Пошук пустот в грунті ?

Автор T.a.Z.z.Z, 05.04.2012 14:27:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

T.a.Z.z.Z

Доброго чогось там)
Я знаю приблизне місце розташування повстанської криївки(радіус пошуку метрів 300), знаю що криївка мала 2 поверхи, коли москалюки дізнались про криївку взірвали, але тільки перший поверх, в середині криївки були вояки, які звідтам і вибрались, це розказував учасник тих подій. Криївка недалеко Миколаєва.

Потрібно знайти, де вона. Копати все дурість, а ще як то зробить незнаю.
видалено адміністрацією

Yuriy

А учасник подій, на карті може тицьнути хочаб приблизне місце?
Історія мого життя складає частину історії моєї Батьківщини

ADVENTURE

Roy

Я не спец в цьому, але думаю, слід шукати западини в грунті.
Meine Ehre heißt Treue

goom


Roy

Цитата: goom від 05.04.2012 15:50:09
Георадар треба.
Ідеально. Але це недешеве задоволення. Кста, де його в оренду можна взяти?   ;)
Meine Ehre heißt Treue

Alter

http://www.iga1.ru/pribor.html

Дороге правда... Мо краще тими ж самими паличками-щупами-індикаторами? :)

А так то дійсно краще яму шукати в комбінації із МД і саперкою.

П.С. Мо хто де в неті бачив нормальні і дієві схеми якихось самокльопи на основі використанню інфразвуку? Думаю лиш такі девайси тут щось дадуть.



ЦитуватиПринцип действия ГРЛПЗ основан на зондировании физической среды электромагнитными импульсами амплитудой 1 (5-10, версия -Pro) КВольт длительностью порядка 2-8 наносекунд и регистрации амплитуды и временной задержки отраженных сигналов от границ раздела сред с различной диэлектрической проницаемостью. ГРЛПЗ способен зондировать грунт на глубину до 15 (30-50, версия -Pro) метров.
Зондирующий сигнал, излучаемый антенной ГРЛПЗ, распространяется под поверхность земли, затухая по мере распространения, и, встречая неоднородность, частично отражается в разных направлениях, в том числе и в направлении приемной антенны. Уровень принимаемых сигналов зависит от коэффициента отражения сигнала от подповерхностной неоднородности. Коэффициент отражения зависит от того, насколько электрические параметры неоднородностей отличаются от параметров окружающей среды. Чем больше это отличие, тем больше отраженный сигнал. Часть сигнала проходит дальше и отражается от следующей неоднородности и т.д., до полного затухания сигнала.

Порився щойно по форумах - краще ті 300 метрів перекопати- -роботи менше буде.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

T.a.Z.z.Z

Цитата: Yuriy від 05.04.2012 15:23:55
А учасник подій, на карті може тицьнути хочаб приблизне місце?
Кажу ж приблизно є де

Я вже там був, вана на схилі знаходиться, западини там великі є 2, в одну патик 1м влазить, але не як в пустоту,  дир різних в схилі багато теж такий патик влазить, грунт там з каменями, копати важко буде. Можна було попробувати металодетектором, може щось всередині лишилось, але ще раз глибина ппц.
видалено адміністрацією

goom

Як варіант подешевше, глибинний прибор з великою рамкою.

Alter

Цитуватизападини там великі є 2, в одну патик 1м влазить, але не як в пустоту

Ну так а які після вибуху пустоти можуть бути? Все ж обвалилось.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

T.a.Z.z.Z

По його словам було 2 поверхи, між першим і другим колоди були деревяні, обвалився перший, другий міг частково обвалитись, але по усьому периметру западини немає пустоти
видалено адміністрацією

yar-79

МД не допоможе, якщо взірвали, то має бути западина, ти кажеш що їх там дві, то треба їх і рити. Не так їх і багато. Можна глубінніком пройти, але невідомо чи щось там Упівці лишили, якщо самі звідтам вийшли. Як показує практика, після боїв Упа, можна знайти тільки багато відстріляних гільз і все. Вони зброю не відсирали...

T.a.Z.z.Z

Напевне бум копати, нехай ще трошки тепло прийде. а ще той дядько казав що кулемета заховав недалеко, буде і для МД робота)
видалено адміністрацією

217 Гості, 0 Користувачів