Одноденні походи вихідного дня

Автор Samoslav, 02.04.2012 23:22:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Samoslav

Дуже цікавлять одноденні маршрути по Львівській області. Так щоб на ранковій електричці / маршрутці поїхати, а на вечірній повернутись до Львова. Можна кидати сюди лінки на вже існуючі звіти з цього сайту з детальними поясненнями "як дістатись". Дякую.

Caesar

Велика частина вилазок проходила в один день, 90 % тем про об*єкти розташовані на такій відстані , що вкладаєшся в день. Тому дивишся звіти, читаєш базу даних і вибираєш собі щось. У звітах зазвичай вказано як та чим добиратись , так що вперед !
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

Alter

А в чому власне проблема? Фактично у будь-яку точку львівської області можна добратись за максимум декілька годин, вставши (при бажанні) рано і сівши (при везінні) на маршрутку/електричку/попутку. Інше діло - що планується на цей день. Від цього і залежить тривалість (КЕП  :) )

П.С.
ЦитуватиМожна кидати сюди лінки на вже існуючі звіти з цього сайту з детальними поясненнями "як дістатись"

"Як дістатись" є штука плаваюча, особливо зараз, коли транспортні системи скручуються в баранячий ріг, тож інфа дворічної давності не буде 100% вірною. Краще за день-два погуглити\попитати\на розклади подивитись, і буде все в ажурі. Ось.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Bottlehunter

ЦитуватиДуже цікавлять одноденні маршрути по Львівській області.

Тебе цікавлять вже пройдені маршрути з позначеними цікавими місцями на них чи просто можливість побродити світ за очі у вільний день? Якщо варіант №2 - тоді тобі допоможе розклад електропоїздів на сайті Львівської залізниці і Вікімапія, де можна скласти маршрут, роздивитися що цікавого може зустрітися по дорозі, поміряти відстань і глянути фотки цікавих місць.

Якщо варіант №1, то читай форум. Закинути в цю тему ще раз купу звітів буде досить проблематично. Якщо будеш мати питання як добратися до якогось конкретного місця, пиши, спробую допомогти.

А найпопулярнішою туристичною електричкою, ІМХО, є Мукачівка. Нею можна зранку виїхати в гори, а ввечері або на наступний день вернутися.

Крім того, завжди можна придумати вилазку чи похід на вихідні і створити тему в "Планах". Бажаючих скласти компанію, думаю, буде багато ;)
Най жиє Гуцулія!

Golem

Думаю тобі допоможе наша База Даних Обєктів або аналогічна база по суто туристично-природніх обєктах на Бескиді.
Дігери всіх країн єднайтеся!

228 Гості, 0 Користувачів