Веломаршрути Львівщини

Автор Drusja, 30.07.2012 16:04:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Drusja

Всім привіт.

Давно мене цікавили маруквання на стовпах\деревах та інших об'єктах, але окрім значка\кольорової лінії і інколи номера маршруту під ним, більш ніякої інформації не знаходив. Траплялись таблички з описом маршруту і картою, та завдяки нашим бидло-рекламоклейщикам - щось прочитати звідти майже нереально.
Тому задався питанням, знайти хоч якийсь перелік маршрутів з описом, а зокрема веломаршрутів Львівщини.

Гугл підказав декілька ресурсів:
Вело Країна - дуже хороший сайт  страшенно мені сподобався, та там лише карпатські веломаршрути, в основному Івано-Франківщина.
Є багацько описаних маршрутів на Бескидах, та на Ровером по Львову, але знову ж таки ніяк не згруповані, та майже без прив'язок до маркування.

Можливо хтось зустрічав, у продажу, друковане видання, або сайт з переліком маршрутів, їх описом, номером, картою і т.д., був би дуже вдячний за інформацію. А у майбутньому можна було б їх в електронному вигляді накласти на карту і викласти у нас на сайті.
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Bottlehunter

Може знаєш хто (Яка організація чи організації) маркування наносив? Ми б з ними зконтактувалися і всю необхідну інфу попросили.
Най жиє Гуцулія!

Drusja

Нажаль невідомо яка організація їх встановлює.

P.S. Знайшов одне більш-менш пристойне фото маршруту №101 "Жовква - Крехів - Львів".
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Golem

Цитата: Bottlehunter від 30.07.2012 19:34:45
Може знаєш хто (Яка організація чи організації) маркування наносив? Ми б з ними зконтактувалися і всю необхідну інфу попросили.

Ще як я їздив велосипедом теж цікавився цими маршрутами. На Львівщині з тим повний бардак. Маркують хто як хоче і куди хоче без жодної системи. Приклад як би то мало бути - Карпатські Стежки так шо треба на Львівщину ще одного Василя Гутиряка. Але не Горганського а Бескидського :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

yaroslav21

Хлопаки,а чосі мучите,та береш мапу точка,точка Б й валиш.Раньше викладав маршрути на GPSies,але забув як там був зареєстрований,тай забив на то діло
http://www.gpsies.com/home.do#12_49.15633775289433_23.409290313720703_mapQuest

romanlv

Привіт! 
Хтось щось дізнався за весь цей час по даній темі?  Досі ніякої інформації в гуглі нема.

285 Гості, 0 Користувачів