Нічний Урбантріп, 8.05.2012

Автор Bottlehunter, 10.05.2012 12:45:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Давно вже хотів провести ніч, гуляючи різними цікавими місцинами Львова. Минулої ночі все нам вдалося якнайкраще, давно вже так не відпочивав. Ми - це ZED, Mary, Hel_2, Дімася2808, Я і на додачу ще :-) Так-так, Смайл не пропав і не виїхав жити в Талалаївський район Чернігівської області. Він живий-здоровий, ганяє у вільний час на ровері і передає всім вітання.

Чіткого плану куди рухатися і що ламати які об'єкти оглянути ми не мали. Зібралися на кінцевій "сімки" на Вахнянина, коли вже почало сутеніти і посунули.





Одноповерхова занехаяна диспетчерська будівля на трамвайній зупинці стала першим місцем, куди ми впхали носа. Двері збоку були відчинені, всередині темний коридор і десяток замкнених дверей по обидва боки. За одними, найбільш зацофаними і зловісними, в кінці коридору горіло світло. О, - думаю, - зараз постукаю (чи то пак "запукаю", як казали колись ві Львові) і спитаюсь как прайті в бібліатєку. Відчиняю - а там віходок з брудним унітазом. Фейл.

Наступним до огляду мав стати закинутий польський будинок, що має номер Вахнянина, 13 (символіно, еге?). Отут він на мапі. Але на вході, коли ми вже почали підніматися дерев'яними сходами, почулися хрипкі і п'яні голоси не найкращих представників населення Львова. Окей, не будемо їм заважати, йдемо далі, на Винзавод, підвали фоткати.







Як виявилося, радянська адмінбудівля Винзаводу була збудована на старих феншуйних підвалах. З товстими стінами, арками, кількома залами. В двох кімнатах стоять бетонні ємності, роміром десь 1х2 метри і глибиною більше 2 метрів. Не знаю, для чого вони могли використовуватися.
Місцями цегла пообсипалася. Клеймо вдалося знайти тільки на одній: Pohulanka











Полазили ще трохи по верхніх поверхах, тим часом добряче стемніло. Ми пішли до спорткомплексу Університету, маючи на думці влізти у ВШ, що перед входом.





На трибунах стадіону розгорнули шнурки, щоб потестити. Трохи полазили вверх-вниз, аж поки на шум не прийшов охоронець. Прийшов не сам, а з патиком, собакою, цибуляним запахом і надлишковою вагою. І почав виголошувати довгий монолог з матюками. Довелося згорнутися та рухатися далі. У скверику біля російського посольства була проведена коротка нарада з Живчиком і печивом, в результаті було вирішено спускатися в Залізну Воду. Заінтриговані? Тоді чекайте звіту від  ZED'a, тому що колектор - занадто епічна річ, щоб тіснитися в одній темі з всілякими там підвалами ;)

Хто має ще фотки з вилазки, докидайте.

Тут обговорення.

Най жиє Гуцулія!

ZED

Ммм, файна була нічка...



Вхід у підвали Винзаводу












Верхні поверхи в деталях:























chyapay

Зачьотно ви гуляєте народ. Фотки ностальгію навіяли... Таке питання: чи часто у вас бувають знайомства з гопніками чи мусарами (хоча дарма я їх окремо виділив, по суті часто ті ж самі гопніки) під час ось таких прогулянок?

Bottlehunter

ЦитуватиЗачьотно ви гуляєте народ. Фотки ностальгію навіяли... Таке питання: чи часто у вас бувають знайомства з гопніками чи мусарами (хоча дарма я їх окремо виділив, по суті часто ті ж самі гопніки) під час ось таких прогулянок?

Бувають, досить часто. В таких справах треба важєти і мати на підхваті щось замашне.
Най жиє Гуцулія!

chyapay

Цитата: Bottlehunter від 26.12.2012 08:01:49
Бувають, досить часто. В таких справах треба важєти і мати на підхваті щось замашне.

а у випадку з мусарами щось замашне - це типу Паспорт громадянина України?..

Bottlehunter

Замашне стосується більше гопоти львівських передмість та робітничих поселень. Міліції ми переважно не цікаві, бо ніц не ламаємо і не крадемо (на відміну від російських колег), на роги не ліземо, розпиваємо не в громадських місцях  ;D Найгірший на моїй пам'яті випадок - коли двом товаришам припаяли по 51грн за ненавмисне проникнення на територію, що охороняється, їх хапнула охорона на діючому заводі ЗБВ. Ось тут описаний випадок. Хоча тут можна було буцатися - попереджувальних табличок не було, як і огорожі.
Най жиє Гуцулія!

chyapay

та трохи напряжно: кілька марних годин на розбиралово з голубопогонниками.. в таких випадках думаю краще забашляти безпосередньо охороні і свалити собі на всі 4.

bolt

Во бував там літом навіть пару раз але всерімно стрьомно , шо може загребти охорона або міліліція. А тоді буде погано.

!!! вони всюди !!!

300 Гості, 0 Користувачів