Трафарети

Автор zelja, 10.07.2009 18:23:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

Цитата: zelja від 11.09.2009 20:34:41
YserL Зачот +
Я не собі мав на увазі  +)  Можливо то не він, але оскількі нічого не відписує і читає на даний момент форум, значить то ВІН)))

zelja


Akella

як побачив фото-то захтілось ще більше дати йому по зубах
Akell me nice!

Skinnyman

Нє, ви не розумієте. Якби то була лише моя думка, я би і тримав її при собі.

2 Akella:
1) проти балону і трафарету нічо нема проти за умови, якшо воно мудро використовується, а не фігачиться де попало.
2) чо це я маю шось придумувати? Нафіга маркувати ті об'єкти?
3) звалю, не хвилюйся.

2 Incognito:
Я так і виглядаю, тому і маю такий нік  ;D
На 10-ти хвилинній спам-пошті я регаюся на всіх форумах, на які пізніше не планую заходити - все просто! І в тебе багата уява  ::) Ти всю правду про мене написав  :-[ Я тепер боюся знайомитися з вами "поближче"!

2 YserL:
Інфу я і сам можу дати  ;D Тому і зарегався під тим самим ніком  ;D І без проксяків  :D

І все-таки - хтось по темі напише? Нашо ви ліпите свої малюночки?  ::)

inkognito

  Звісно, можливо, що то не він (доведеться попросити пробачення та поставити пиво Anti-HolyWar-Beer), але думаю що це таки він.
Resistance is futile

Akella

чого придумувати?пояснюю:принцип є такий,якщо забракував-то запропонуй щось краще
то не лише твоя думка кажеш?покажи мені тих вилупків які думають так само
цитую: "3) звалю, не хвилюйся."от і вали звідси нахрін,баран тупий
і спеціально для тих хто на бронепоїзді:наші трафарети-це маркування об"єктів які ми відівідували
Akell me nice!

inkognito

Аkella:

1) де ж фігачилось де попало? конкретно будь-ласка;
2) катайся си на роверку, а ми вже якось самі вирішимо,що і як маркувати;
3) правильно кажеш;

щодо себе:

1) радий за тебе, що так оригінально виглядаєш - певно для зменьшення опору повітря при їзді на свому біциклю;
2) реєструйся так надалі, це дійсно допоможе тобі знайти більше друзів на інших форумах;
3) а ти не бійся знайомитись, а прийди і покажи себе та поясни свою позицію;

YserL:

1) можеш дати, але не дав.
2) не вважаю за потрібне давати тобі відповіть на твої глупі питання! Для прикладу (чисто теоретично) як
тупій блондинці (котра при тому хамить - будь чесним із собою) пояснити скажімо ядерну фізику та квантову
механіку? Та й навіщо пояснювати?

Сумую: ти приперся сюди і нахамив. Заховався за лівою поштою, жодних інших деталей не залишив. Як дописувачі
форуму мають на таке реагувати на твою думку?
Resistance is futile

inkognito

   Питання: якщо б ти поставив своє питання так: "Доброго дня шановні дописувачі! Чи не могли б ви пояснити чому Ви маркуєте об'єкти (.перелік об'єктів...) у такий брутальний спосіб? Я не згоден із ним, вважаю його поганим (...перелік чому він поганий...). Поясніть будь-ласка, дякую. Маю такі-то пропозиції (...перелік пропозицій...)"
 
 А що написав ти? Дівчатка, гопи...Достойно
Resistance is futile

Skinnyman

2 Akella:
Ну покишо я просто рекомендував людям Ваш форум. Є підстави вважати, що навіть це було ефективніше в плані реклами за "маркування". Хочеться запитати - а якщо не промаркуєте об'єкт, то потім заново не знайдете, чи як?

2 Incognito:
Перепрошую, я не думав шо ви всі такі сурові, якось розраховував на гумор і тд.

Ок, пояснюю ше раз свою позицію, бо покишо Ви, шановне панство, виглядаєте на блондинок (смайл). Мене засмучує конкретно стан цитаделі. Якшо Ви там були ше якихось 5 років тому, Вам буде прикро за стан тіє ж південної вежі. Зрештою, захочеться роздати тягла тим людям, які розбирали з неї цеглу. Тим людям, які завалили підземні проходи сміттям. 9 років тому на тій вежі було набагато менше графітизму - і виглядала вона набагато краще (це також не лише моя думка)! Тому моя позиція - краще витратити час та гроші на захист тої цитаделі від всяких криворучків, ніж на "маркування". І ріспекту більше буде, і реклами.

zelja

Я бачу що  Skinnyman всетаки не фтальний флудер так  шо пропоную замутити спільну вилазку і попити 
Anti-HolyWar-Beer  :)

inkognito

1) відповідь на своє питання я таки не почув...ІМХО ввалюватись на форум і писати таке є як мінімум негарно, а як максимум - дійсно можна дістати по зубам (якби до мене у хату прийшов хтось і сказав "Привіт дівчатко" то би принаймі потратився на зубного і мав би кепський настрій та кислий вираз обличчя на довший час);

2) Які у тебе є підстави вважати, що твої рекомендації є більш ефективними? (список в студію). Я особисто не вважаю маркування у пів-А4 якимось злом, особливо на задестроєних об'єктах, і ніхто звісно не піде маркувати таким чином наприклад Ратушу, Арсенал чи Порохову Вежу. Ти десь бачив наше маркування на історичних об'єктах, котрі діючі (відновлені)?

3) Із гумором у тебе явно не вийшло...Можливо тонкий англійський юмор, котрий ми не розуміємо через свою відсталість?

4) На блондинку схожий наразі ти, а поглянувши на свій рейтинг зрозумієш, що це не тільки моя думка;

5) Мене також засмучує стан Цитаделі, під трибунал віддав би тих гадів. А ти ходив копати ту Цитадель, розчищати гівно закинуте туди, довго і регулярно? А ми ходили літом і плануєм продовжувати!

6) Було дійсно значно меньше засраності на стінах, можу порівняти із 12-ти річною давністю коли я там випивав як студент-першокурсник. Проте ніколи не гадив ні я, ні мою колєги!

7) Із-за 2-3-ох трафаретних написів ти підняв таку бучу? Знайди краще тих, хто малювали на стінах усе інше...

8 ) Блог гарний, читаю  :)
Resistance is futile

Skinnyman

Може якось і замутим!
Ну і я перечитав свій перший меседж та й вирішив шо все-таки троха загнався  ;D Ну але то було по свіжих враженнях! Піс!  8)

Skinnyman

1-2) З іншого боку, вежа не є чиєюсь приватною власністю. Те, шо вона подестрояна, не значить шо там можна робити шо хоч. Просто я досі не побачив причини - НАШО ви то робите. Звичайно ж, пів а4 не проблєма, але одне а4 до іншого і вже вийде ватман! До того ж, звідки я мав знати чи то не ліпиться на ратушах/арсеналах?
3) та, не вийшло, про то вище  ;D
4) ну я не фапаю на той рейтинг, просто див. 1-2 - для чо-го? Я в тому ж першому пості запропонував - замість кількох балонів можна купити банер на досить таки відвідуваному сайті і мати цілу гору хітів і іншої тої фігні.
5) недовго і нерегулярно було - не стало з ким  :(
6) порівняти важко, бо звикається до засраності. Якшо ти про мій "блох" , то от глянь пост про вежу в Кракові. Побувати коло неї то є машина часу. Там ніхто не гадить, нема жодного тегу на-пів-а4. Якшо ти випивав біля нашої 12 років тому, то там би аш просльозився від флешбеку! п.с.: на тому блоху буде і про дігєрство - все ніяк нема часу написать  ;D
7) за весь час я бачив тільки одного - він почав рісавати коли я був нагорі, тому думав шо нікого нима. З ним я пабазарив. Авторів інших шедеврів не бачив. Написав сюди, бо авторство було вказане  :)

Akella

наразі зверни увагу:
ми маркуєм не для того щоб потім не загубити випадково об"єкт,об"єкт,на якому ми побували знайдемо  серед ночі сонні і з зав"язаними очима,адля того щоб хтось,хто випадково на нього зібреде і зацікавиться обєктом міг зайти на наш форум і тут розкажуть все що відомо про об"єкт,і реклама нам ніяким чином не потрібна,форум у нас не комерційний
по друге-на блондинку змахуєш лише ти наразі
по третє,на рахунок цитаделі:ми її не засирали,а хороші хлопаки з нашого форума її розчищали
і накінець:якщо ти задумався про те що некоректно сформулював свій перший месидж-то значить ти не захаяний про саме нікуди інтернет-дрочер,що хоч трошки,але радує
хоча хрін його зна,може ваідносно останннього пункту в своєму пості я помиляюсь
Akell me nice!

Golem

Вставлю і я свої 5коп до скіннімана: ти вважаєш шо Тарас і білий Лис також робили неправильно, шо їх квест з адресою сайту висів там більше року і, я не впевнений, чи знятий зараз? Чи не забагато на себе береш? Ну і взагалі, тут тобі не Бескид де можна заходити і починати когось сходу бакланити (згадай нашу суперечку). Хоч мати право слова - пиши шось мудре, лазь на вилазки, катай звіти. Інакше або мовчки ффтикай і дрочи в куточку, або не заходь сюда взагалі. Маєш сходу 2 попередження. Наступне - бан!

Ну і до решти загалу форуму, прошу не перейматися особливо скінніманом, і не витрачати на нього ресурс клавіатури :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

Skinnyman

2 Akella:
Цитуватидля того щоб хтось,хто випадково на нього зібреде і зацікавиться обєктом міг зайти на наш форум і тут розкажуть все що відомо про об"єкт
При всій повазі до Вашої роботи, маю в певних випадках сумніви, що експлорер - першоджерело достовірної інформації про певні об'єкти. Ефективніше пофоткати об'єкт, повісити фотку в панораміо чи ше десь, в описі дати лінк на пост... Варіантів безліч, до того ж таких, які будуть приводити до Вас дійсно зацікавлених людей. А так - намалювали лінк, хз шо там і хто там - невідомо чи взагалі має відношення до об'єкту.
Решту залишу без коментаря зі зрозумілих причин.

2 Golem:
Я пишу лише від свого імені і висловлюю думку тих людей, які разом зі мною бачили малюнок. Я не бачив і не знаю що і де вішали Тарас і білий Лис, як і не знаю їхнього ставлення до подібних вчинків. Цитадель - то не приватна власність і не форум, де можна заходити і сходу ліпити шо завгодно. А "суперечка" то вупше  ;D Навіть згадувати не тре  ;D Якшо шось не влаштовує - стираєм повідомлення, бан і всьо, я не збираюся рахувати попередження чи займатися подібною дуркою. Все, шо хотів написати, я написав.

Golem

Ну і молодець. Скажу тобі шо адреса Бескиду дуже довго висіла там(і не тільки там, список місць в темі про квест) де експлорер через стінку і нікому не мішала. Може подібну полеміку почнеш і там? Чи одного разу вже досить?

А про наші написи: люди приходять, читають форум, реєструються і приєднуються. Випадки вже були. Так шо в даному випадку неправий ти. А написи реально потрібні.

Бажання сказати всім своє фе нагадує конвульсивні рухи певної частини суспільства в намаганнях закрити вікно в переповненій маршрутці влітку(протяг, курча), надодаток сварячись з рештою пасажирів, яким нема чим дихати.

Пости спеціально витирати не буду. Дуже наочна та показова полеміка вийшла. Можна буде на неї посилатися якшо хтось появиться з аналогічними претензіями.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

   Я так си подумав, що маю практично необмежений запас клавіатур та щурів в офісі. Пропоную створити тему "Флудилко"  у "Смітті" (чи де інше) та перемістити пости відси, даби тему трафареток не засмічувати. Ще відпишу зара тут Скінні, а то чувака явно не доходит. А витирати дійсно не варто, повчально!
Resistance is futile

Golem

Нє, думаю най тут буде. А то появиться новий "скіннімен" і знову почне в тій темі то саме писати. А так перечитає всьо(якшо пеерчитає) і матиме готові відповіді на свої питання.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

ЦитуватиПри всій повазі до Вашої роботи, маю в певних випадках сумніви, що експлорер - першоджерело достовірної інформації про певні об'єкти. Ефективніше пофоткати об'єкт, повісити фотку в панораміо чи ше десь, в описі дати лінк на пост... Варіантів безліч, до того ж таких, які будуть приводити до Вас дійсно зацікавлених людей. А так - намалювали лінк, хз шо там і хто там - невідомо чи взагалі має відношення до об'єкту.
Решту залишу без коментаря зі зрозумілих причин.

2 Golem:
Я пишу лише від свого імені і висловлюю думку тих людей, які разом зі мною бачили малюнок. Я не бачив і не знаю що і де вішали Тарас і білий Лис, як і не знаю їхнього ставлення до подібних вчинків. Цитадель - то не приватна власність і не форум, де можна заходити і сходу ліпити шо завгодно. А "суперечка" то вупше  Сміюся Навіть згадувати не тре  Сміюся Якшо шось не влаштовує - стираєм повідомлення, бан і всьо, я не збираюся рахувати попередження чи займатися подібною дуркою. Все, шо хотів написати, я написав.

Ненавижу полеміку, але тут треба невдячну справу розгорнути:

1) То не наша РОБОТА, а хобі від душі та серця! І ніяк інакше;
2) А ніхто і не казав, що це першоджерело - це потуги наших спільних захоплень, колєг та друзів за котрих я би порвав на куски будь-кого;
3) Дійсно не Бескид тут, шануйся;
4) Не пригадую, що б тут хтось спеціально розкручував сайт через гугл із атачами панораміо чи якимось іншим чином. Можна було б сайт підняти у рейтингу багатьма способами, - але зрештою навіщо?
5) най той хто побачить лінк (і зрозуміє шо то лінк, а не графіті чергових придурків), зайде си тут, почитає і маю надію напише перший пост не так як ти це зробив --> можливо матимемо нового колєгу. Думаю, це свого роду доволі ефективний фільтр;
6.) ти ж не будеш вчити нас як лінки до об'єктів малювати? а то ми порадимо тобі скільки спиць мати у задньому проході колесі. Та й передньому звісно  ;)
7) причини мабуть зрозумілі тільки тобі та блондинкам... (може таки поясниш?);
8) класно шо все написав, більш ніц додати нема? Глупі повідомлення тра терти, яко добрий садівник ріже непотрібні гілки у дерева щоб воно дало більше плодів (чи кращої якості). Або взагалі знищує дерево (бан) якшо воно заважає плодоносити іншим деревам;
9) А ЧОГО ВЗАГАЛІ ТИ СЮДИ ЗАВІТАВ? Про Цитадель побалакати? Може які інші приклади окрім неї?
Resistance is futile

270 Гості, 0 Користувачів