Золочів-Тернопіль. Піший перехід

Автор Bottlehunter, 15.05.2012 18:53:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Прочитав вчора в одній газеті:

ЦитуватиЛьвів'янин Роман Дзедзик на Великдень здійснив пробіг зі Львова до Івано-Франківська. На все про все — 13 годин. Саме за стільки годин він вирішив подолати понад 140 кілометрів. За словами самого Романа Дзедзика, ідея пробігу виникла  спонтанно.

Захотілося теж пройтися пішки, що ми - не леви?! Можливо 140 на перший раз забагато, а от із Золочева до Тернополя (біля 60 км) якраз. Можна розтягнути на 2 дні, з ночівлею. Йти можна не попри трасу, а через села, так цікавіше. Ну і взагалі, можливі варіанти, про які прошу дописувати нижче. Виходити, в принципі, можна і в цю суботу з поверненням до Львова в неділю ввечері.

Спорядження, в принципі, стандартне - спальник-карімат-кілометрівка-компас-аптечка-намет(а може в якісь розвалюсі заночуєм)-поїсти

Хто що на це скаже?
Най жиє Гуцулія!

Felton

Дуже гарна ідея,знаю людей які,ходили пішки наприклад з Дніпропетровська до Запоріжжя.Теж вирішив одного разу здійснити таку подорож.Але від Золочева до Тернополя теж можна прогулятися,якщо таких похід буде,я приєднаюся.Тільки в травні я особисто не зможу..

Sunkatalano

Зможу тільки після 0.5 червня...

inkognito

Цитата: Sunkatalano від 17.05.2012 23:20:27
Зможу тільки після 0.5 червня...

0.5 червня?  :) З літрами не переплутав?
Resistance is futile

Le-i-3o

Теж би підписався на такий перехід, але у червні.

Від себе хотів би додати ідею такого плану:

Все ж таки почати вихід зі Львова і для прикладу перший відрізок пройти до Золочева, вернутись до Львова, наступний раз вернутись на те саме місце і з нього дойти до Тернополя, знову вертаємось до Львова, в наступний захід беремо дистанцію з Тернополя до Кам'янця-Подільського, знову назад до Львова, потім знов у Кам'янець і звідти на Хотин, наступний відрізок до Могильова-Подільського.і в такому форматі за літо добратись скажім до Одеси чи Херсону.

Як вам така пропозиція?
Він копав, і ти копай!!!

Felton

Le-i-3o
В перспективі така пропозиція виглядає чудово.Але спочатку треба хоч 1-2 рази сходити.Я теж пропоную почати у червні.

Le-i-3o

Звісно
Мав на увазі робити це по вихідних, або у кого як з роботою вільний час є...не факт що в усіх би вийшло пройти всі відрізки..получилась би така собі естафета-марафон
Він копав, і ти копай!!!

Bottlehunter

ЦитуватиВсе ж таки почати вихід зі Львова і для прикладу перший відрізок пройти до Золочева

Непогана ідея, але не впевнений, що хотів би взяти в ній участь. Просто люблю урізноманітнювати маршрути, деколи звечора не знаю, куди піду зранку.

Що стосується конкретно цього маршруту - я б міг в будь-які вихідні. Якщо всім підходить червень - назначаємо старт на суботу, 9 червня. До цього часу всі потенційні учасники вже розв'яжуться з екзаменами. Зранечка виїдем електриною до Золочева, далі - пішки.

Підходить так?
Най жиє Гуцулія!

Sensei

чому саме  Львів-Золочів-Тернопіль??не надто цікавий маршрут
Скупий платить двічі - дурний ходе двічі.

Fenriz

То на яку дату планується похід???
можливо +2

Sunkatalano

ЦитуватиТо на яку дату планується похід???
09.06.2012

Bottlehunter

Цитата: Sensei від 19.05.2012 00:16:46
чому саме  Львів-Золочів-Тернопіль??не надто цікавий маршрут

А чим він поганий? Нічим не гірший, по моєму, за будь-який інший напрямок. Можеш запропонувати якийсь свій маршрут.
Най жиє Гуцулія!

Felton


Bottlehunter

До старту залишився тиждень. Пропоную в суботу зранку виїжджати електричкою Львів-Золочів о 8:45, прибуття до Золочева 10:20. В перший день планую заночувати на підступах до Озерної, якщо все буде добре, в неділю до обіду будемо в Тернополі.

Відписуйтеся, хто точно буде. Поки підтвердив тільки Alter.
Най жиє Гуцулія!

Roman_P

Львів-Тернопіль колись на ровері катався . До речі , може спробуєте ровером . Місцевість рівнинна ровером зручно . Траса трасою . Можливо цікаво спробувати відстань . Асфальт . А там де асфальт там нічого цікавого нема . Є багато чого цікавого але не на трасі . А те що цікаве займає час . Проста "пробіжка" не вийде . Я би , може ,  більш ретельно вибирав маршрут . Золочівщина і Тернопільщина багаті на різноманітні памятки .
На рахунок  ночувати в "розвалюхах" - в мене були проблеми . Раз місцеві прийняли мене за наркомана , другий раз власник "розвалюхи" хотів спровадити мене до міліцейського відділку . Добре мати при собі якісь документи . Краще в своєму наметі .
В будь-якому випадку , не йти нікуди - це найгірше .

Alter

ЦитуватиПоки підтвердив тільки Alter.

Буду.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Bottlehunter

Є думка в Тернополі відвідати підземну річку Рудку, аналог(сподіваюся) нашої Полтви. На жаль, інфи про неї дуже мало. Зокрема цікавить прохідність, течія, глибина води і т.ін. Хто щось знає, прохання відписатися.
Най жиє Гуцулія!

Fenriz


Ростислав

Мене теж цікавлять піші походи, але хотів би бачити точний маршрут. Схиляюсь до думки, що маршрут можна зробити довшим, але цікавішим за рахунок відвідання різних пам'яток та інших цікавих місць.

Bottlehunter

Через погану погоду і відсутність компанії похід переноситься на деякий час. Їду завтра до Тернополя якимось транспортом.
Най жиє Гуцулія!

265 Гості, 0 Користувачів