Штинь-Лог

Автор inkognito, 03.07.2012 21:27:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 2 Гості дивляться цю тему.

ZED

Сьогодні вдень помітив, що активно несе "запашком" з ливневок по вул. (радше, провулку) Юрія Дрогобича.

wunaro

23:00
Цирк
штиняє хороше
в дворі будинку напроти пахне в 2 рази сильніше ніж на Городоцькій
вікна задраювати тре(

Romchick

Найближчим часом прогнозується дощ, так що запах трохи пропаде.

boduk333

З 5 - ого числа у мене(Рубчака) не було ні сильного запаху, ні дощу. Напрям вітру мінявся по різному. Зате замітив що біля(1-2м) стічного люку підсмерджує тим же запахом.

YserL

Вчора цілу ніч було відкрите вікно, і смороду не було. Вологість ввечері о 23:00 70% тиск 977.3 mmBar

Ioan85

Перехрестя Любінська-Виговського
5-того числа в 4:30-5:00 год перестало смердіти, так й до тепер не смердить.

Stinger

зараз штинить по стометрівці десь на 3 з 10 по штин-шкалі смердючого Задового, особливо біля хвантану і на Чорновола, якраз по руслу Полтви, також сморід на Гнатюка, і по району, тиск скаче, буде дощ...

explorer

- У районі Наукової-Кн.Ольги за весь час аромат чув лише пару разів і то десь на трієчку максимум.
- У Рясному, каже ДєдКет, минулі Середу-Четвер-Пятницю пахло добряче вечорами. Після початку дощів пройшло.

Roy

Сьогодні цікаво було, говорив так смачно про то, що я буду їсти на вечерю, і тут бац, зі східного напрямку раптово впала стіна того смроду, балів так на дев'ять.
І рознісся він, по району, поступово знижуючи інтенсивність.
Переконаний на 90%,  що розповсюджувач запаху львіський ЕНЗИМ. Такий самий запах протягом останніх днів спостерігав на вулиці Богданівський, де як відомо проходить труба зі стоками заводу, також в районі очисних, біля переїзду, де власне стоки і виливаються назовні.
Meine Ehre heißt Treue

boduk333

12:15, вітер східний, і ось за стільки днів спокою знову штин. Пояснення водоканалу що всьому винна посуха не підтвердились, десь о 23-ій падав дощ. В мене також від самого початку і дотепер найбільші підозри на ЕНЗИМ. Сильний сморід колись давно чув на кільцевій якраз навпроти Винник.

Ioan85

Тиск: 734 мм рт. ст.
Вітер: північно-східний, 3.0 м/с (10.8 км/год)
Вологість: 82%

І знову смердить
Любінська-Виговського


Drusja

Сьогодні 15.07.2012 орієнтовно 12 година - штин на трійку по площі св. Теодора
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

RoMeL

Готовий взяти участь у вечірній роверовій вилазці  для локації цього штину, сьогодні вечері знов штиняло - район тракт глинянського 147-153  >:(
Fruere vita, dum vivis

Stinger

Ензим каже що то не вони :)

"Правління ПрАТ «Команія Ензим» відкидає усі звинувачення влади Львова щодо неприємного запаху, який начебто виникає у місті через них. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відтак, «Команія Ензим» вважає за необхідне донести до громади міста кілька фактів реального стану речей. Подаємо повний текст листа-відповіді міському голові Львова та депутатам ЛМР:

«1. Протягом останніх 5 років жодна із численних депутатських робочих груп та перевірок контролюючих органів не встановила та не оприлюднила такого офіційного висновку, що сморід у Львові спричинений «Ензимом». Такі висновки для засобів масової інформації, керуючись особистими думками, подають лише окремі депутати міськради та мер Львова  А. Садовий.

2. Представники міськради свідомо та умисне вводять в оману громаду міста, називаючи стічні води підприємства, що складають лише 2% від загальної кількості стоків, які потрапляють на міські очисні споруди окремим колектором, основним джерелом смороду у Львові.

3. Протягом 365 днів року «Ензим» працює, очищає свої стоки і скидає їх щоденно на міські очисні споруди, а сморід з'являється періодично по всьому місті однаково.

« Ензим» чи не єдине виробниче підприємство у місті, яке має власні очисні споруди, роками співпрацює з «Львівводоканалом» згідно діючої угоди, вчасно сплачує як за водопостачання, так і за додаткове очищення своїх стічних вод.

5. З метою покращення співпраці з міськими комунальними службами нами розроблено заходи, що дадуть можливість вирішення комплексу проблем, пов'язаних з роботою міських очисних споруд. Ми завжди були і залишаємось соціально відповідальним підприємством. На нашу пропозицію щодо співпраці, офіційно поданої 8 червня 2012р (вх..№ 2-15321) в міськраду, відповіді ми так і не дочекались.

6.  В травні 2012р. один з депутатів Львівської міської ради на всю Україну заявив, що у Львові від смороду «Ензиму» вмирають домашні тварини, однак, інформацію ветеринарної служби, яка встановила, що причиною є недолугий господар тварин ніхто офіційно не оприлюднив.

7. Проблема смороду в місті носить системний та комплексний характер, потребує в першу чергу постійної уваги та величезних капіталовкладень з боку міської влади та комунальних структур. Але про це на сесіях якщо і говорять, то дуже тихо і неохоче.

Звертаємося до міського голови Львова Андрія Садового та депутатського корпусу :

Ви хочете зупинити дріжджзавод, але не подумали про наслідки: це зменшить поповнення місцевого бюджету на ~18 млн.грн. і державного ~ на 9 млн.грн.в рік ; надходження до Львівводоканалу теж впадуть на 5 млн грн.; армія безробітних львів'ян поповниться ще на 500 чол.; 70% хліба України тривалий час не буде на чому випікати; а головне – сморід в місті не припиниться, бо не «Ензим» є причиною.

Львів засмердівся через погану роботу міських комунальних служб, а не через роботу «Ензиму». Визнайте це вже нарешті!», - йдеться у листі.

На минулому засіданні сесії Львівської міськради Андрій Садовий заявив, що саме «Ензим» винен у смороді, який періодично накриває місто і закликав припинити діяльність цього підприємства."

kiosan

пропоную вашій увазі таку інтерактивну карту - http://smorid.vertalab.com/
завтра викладемо ще додаток для андроїда

якщо є пропозиції по карті - кажіть, можна додати

YserL

Цитата: kiosan від 17.07.2012 21:27:50
пропоную вашій увазі таку інтерактивну карту - http://smorid.vertalab.com/
завтра викладемо ще додаток для андроїда

якщо є пропозиції по карті - кажіть, можна додати
Круто, молодці.

Focobetya

Наша мета однакова "Ми за одне" . Дозвольте тут на сайті організувати збір підписів, чим більше підписів тим більша ймовірність достукатись до тих хто при владі. Підписуйся http://www.petitions247.net/lvivprotysmorodu Нехай пишуть усіляки ЗМІ

explorer

Цитата: Focobetya від 18.07.2012 20:04:59
Наша мета однакова "Ми за одне" . Дозвольте тут на сайті організувати збір підписів, чим більше підписів тим більша ймовірність достукатись до тих хто при владі. Підписуйся http://www.petitions247.net/lvivprotysmorodu Нехай пишуть усіляки ЗМІ
Не думаю, що у всіх при владі настільки заклало ніс, що вони того не чують.

Sunkatalano

Стаття у сьогоднішньому номері газети Експрес

YserL

Отож причина смороду за версією М.Одухи  Метантиол (метилмеркаптан)

81 Гості, 1 Користувач