Виставка моделей техніки, 3-4 листопада

Автор Bottlehunter, 01.11.2012 13:22:54

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Цих вихідних, а саме 3 та 4 листопада у Львові на вул. Коперника 40А (палац Сапігів) пройде дуже цікавий захід - виставка масштабних моделей. Вхід вільний. Планую обов'язково навідатися туди в неділю.

Цитата з novyny.lviv.ua:

ЦитуватиВиставка приурочена до двох визначних подій в історії Львова. Понад сто років тому Львів став першим, в нашому краї, місцем об`єднання людей, які займалися теорією, конструюванням, винахідництвом у галузях авіації та повітроплавання, та просто аматорів техніки. 26 жовтня 1909 року у Львові було зареєстровано Галицьке авіаційно-технічне товариство «Авіата». А 6 листопада 1909 року була створена Авіаційна спілка студентів Львівської Політехніки. Зокрема, зусиллям спілки, було відкрито кафедру аеродинаміки у Львівській Політехніці. На той час вона стала другою у Європі кафедрою аеродинаміки після французької, яка була започаткована в університеті Сорбонни.

«Lviv Scale Models Fest» – неприбутковий захід, організований з ініціативи львівських моделістів, львівського інтернет-ресурсу A-Z-models.com.ua та Галицького історико-технічного товариства (ГАІТЕТ) за підтримки Академії Сухопутних військ України, Львівської міської ради та міського голови Львова.

Виставка-конкурс відбудеться у приміщенні ЛОО Українського товариства охорони пам`яток історії та культури (колишній палац Сапіги) за адресою вул. Коперніка, 40а.







Фото: Ольга Швед
Най жиє Гуцулія!

Stinger

Був колись учасником в тому клубі, що представляє модельки, це було десь 2002 рік, гарні діорамки робили там, та і експозиція була дуже цікава, в мене з тих часів ще залишився цілий ящік не зібраних модельок різної авіатехніки)) теж планую туди навідатись, пофоткати :)

Dima_Bear

Цікава виставка, багато різноманітних маделей на будь-який смак(переважно військова техніка), для охочих проводили навіть майстер-клас.
Дякую Bottlehunter'у за інформацію.

кілька фото з телефону:
"моделі" при вході:


Всередині:





still


still


207 Гості, 0 Користувачів