Збір речей для безпритульних

Автор Bottlehunter, 05.11.2012 17:12:25

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Наближається холодна зима і особливо важко буде її пережити тим, хто неспроможний про себе подбати. Маю на увазі безпритульних та соціально незахищених людей. Є у Львові громадська організація "Оселя", яка підтримує тих, хто опинився в скрутній життєвій ситуації. Давайте разом допоможемо добрій справі!

Сьогодні зв'язувався "Оселею", наразі найбільше потребують теплого зимового одягу та взуття - жіночого, чоловічого та дитячого. Також підійдуть крупи, чай, цукор.

Думаю, в кожного вдома є речі, які носити вже ніхто не буде. Так от, не будьте скупими, поскладайте все в пакет (бажано щоб чисте було) і віддайте на добре діло. Зберемо все в купку, потім передамо до "Оселі".

Дуже прошу - не будьте байдужими. Наша допомога - це чиєсь врятоване життя і светрик, що буде збирати пилюку в шафі, а потім потрапить на смітник, зігріє комусь душу. Зробіть перепост в соціальних мережах, попитайте допомоги в знайомих та родичів.

Місце збору речей уточнимо пізніше, я ще не придумав. Може хтось має ідеї? Хотілося би за тиждень вже передати нашу допомогу за адресою. Всі питання і пропозиції прошу дописувати нижче.
Най жиє Гуцулія!

Golem

Кілька років поспіль відвожу їм старі але ще цілком добрі речі. Це дозволяє звільнити помешкання від нібито ще цілком функціональних речей, але які вже носити точно не будеш. А з ними повязано стільки спогадів, шкода викидати на смітник. А так є надія що вони комусь принесуть тепло і затишок і ше хтось також буде їх любити.

Правда роблю це самостійно, завантажив багажник речей і поїхав в винники. :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

Bottlehunter

В найближчу неділю, 11 листопада, від 16:00 до 17:00 будемо збирати теплі речі, взуття та продукти біля пабу Лемберг, вул. Чайковського, 18. Приносьте, хто чим багатий, повідомте знайомих та родичів. Якщо нема можливості, можемо під'їхати ввечері просто під хату, тільки відпишіться куди їхати.

Най жиє Гуцулія!

Bottlehunter

На 4 буду біля Пивнички. Приходьте.
Най жиє Гуцулія!

Bottlehunter

Зібрали трохи речей, взуття та продуктів, завезли все в Винники. Крім мене та мого друга прийшов, на жаль, тільки Inkognito. 
Най жиє Гуцулія!

409 Гості, 0 Користувачів