Сад Ботанів 2012

Автор inkognito, 21.04.2012 17:31:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

     Незважаючи на те, що завтра Провідна Неділя,а отож багацько люду їдуть на цвинтарі для вшанування полеглих... Отож, завтра 22 квітня о 14:00 йно єден раз в році відкривається Львівський Ботанічний Сад. Троха інфи тут вотуво, а ще тутко
     Усім пропоную зібратись та сходити туди, найкраще місце для здибанон - кінець 7-го (семого) трамваю на Погулянці, час визначайте самі. Як топікстартер не годен прийняти ініціятиви із зібрання широких мас, оскільки плани на завтра не чітко визначені. Тому пропоную саморганізовуватись.

     З.І. #1  Особисто був на місці сьогодні, підтвердили, що відкритті о 14-00 завтрай 22.04.2012. Мабуть будемо тамка із родинов коло 15-00 чи 16-00. Красненько дякую!
     З.І. #2: Адреса - вул. Черемшини, 44, м. Львів, Україна - як же хто не знає

Resistance is futile

Golem

Дякую за наводку! Ми з Женею теж будемо. Якшо кого треба підвезти - району Шевченка- Варшавська то з радістю.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Roy

Якщо на коп завтра не виберусь, то також +1
Meine Ehre heißt Treue

Golem

Щойно звідти. Приємно вражений самим садом і неприємно вражений кількістю людей. Їх просто море, машину нема де поставити. І  галасують, заважаючи насолоджуватися природою.
Дігери всіх країн єднайтеся!

maxis

Дебільна "акція", особливо вражає збір пожертв на вході. Що заважає зробити на цілий теплий сезон платний вхід на вихідні по 2-5 грн. І людей менше і заробіток сторожам

272 Гості, 0 Користувачів