Китайські виробники товарів. Переваги та недоліки.

Автор Roy, 10.09.2012 15:26:37

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

Нова тема, для обговорення товарів китайського виробництва. Прошу тут ділитися своїми думками, а також досвідом користування вище написаним.

Скажу від себе, техніку Філіпс більше не купуватиму. Мав кілька історій з поворотом. Особливо побутова (кухонна) техніка останнього покоління, блендер та праска були по якості матеріалів на 3-, та звісно ж, китайська збірка. Марка Філіпс, це все що прикрашало цей товар. І ціна, неоправдано висока.

Вже неодноразово бачив китайські чайники невідомих раніше мені фірм (як DEX), з куди кращою якістю, у порівнянні з відомими виробниками. Стараються.  :)
Meine Ehre heißt Treue

Le-i-3o

Ситуація з китайськими виробниками і товарами китайського виробництва насправді дуже проста.

ЇЇ можна охарактеризувати таким висловом: "Китай, китаю не китай".

Якість товару залежить тут не від того що це робиться в Китаї, а від поставленої задачі Китайському виробництву і цілей які ставить собі замовник який замовляє у них виготовлення тої чи іншої продукції.

Як приклад придумаємо собі гіпотетичну ситуацію: Я хочу замовити в Китаї певну кількість кілометрів кабелю, мідного, але я абсолютно не добросовісний і хочу зекономити на якості і відповідно на безпеці, прихожу я до наших китайських друзів на виробництво і кажу, зробіть мені кабель але здешевіть його максимально запхайте замість міді у нього адонований під міль алюміній! Плачу за це гроші і чекаю на своє "ГЕ" яке потім успішно продаю за дуже гарною ціною в Україні.

А в іншому випадку я хочу зробити класну річ, якісну щоб ціна відповідала якості, так все і пояснюю, а ще потім замовлю контроль якості продукції у Китайскої копманії яку мені порадили хороші друзі і я у ній впевнений і це ще підніме ціну.

От так приблизно виглядає робота з Китаєм, що замовиш, і скільки заплатиш, те і отримаєш, те потім відповідно і попаде на наш ринок.

Китай це первинний ринок і від цього нікуди ми не дінемось, просто треба самому оцінювати чи може такий пристрій який ми обираємо, вартувати таку ціну.

А в тому випадку коли вважаємо що ціна зависока за даний продукт, потрібно розуміти що ми можемо не просто переплачувати через високу націнку продавця, а платимо саме за контроль якості який продавець провів при виїзді продукції на Україну, а може і на самому виробництві.
Там варіантів перевірок якості на різних етапах виробництва і поставки, безліч і чим більше їх було застосовано тим більше за це відповідно заплатили.

Ось така інформація :) надіюсь буде цікаво тому хто не знав :)
Він копав, і ти копай!!!

Sensei

Працюю з китаєм вже більше трьох місяців.
і можу погодитись з Le-i-3o,чим нижча ціна тим гірший товар.

Купляти щось в наших магазинах немаю більше намірів,ціни завишають космічно(дуже космічно)

Ну а взагалі на кожен товар в китаї має бути гарна та погана копія,тому тут вже треба аналізувати товар з людьми які вже купляли таку техніку.
Скупий платить двічі - дурний ходе двічі.

Lvivnet

2 Sensei В якому сенсі працюєш з Китаєм? Оптові поставки  чи так погратися на діалекстрімі і з десятком подібних магазинів?

А по темі підтверджую. Якісний китайський інструмент відразу видно, варто  тільки взяти в руки. Так само видно і підробки  ;D

Останнім часом спостерігаю багато будівельників  які кажуть практично одне і те ж ,типу "Перфоратор за 800 грн Einhell працює в шаленому темпі вже 5 рік, а Макіт відніс на сервіс за останній рік вже 5 штук"

Sensei

Цитата: Lvivnet від 11.09.2012 13:29:39
2 Sensei В якому сенсі працюєш з Китаєм? Оптові поставки  чи так погратися на діалекстрімі і з десятком подібних магазинів?

Замовляю товар для продаж,тобто постійна робота.
Замовляю тату машинки,зазвичай копії.
На днях візьму на пробу Інтернет планшет
Скупий платить двічі - дурний ходе двічі.

278 Гості, 0 Користувачів