Продам ліхтарик налобний (тюнінгований)

Автор centurion, 09.06.2012 02:39:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

centurion

Продам ліхтарик налобний із сучасним потужним діодом (cree led)!  Корпус із прорезининої пластмаси (така на дотик) і мелалевої оптики( якось так :) )!!  Три режима світіння: максимум, економ і мерехтіння!   Налобник був придбаний мною  в поляндії і недавно дійшли руки до  удосконалення даного девайсу, а саме : 1) було впаяно дві гайки для надійної фіксації кута освітлення; 2) ну і основний тюнінг полягав у тому, що я "замостирив" у середину замість 3-ох звичайних міні  пальчикових батарейок - одну літієву нокієвську батарею ( доречі вона венгерська) ємність десь 900 (шо було в дома але мало користована)!!   Ліхтарик після цих нововведень світитьзначно краще ( із 10 поверху у ночі спокійно підсвічує всім подорожнім що пізно вертаються із роботи :)  )  в комплекті є перехідничок із двома крокодильчиками ( батарея відєднується від ліхтарика , приєднується до перехідника і крокодили я чіпляю до універсальної зарядки для моб.батарей ( в народі -краб) там неважливо навіть якщо спутаєш полярність!!    Отже ліхтарик із літієвим аккумулятором і перехідник - ЦІНА ПИТАННЯ - 100ГРН (БЕЗ ТОРГУ)!!
П.С.:  ПРИЧИНА ПРОДАЖУ КУПИВ СОБІ ПОТУЖНІШИЙ - ПОТІМ ТЮНІНГНУВ ЦЕЙ - АЖ ТОДІ  ВИРІШИВ ПРОДАТИ (ПРАЦЮЄ ЧУДОВО)!!

ДАЮ ФОТО:









/[/url]
8)

YserL

Літієва батарея на лобі???
Подумай що буде коли контролер безпеки дасть збій, бо розрядить батарею до глибокого розряду.
Захист від КЗ батареї є крім контролера?
Виконання недуже.

centurion

Я не розумію що дивного в тому що літій на лобі чи в кишені чи  ще десь!!??  Літієві батареї вже практично всюди: телефони( хоч були випадки десь в азії вибухів батарей), фотоапарати, нові ліхтарики та багато іншого!!  Випадки бувають із будь-чим але це ж не епідемія!! Люди підсвідомо розуміють небезпеку від паління і що!!???   Від алкоголю і що!!??    Підозрюю що таким чином ви хочете показати що розумієтесь у таких  питаннях більше за інших!?   Я користуюсь ним у побуті  і досі нарікань не було!!   

Alter

    Ну а якщо воно "коротне"? Захист від вологи там же ж напевно нульовий.
   
    Колись мав печальний досвід зі своєю МР3-шкою - також переробив на 1200 мА літій (від якогось самсунга відкрутив). Все було гуд (десь з рік) до того моменту, коли хз від чого вона закоротила прямо в кишені. Як результат - поплавлений корпус та її нутрощі, опік на нозі і дзюра в джинсах.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

centurion

Ізолював ніби все нормально! Корпус щільний без тріщин і пошкоджень!   Я думаю просто потрібно притримуватись загальних правил безпеки: якщо виробник не вказує що він водонепронекний значить під воду не занурювати - це у загальному, а також під тим розуміємо що небажано використовувати у місцях із високою вологою (сауни та ін...)!!   Для екстремальних умов потрібно купувати спецвироби!!  Я думаю для дорослих тверезомислячих людей тут все зрозуміло і кожен може визначити потрібно йому це чи ні!!??

linuxoid

Сьогодні на радіоринку бачив добротного китайця: світлодіод Cree XR-E R2, міцно зроблена лінза, алюмінієвий корпус, зйомний Li-Ion акумулятор формату 14650 (пальчик, входить в комплект), корпус герметичний, малі габирити (зроблений під Zebra). Ціна питання 120грн.!

centurion

Я згідний!!!  Якщо хтось хоче аргументовано поторгуватись, а не виділятись своєю спостережливісттю то ласкаво прошу у приват!!!   Дискусію можна вести і наводити різні приклади наприклад що у китайських пальчикових аккумуляторах завищена ємність і тому подібне.!!!   

centurion

Ціну знижено - 80грн.Изоляцію покращив!!

Lesyk

Пасан!
Я тобі відкрию велику таємницю!!! Навіть дві!
Перша! (пунктуація) :
Н!е тр!еб!а у!сю!д!и л!іп!!ит!и з!на!к!и!! окли!ку!!!  Як мінімум, більшості людей некомфортно читати текст, усвідомлюючи що автор  постійно верещить. Ну або намагається зробити вигляд що верещить.

Друга (безперспективність продажу) :
Усі люди на нашому форумі умовно діляться на дві категорії - ті, що самі тюнять ліхтарики, і ті ,що цього не хочуть/не вміють. Так ось, люди, що самі тюнять ліхтарики не купуватимуть твій агрегат, тому що самі знають що для них є опитамальним і потрібним, і самі собі зроблять те, що вони потребують. Ну і люди, які не хочуть/не вміють тюнити також не купуватимуть твоє світило, ібо воно навіть звигляду не вселяє надійності. Ніхто не знає хто ти і який з тебе схемотехнік-кулібін. Якщо ти не помітив, то для більшості з нас фактор надійності є чиненайважливішим з усіх інших, якого (на вигляд) явно бракує твому виробу.

Якщо б якусь тюнячку продвав з наших давніх форумчан, і всі цілком розуміли що це за апарат, і як воно себе поведе в екстремальних умовах - покупець знайшовся б досить швидко. Але тебе ж то ніхто не знає. Тому я дуже сильно сумніваюсь що хтось купить твій девайс. Максимум хтось з тих, що тюнінгує візьме собі для подальшої переробки.

Ну якось типу так.

centurion

Можливо ти правий. Але тільки тут на цьому форумі ніхто не намагався чи поторгуватись чи дізнатись ще якісь ТТХ, навпаки шквал зауважень і критики замість змістовної поради!!      В кожній із тем в яких я брав участь чи був автором ( нехай їх і небагато) завжди відчував якусь агресію чи емоційне напруження!!   Щоб ніхто не ображався!!

inkognito

Цитата: centurion від 13.06.2012 19:39:28
Можливо ти правий. Але тільки тут на цьому форумі ніхто не намагався чи поторгуватись чи дізнатись ще якісь ТТХ, навпаки шквал зауважень і критики замість змістовної поради!!      В кожній із тем в яких я брав участь чи був автором ( нехай їх і небагато) завжди відчував якусь агресію чи емоційне напруження!!   Щоб ніхто не ображався!!

Як ти міг зауважити, усі твої повідомлення знаходяться в Куплю-Продам, а ще декілька в Смітнику. Роби висновки сам. І подумай, що шановні дописувачі про тебе думають, поглянь на свій рейтинг.
Resistance is futile

290 Гості, 0 Користувачів