією. Це незалежне агентство, що здійснює розслідування. Ми спеціалізуємося в області розслідування і видання спеціальних доповідей та аудіокасет, що викривають плани реалізації нового світового порядку. Нашою метою є допомогти людям усвідомити, що майбутній новий світовий порядок не є мрією або параноїдальним припущенням. Це сатанинський проект, який реально існує. Яка його мета? Зруйнувати традиційні релігії, особливо християнство, і замінити їх однією релігією світу, заснованої на поклонінні людині. Щоб скасувати той інститут сім'ї, який ми знаємо сьогодні, і замінити його на цивільні шлюби, по всьому світу, які працюють на користь світового уряду. Знищити будь-яку форму художнього чи наукової творчості, щоб реалізувати одне бачення, одне світовий уряд «.
Проект передбачає створення єдиної світової держави, керованого однією військовою силою для глобальної справедливості, одним комерційним правом, здатним змусити людей жити в світі, і брехнею нав'язати нову релігію і нову світову культуру.
Перший крок в цьому проекті спрямований на дискредитацію або повторну оцінку всіх релігійних знань, що існували до цих пір. Шляхом створення штучних землетрусів в конкретних місцях на планеті, де, ймовірно, ховаються важливі культурні та релігійні відомості, вони прагнуть усунути такі археологічні відкриття, які доводять велич минулих цивілізацій і прирівняти до брехні всі відомості про це. Фальсифікація даних буде використана для пояснень всім націям, що їх релігійні доктрини були неправильно інтерпретовані. Психологічна підготовка почалася з виходом в прокат фільмів «2001: Космічна Одиссей» («2001: A Space Odissey") і серіалу Star Trek «День Незалежності» (Independence Day), в яких все люди об'єднуються для того, щоб дати відсіч прибульцям. У цьому глобальному проекті по обдурювання мешканців землі замішані не тільки вчені і політики. До складу еліти світового уряду входять і режисери, здатні перенести на небо правильні зображення, що змушують людину повірити в те, що відбувається. Також до складу світового уряду входять і деякі релігійні керівники, які вже давно розробляють концепцію єдиної світової релігії.
Ви звичайно можете ставитися до того, що написано вище як до курйозу, що не має до вас і вашого життя ніякого відношення, і на цьому припинити читання цієї статті. Ваше право. Між тим, найвпливовіші представники світової еліти, такі як Збігнєв Бжезинський, Генрі Киссинжера і Девід Рокфеллер так не вважають. Той же Бжезінський, задовго до Монастир, передбачав поступове поява більш контрольованого і керованого суспільства завдяки новим технологіям. Це суспільство буде придушене елітними групами, які будуть справляти враження на виборців за допомогою нібито чудових наукових ноу-хау. Сайт folksland.net наводить слова Бжезінського: у його книзі, написані ним 30 років тому в якості професора Колумбійського Університету:
... Безперешкодно, тому що через стійкості до традиційних ліберальних цінностей ці еліти не будуть коливатися в зміцненні їхніх політичних позицій, використовуючи для цього останні передові технології впливу на громадську поведінку і утримання суспільства під контролем і наглядом. Технічний та науковий імпульс може потім підтримуватися за рахунок ситуації, яка його експлуатує. [...] Можна уявити собі розробку електромагнітних енергетичних джерел, які виходять за рамки того, що може бути сформований, сфокусовано, для якого може бути виміряний ритм, яке може з'єднуватися з людським тілом у вигляді, який дозволить не допустити свідомих м'язових рухів, контролювати емоції (і таким чином дії), викликати сон, передавати вказівки, втручатися одночасно в довготривалу і короткочасну пам'ять, додавати і знищувати досвід. Також представляється можливим пробудити навик ораторської мови в людському тілі, розвинути можливості прихованого управління та психологічного впливу. Таким чином, представляється можливим говорити з вибраними фігурами у формі, яка буде найбільш переконлива для них »...

Нижче наводиться короткий змісту доповіді про проект BLUE BEAM, написаного незалежним канадським журналістом Сержем Монастир (Serge Monast) незадовго до своєї таємничої загибелі. З моменту опублікування цього тексту пройшло 16 років, проте все, що в 1994 році, коли був написаний доповідь, стосувалося фантастикою, в наші дні стає все більш реальним:
«Стратегія зловісного проекту Blue Beam, що розробляється NASA складається з 4-х ступеневої плану по встановленню єдиної планетарної релігії Нового Світового Порядку. З Месією-Антихристом у її чолі. Це формулювання у багатьох може викликати посмішку недовіри. Однак, перед нами чітко розроблений науковий план. Застосовуючи передові технології, які були розроблені спеціально для цих цілей в режимі найсуворішої секретності, релігія нової глобальної епохи буде фундаментом нового світового порядку, без якої всесвітня диктатура буде малоефективна. Теократія, яка є найбільш ефективною формою диктатури, в свою чергу потребує єдиної релігії і центральній фігурі такої релігії - якомусь універсальному рятівника, який повинен буде насаджувати цю релігію. Легко зрозуміти, що без універсальної системи вірувань у релігії "Нью Ейдж, успіх Нового світового порядку неможливий. Саме тому, проект Blue Beam, який так важливий вчителям цієї гри, так дбайливо ховається від сторонніх очей. Втім люди проникливі, могли б знати, що всі екуменічні зближення світових релігій, а також всі рухи спрямовані на інтернаціоналізацію масової культури пахнуть сірої «.
Перший крок:
Має своєю метою, дезавуювати всі колишні археологічні дані, релігійні й наукові та історичні концепції. Нові відкриття повинні показати людям фундаментальну помилковість всіх минулих доктрин. Ця фундаментальна фальсифікація спрямована на те, щоб переконати всіх людей, що їх релігійні вірування перекручувалися протягом століть. Це фаза психологічної підготовки для підриву фундаменту традиційних релігій. Багато прихильників теорії змови, також ведуть діяльність по підриву, традиційних релігій, тим самим свідомо чи ні прокладають шлях новій містико-наукової релігії, яка включить в себе і охопить всі світові вірування, включаючи атеїзм в єдиному, потужному глобалістському русі людської думки. Метою цього змусити максимальну кількість навіюваних людей втратити грунт під ногами, прибравши у них все орієнтири, зрештою запропонувавши їм єдину релігію, яка потішить, пом'якшить, і заспокоїть кожного. Це буде тим типом релігій, який вбере в себе всі наукові та філософські парадигми, в якій кожен зможе знайти щось для себе. Це буде еквівалентом ідеї Науки, в тому сенсі, який в це слово вкладали древні греки, за винятком, того, що ця наука буде являти собою не справжній культурний контекст, а створена штучно, імплантована або насаджена силою, після глибокої психологічної дестабілізації населення земної кулі .
Другий крок:
http://www.youtube.com/watch?v=KJ8OY6LM2XU&feature=related
Полягає у використанні гігантського сценічного простору, використовуючи тривимірні оптичні голограми і звук, за допомогою лазерної проекції голографічних зображень в різних місцях землі. Кожен отримає картинку, яка буде відповідати домінуючим віруванням в цій країні. Новий голос бога, що говорить на всіх мовах, кожен виразно буде чути на своїй мові.
http://www.youtube.com/watch?v=JZ0pEUqZ0c8&feature=related
Шоу в атмосфері, в ході якого гігантські голограми в небі будуть використані для симуляції настання кінця світу. Люди стануть свідками сцен представляють пророцтва і події, які кожен віруючий може легко впізнати. Ці зображення будуть проектуватися з супутників в декількох сотнях кілометрів над землей.Ми все частіше бачимо випробування, але нам говорять, що це НЛО або літаючі блюдця (піраміди). Мета цих театралізованих вистав, щоб представити людству нового Христа, нового Месію, буддистського Майтрейю, в єдиній особі для затвердження єдиної світової релігій. Це подання буде сприйматися справжнім, занурюючи кожного в обман. Більшість людей, навіть самих тверезомислячих буде спокушене. Проект Blue Beam несе в собі витончену хитрість, яка розрахована на те, щоб занурити значна кількість людей в стан екстатичного захвату, який ввергнет їх у стані альтернативної реальності. Проект Blue Beam, пришестя Месії, претендує на виконання всіх стародавніх пророцтв, на те, щоб стати найголовнішим подією в історії за останні 2000 років. І все це буде розгортатися на тлі небесного кінескопа, одночасно транслює послання любові на всіх земних мовах. Це стратегія зваблювання і помилкової релігійності у всесвітніх масштабах, інсценована режисерами Нового світового порядку. Комп'ютери, для управління, а також все необхідне програмне забезпечення (уже готові в даний час), запустять приголомшливе небесне видовище. (Написано в 1994 році!) Голографічне зображення базуються на сигналах, налаштованих на те, щоб створювати зорові зображення супроводжувані, невидимими низькочастотними і високочастотними сигналами.

Сприйняте деякими мало не "знаменням" знаменита спіраль в Норвегії була результатом роботи Blue Beam
Зокрема шоу буде полягати в проектуванні голографічних зображень під різних частинах світу, кожне з яких має ставитися до їх основної релігії. Коли зображення Христа, Будди, Мохаммеда, Крішни ітд, зіллються в одну фігуру і нам будемо роз'яснені таємниці релігійних одкровень, і відкриті нові істини. Насправді ця унікальна божественність - буде людиною, а не богом. Тим самим людиною, яку Біблія називає Антихрист. Пояснюючи нам, що численні священні писання були невірно витлумачені, що старі релігії зіштовхували людей один з одним. Тому всі старі релігії повинні бути скасовані і релігія нової ери (NEW AGE) разом з новим світовим порядком, єдиним боголюдиною Антихристом, з'явиться на очі вражених людей в небі. Ця велика містифікація призведе до соціальних, політичних, культурних і релігійних заворушень. http://www.youtube.com/watch?v=yvOIJRUtzWg&feature=related
Третя частина проекту.
Третя фаза проекту полягає в телепатичному впливі, коли високо і низькочастотні хвилі зможуть досягти кожної людини безпосередньо всередині його свідомості. Таке випромінювання, яке розповсюджується з супутників і наземних установок типу HAARP може формувати те, що називається розпливчасті штучні мислеформи (diffuse artificial thought). Експерименти з цих напрями проводилися в декількох країнах. В деяких випадках низькочастотний імпульс може продукувати слухові сигнали окремим людям, які не чуємо навіть поряд стоїть людям.
http://www.youtube.com/watch?v=UGr_8ZHuQ2M&feature=related
Четверта частина.
Четвертий крок плану передбачає надприродні події, викликані електронними засобами. Дана фаза складається з трьох різних приманок. Перша полягатиме в тому, щоб переконати людство, що інопланетне вторгнення відбудеться в кожному великому місті світу. Метою цієї провокації буде спровокувати використання націями ядерної зброї для нанесення «відповідних» ударів по інопланетянам. Коли виявиться, що загроза була помилкова, ООН накаже всім роззброїтися. Друга - змусити християн увірувати в те, що християнське чудесна подія відбудеться у вигляді інопланетної благодаті. Мета даного маневру полягає в тому, щоб зблизити всіх опонентів світового порядку безпосередньо перед небесним подією. Буде імітовано «Воскресіння» і зустріч з «Богом», коли «Бог» прилетить на Землю, щоб позбавити її мешканців від злого демона. Цей «Бог» повинен буде усунути всю опозицію Новому Світовому Порядку в один присід. Третя - полягатиме у форсованому використанні всіх засобів комунікації, з метою психічної дестабілізації людей засобами індивідуального та колективного галюцинації. Після ночі тисячі зірок, жителі Землі будуть готові прийняти нового месію (Антихриста), який відновить мир і порядок на землі будь-якою ціною, включаючи зречення від свободи. «Вищі сили» у вигляді духів і привидів прийдуть в кожен будинок за допомогою кабелів, електронних засобів і заздалегідь встановлених чіпів. Ці «духи» повинні будуть остаточно придушити волю населення до сопротвленію і поставити людей на коліна, зануривши їх у безодню вбивств, суїцидів та постійних психічних розладів. До речі, за популярним каналам США постійно транслюються документальні фільми, які показують «свідчення очевидців» про привидів і духів на повному серйозі. Контроль над всім виявиться в руках первосвящеників і технократів, які будуть безжально правити світом в ім'я «бога». Мета цієї диктатури - контроль над усіма людьми, і ресурсами землі.

Alter

    Йой, скільки букв, і всі чужі. Можна було просто головне звідти виокремити ;)

    Але взагалі-то тема була про те "що б Ви робили за пару годин то Того?", а причини, припущення, гіпотези, розрахунки... Скільки людей - стільки і думок, а нажитись на них бажаючих також немало. Нагадує мені як американці після Другої Світової Війни до Антарктиди свій флот послали, тіпа шукати там секретну базу німців. А результаті їх покоцали нло (по гіпотезі німці таки його зробили), а як доказ вони наводять свідчення очевидців (матросів, фотографії), покоцаність флоту та авіації і таке всяке. Короче типу їх розстріляли. А потім, через декільа років "просочується" інформація (відео) про те як американці на своїй мегосекретний базі інопланетянина ріжуть (бігав там по кукурудзі випадково, заблудився).

    Можу навести ще купу фактів, які дуже гарно вписуються в картину попередньої дезінформації населення щодо певного роду загроз, для боротьби з якими треба буде що? Правильно! Гроші! Але не потім, коли війна з інопланетними загарбниками почнеться, а прямо вже, превентивно! Чуєте чим пахне? То-то. Так що у мене відношення до кінця світу, як певної дати дати, дуже і дуже скептичне.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

gribkoff777

"Peace is that brief glorious moment in history when everybody stands around reloading." T. Jefferson

inkognito

ЦитуватиНе все так просто.
Кінець Світу не наступить в один момент. Все буде відбуватись і вже відбувається поступово і майже непомітно.
Людей відволікають від основних подій технічним прогресом видовищами і т.п.

Моцна трава, respect. (на жаль, такий об'ємний копі-паст я не годен цитувати, тому обмежився першим обзацом). Ніц особистого, це адресовано аффторам тематичного матеріалу.

ЦитуватиНагадує мені як американці після Другої Світової Війни до Антарктиди свій флот послали, тіпа шукати там секретну базу німців

Шо не в курсі? Америкоси конкретні дебіли, бо нацики звалили на Місяць, ше до того як славні янікі доплили до місця призначення. А вже на Місяці організували матьору базу на Темній Стороні, чекають моменту власної самореалізації. Кіно має бути цього літа  року у всіх кінотеатрах Неньки, звесі "Джелізове Небо" (Iron Sky), трейлер див. нижче. Тілько для правдивих поціновувачів.




З.І. А ще шалено плакав із цього знимку, взято із посилання на джерело

Resistance is futile

gribkoff777

Шо мислітє?  ;D http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?vzhe_zavtra_naukovtsi_naza_obitsyayut_kinets_svitu&objectId=259851

Вчені NASA стверджують, що 21 вересня 2012 настане кінець світу через аномальну погоду.
Такі невеселі прогнози вчені дають у праці "Загрози космічної погоди: соціальні і економічні наслідки".

Як прогнозують у NASA, завтра на Сонці станеться серія спалахів. Через це зірка викине величезну кількість газів, які розпалять космічну атмосферу. Це стане причиною геомагнітних потрясінь і бурь.

Завтра у центрі космічних досліджень у місті Х'юстон очікують на спеціальне повідомлення з супутника, яке попередить про небезпеку.

Проте автори наукової роботи вважають, що боротьба марна, адже геомагнітна буря почнеться за кілька хвилин після повідомлення.

Як стверджують у NASA, люди побачать явище схоже на полярне сяйво, але яскравіше.

Згодом вийдуть з ладу трансформатори і всі енергосистеми. Внаслідок чого сотні мільйонів жителів планети залишаться без світла.

Науковці кажуть, що внаслідок цього ніхто не загине, але наслідки стануть катастрофою. Тому протягом наступних місяців люди помиратимуть мільйонами.

Згідно з прогнозами, перестануть функціонувати водо-, нафто- і газопроводи, зупиняться системи життєзабезпечення у лікарнях, вийдуть з ладу системи зберігання продуктів.

Фахівці кажуть, що швидко відновити електрику не вийде, адже, заводи, на яких можна буде зробити нові трансформатори, не будуть працювати. На відновлення піде не один рік.

"Peace is that brief glorious moment in history when everybody stands around reloading." T. Jefferson

289 Гості, 0 Користувачів