Печери біля с.Ганусівка(обговорення)

Автор Le-i-3o, 28.04.2012 23:51:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Le-i-3o

Загорівся ідеєю покопати там, озброївшись геологічною картою регіону, вивчивши місцевість можна булоб провести обгрунтовану копку в потрібному напрямку. Як можна туди добиратись, дуже хотів би туди попасти, чи неплануются вилазки у майбутньому?
Він копав, і ти копай!!!

Le-i-3o

ок як знайду вікно у поїздках, попередньо повідомлю і домовимось про оптимальний для всіх час, булаб можливість копавди кожних вихідних десь, але в приорітеті стоять поїздки в Атлантиду
Він копав, і ти копай!!!

Le-i-3o

100% приєднуємось до вас на наступну копку, речі там цікаві творятся onyx телефонува розказував про знахідку але не уявляв що вона аж така цікава, коли будете планувати наступну вилазку пишіть, дзвоніть.

А ці виступи які схожі на слойоне тісто вони крихкі чи міцні?
Він копав, і ти копай!!!

onyx

Виступи досить міцні. Ще раз треба буде полюбому зїздити але мені здається шансів спуститись нижче небагато.

Le-i-3o

Впринципі на всіх колодязях можемо стикнутись з проблемою, що вони замиті камінням вперемішку з глиною, піском і ше хто зна чим, но будем пробувати.
Він копав, і ти копай!!!

Le-i-3o

Переглянув фото на пікасі, зацікавило одне фото між глиною і камінням відніються цікаві предмети, схожі на гілки, про те та можуть виглядати і кістки чи якісь інші предмети.

Запитання до onyx-a і VIRUS-a чи не знаходили при копці чогось такого?
Ось і саме фото яке зацікавило, в кого які думки, чи зауважує хтось щось цікаве на цій фото?
Він копав, і ти копай!!!

onyx

Точно не памятаю але мені здається шо то я того патика вниз кинув) Під час копки ніц не находили, фактично копали досить свіжу сипуху де і не мало б нічо такого бути, а туди де колодязь тільки заглядували.

Le-i-3o

Тут на фото видно в одному місці видно уривок стіни колодця якщо побачити наступну сторону можна було б прикинути наскільки він забитий сипухою з  камінням і всім решта. Насправді це розбирати важко буде :D
Він копав, і ти копай!!!

285 Гості, 0 Користувачів