Штинь-Лог

Автор inkognito, 03.07.2012 21:27:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Romchick

Постійно смердотить на тверду 5 на вул. Стуса. Особливо чіткий запах перед перехрестям до стадіону. Як відомо знизу є старенький колектор.

YserL

А давайте ДДОС атаку влаштуємо на санстанцію? Закидаємо зверненнями.
А також дзвінок до шишки санепідем станції на мобільний о 2 ночі із питаннями: в нас щось тут смердить)

Mike

Цитата: YserL від 06.07.2012 01:36:55
А давайте ДДОС атаку влаштуємо на санстанцію? Закидаємо зверненнями.
А також дзвінок до шишки санепідем станції на мобільний о 2 ночі із питаннями: в нас щось тут смердить)
А у тебе є їх мобільні номери?
Публікуй, хоч зараз усіх їх обдзвоню. Хоча... ІМХО вони банально не піднімають трубки при дзвінках з невідомих номерів.
Та й... питання доволі серйозне, тут тільки серйозна акція здатна щось змінити. Хоча просте капання на мозги й може вирішити якусь невелику проблему.


inkognito

коперніка, на добрих 6 балів Садового зараз. 1:50. Росте до рвотного рівня
Resistance is futile

Mike

Щодо епіцентру смороду і пропозиції виявлення його на велосипедах:
епіцентр - очисні споруди, поблизу них смердить відчутно сильніше, достатньопроїхати по Богданівській, Пластовій - і це стає очевидним.
Проте я сумніваюсь що сморід в місті результат 1 джерела(як то очисні чи Ензим), все таки не слабо смердить і відносно далеко від "епіцентрів", більш вірогідним є варіант що менших джерел смороду повно по місту(як то старі колектори).

Мене особисто вбило що на період Євро рівень смороду дуже кардинально помінявся в кращу сторону. Значить там наверху таки прекрасно знають чому і що смердить і вся ця балаканина і сперечання щодо причин просто гра на публіку, мовляв не робимо, бо не знаємо.

boduk333

Вітер південно-східний. Сморід відсутній. Вчора в такий же час штиняло, сьогодні пахне травою і все. По прогнозу до вечора вітер поміняє напрям на східний, тоді й подивимось.

YserL

7-20 слабий сморід, 8-00 вде не смердить.

Lvivnet

Живу в цьому районі http://wikimapia.org/#lat=49.8594024&lon=24.0595966&z=17&l=37&m=b
Можу сказати що сморід на всі 30 балів за шкалою пекельного Садового починається в 22-23 годині і триває до 8 ранку. А біля самих очисних в любий час доби і любу частину року можна вмерти від того смороду. А посилюється сам сморід вночі тому що вологість піднімається і потоки повітря йдуть не вертикально в небо а стеляться по землі як туман зранку. От тому вночі сморід доходить до дальніх точок,  де ви і логуєте  його своїми носами згадуючи Садового злим гучним словом  ;D

maxis


yanktank

Вчора в районі АС-2 запах почав проявлятися з 19:00. Спочатку були такзвані "сліди". Поступово інтенсивність збільшувалася і десь 19:20-19:25 досягла критичної точки, балів 8. Після цього почала знижуватись і до 20: було десь 1-2 бали.

Crew

Я, пишу трохи з запізненням, але шо маємо то маємо, так ось чув я сморід на Липинського, та такий, шо з закритими вікнами в машині ніс викручувало. Проїжав цю вулицю десь в 6 ранку.

YserL

Колись на території мясозаводу на промисловій платили хороші гроші, за те спалювалася органіка. Зараз не знаю чи ще таке практикують.

YserL

23-19 закрив вікно. Сморід з раqону кривчиць.

Le-i-3o

Оскільки робочий день сижу на офісі, початок Дорошенка зараз 9:24 "пахне" на тверду трійку з наближенням до четвірки.
Він копав, і ти копай!!!

YserL

о 8-00 і 9-00 слабий запах сірководню. Добробут.
Зараз ніби впав. Відкрито вінкна.

inkognito

Коперника, 5-и бальний штин почався коло 07-45
Resistance is futile

RoMeL

Зранку о 7-0 пробудився від смороду, штиняло ппц  >:(  позакривав всі вікна.
Район Тракт Глянянського , де недобудовані багатоповерхівки http://wikimapia.org/#lat=49.8451229&lon=24.0980937&z=17&l=0&m=b&search=%D0%BB%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2
Fruere vita, dum vivis

wunaro

народ таке питання
"а пив завод із галкою не може скидати цей ванізм
бо в районі цирку веколи пахне бєєєє, а деколи і кавою)"

Golem

нині десь об 11 ранку. Перехрестя Чорновола-Мазепи коло запарвки ВОГ. Штиняло дуже сильно перегнившим мєсом, такий штин зазвичай коло мясокомбінатів буває. Точно не запах колектора. Вітру практично не було. Якшо і був - то південний(сміттєзвалище виключається). На Варшавській і вище до Шевченка штину останній тиждень практично не було(тунель - виняток, там в раідусі кількох метрів завжди смердить колектор). А якшо і був - то дуже легенький. І взагалі наш район якось в тому плані тьфу тьфу тьфу. Може тому шо верхня точка і крім цвинтаря, залізниці і зони ту більше ніц нема?
Дігери всіх країн єднайтеся!

dex

Субота 07.07. - 08.30 - Городоцька від костелу і вниз до СІЗО - від 4 до 3+.

89 Гості, 1 Користувач